Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - PEUGEOT 306 SERVICE nskoul - Παρ 02 Μάϊ 2014, 12:45:25 Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT 306 SERVICE
καλησπερα στο φορουμ και απο εμενα..ειμαι ενας κατοχος του παραπανω αυτοκινητου..σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..
και εκει που ελεγα να του κανω το σερβις του το απλο που χρειαζοτανε(λαδια-φιλτρα κτλ) μου ερχεται η λυπητερη..
με περνει τηλ ο μηχανικος (του εχω εμπιστοσυνη οσο δεν παει..τον ξερω 20 χρονια) και μου λεει..εχει καψει φλατζα..οπα του λεω..ποσο παει το μαλλι..μου λεει εξαρταται..απο 250-350€...πηγα να το δω και απο κοντα και το ψυγειο του νερου ειχε γεμισει λαδια..ωραια του λεω προχωρα.
με περνει σημερα και μ λεει,τωρα που το ελυσα ειδα οτι θελει και ιμαντα χρονισμου,μπουζια..του λεω ποσο περιπου ολα αυτα+100€.και εκει που υπολογιζα κανενα 50αρικακι,θα μ βγει το μανικι κανενα 450€.
το αμαξι ειναι του 2001 με 124000 χλμ.
περυσι του ειχα αλλαξει κ αισθητηρα λ που ειχε καει..καθε χρονο ολο και κατι θα μ βγαζει για να εχω να ασχολουμαι... trs - Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:12:01 Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα και απο εμας, επειδη δεν καταλαβα και πολυ καλα..
Χρειαζεσαι καποια βοηθεια να σου πουμε τη γνωμη μας ή απλα μας αναφερεις το προβλημα το οποιο σου παρουσιαστηκε? nskoul - Παρ 02 Μάϊ 2014, 13:43:50 Θέμα δημοσίευσης:
trs έγραψε:
Καλησπερα και απο εμας, επειδη δεν καταλαβα και πολυ καλα..
Χρειαζεσαι καποια βοηθεια να σου πουμε τη γνωμη μας ή απλα μας αναφερεις το προβλημα το οποιο σου παρουσιαστηκε?
καλησπερα..ναι,εχεις δικιο..δεν το διευκρινισα..και για τα 2 που ανεφερες..τις γνωμες σας αλλα και σαν κοστος αν ειναι οκ..
ευχαριστω!! trs - Παρ 02 Μάϊ 2014, 14:53:53 Θέμα δημοσίευσης:
Θα πρεπει να ρωτησεις το μηχανικο σου σε αυτα τα 250-350 ευρω που σου ειπε για την κεφαλη τι θα περιλαμβανει.
Αν ειναι μονο πλανισμα και αλλαγη φλατζας τα 350 ευρω ειναι παρα πολλα, αν μεσα σε αυτα εχει και καθαρισμο εδρων των βαλβιδων και αλλα πραγματα ειναι οκ.
Επισης για τα υπολοιπα πρεπει να ξερεις και τι ανταλλακτικα σου βαζει για να εχεις αναλογη γνωμη για το κοστος..
Αλλα να ξερεις οτι οι περισσοτεροι κοιταζουν πως να βγαλουν
( μιλαω φιλικα χωρις να θελω να θιξω κανενα) nskoul - Παρ 02 Μάϊ 2014, 16:58:25 Θέμα δημοσίευσης:
μεσα σε αυτη την τιμη ειναι τα παντα..τελικη..απλα πολλες ζημιες μαζεμενες...