PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - Κοντυτερα Ζαμφορ-μπαρακια

Αλεξ - Δευ 05 Μάϊ 2014, 16:12:37
Θέμα δημοσίευσης: Κοντυτερα Ζαμφορ-μπαρακια
Ρε μαγκες που θα βρουμε κοντυτερα μπαρακια γιατι αλλαξα αμορτισερ εβαλα ρυθμιζομενα και δεν κανουνε αυτα που ειχε, εχω φαει εδω τον κοσμο δεν εχει ανθρωπος τιποτα,απο που να παραγγειλω?
athanas - Δευ 05 Μάϊ 2014, 18:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
για τι αμάξι μιλάμε?????
reselie-206 - Δευ 05 Μάϊ 2014, 19:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
1. Για 206 λογικά
2. 10 πόντους το χαμήλωσες?
Αλεξ - Δευ 05 Μάϊ 2014, 20:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
Για 206 παιδια το χαμηλωσα καπου στους 5,5 με 6 ποντους αλλα η θεση την οποια εχουνε τα αμορτισερ για να μπει το ζαμφορ ειναι πολυ χαμηλα.
http://i.ebayimg.com/t/COIL-OVER-COILOVER-PEUGEOT-206-ADJUSTABLE-SUSPENSION-/00/s/MjY3WDQwMA==/z/n~YAAMXQydtTM9sF/$_12.JPG
Nik_psa - Δευ 05 Μάϊ 2014, 21:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι δεν λες σωστά...
Τα έχεις βιδώσει κανονικά κι έχεις κάποιο πρόβλημα; Ποιό είναι αυτό..;
Γίνε συγκεκριμένος για να καταλάβουμε και να βρούμε λύση.
Αλεξ - Δευ 05 Μάϊ 2014, 22:11:33
Θέμα δημοσίευσης:
τα εχω βιδωσει κανονικα παιδια, και επειδη αυτα εχουνε μακρια ελατηρια δηλαδη στην ουσια ειναι 2 ελατηρια μαζι, και δεν ειναι τοσο κοντα οσο ητανε της προηγουμενης αναρτησης λογο του οτι ειναι ρυθμιζομενα, εχει σαν αποτελεσμα η βαση που μπενει η μια ακρη του Ζαμφορ και πιανει επανω στο αμορτισερ αναγκαστικα να ειναι τοποθετημενη πιο χαμηλα απο το εργοστασιο λογο του μεγαλου μηκους του ελατηριου το οποιο εχει η αναρτηση, οποτε δεν μπενει και το Ζαμφορ,το ζαμφορ τση μανας του ειναι περιπου καμια 30ρια ποντους εμεις τωρα θελουμε ζαμφορ το οποιο να ειναι 20 περιπου απ οτι μετρησαμε.
B.M-SPORT - Τρι 06 Μάϊ 2014, 10:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
αν καταλαβα καλα,
θα πρεπει οπως εχεις τοποθετησει το αμορτισερ να βαλεις ενα γρυλακι την κατω πλευρα της δισκοπλακας (προσεκτικα) και να σηκωσεις σιγα σιγα με το γρυλο ολο το ακρο , αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να συμπιεστει το ελατηριο και η οπη απο το αφτακι του ακρου να ερθεις στο υψος που θελεις για να κουμποσει το μπρατζακι της ζαμφορ.
Αλεξ - Τρι 06 Μάϊ 2014, 20:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω πολυ παιδια το προβλημα λυθηκε ειναι αυτο ακριβος που ειπε ο φιλος B.M-SPORT το κολπο με το γρυλακι,να περασουμε στο αλλο προβλημα τωρα το ελαστικο επειδη εχω βαλει 17ρα με 205/40 ξυνει ενα ελαχιστο σε μια σπειρα του αμορτισερ δεν εχω βαλει αποστατες ειχα παλιοτερα 1,5 ποντο αλλα οι τροχοι βγενανε πολυ εξω και δεν μου αρεσε στο αμαξι,μιλαμε οτι θελει καποια χιλιοστα για να μην ακουμπαει το πολυ μισο ποντο,ευχαριστω πολυ μαγκες να εισαστε καλα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες