PSClub - Hellas

Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης - Διαφορές πίσω άξονα 207 rallye - RC- και ευθυγράμμιση

marios106 - Τετ 16 Απρ 2014, 13:43:04
Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές πίσω άξονα 207 rallye - RC- και ευθυγράμμιση
καλημέρα στο club
Εχω πάρει ένα 207 rc και έχω το εξής πρόβλημα . Σε ευθυγράμμιση που έκανα βρήκα τον πίσω αριστερά τροχό λίγο ανοικτό σε σύγκλιση , δείγμα ότι είχε επαφή είτε σε μικροατύχημα είτε από χτύπημα σε πεζοδρόμια.
Η ερώτηση είναι 1ον αν μπορώ να χρησιμοποιήσω άξονα από rallye για πιο φθηνά και να μεταμοσχεύσω αντιστρεπτικές και φρένα απ'το δικό μου.
2ο πρόβλημα είναι ότι μου τραβάει δεξια παρά την ευθυγράμμιση και δεν ξέρω αν διορθώνει η κρεμαγιέρα ή είναι ο πίσω άξονας που κάνει ροπή και μου στρίβει, Θα ήθελα τα φώτα σας ειδικά των πιο έμπειρων .
Μαρίνος
Samer - Πεμ 17 Απρ 2014, 10:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι και αν κανεις, κρεμαργιερα θα παρεις μονο απο RC η Le mans και βρισκεις αρκετες μεταχειρισμενες. Εχουν δικο τους εγκεφαλο και απο αλλη κρεμαργιερα (GT η Rallye) δεν θα στο διαβασει και θα σου αναβουν λαμπακια και δεν θα εχεις σωστο power steering. Στο λεω γιατι το επαθα και εγω στο GT και ετσι τα εμαθα. Μεινε καλυτερα με ανταλλακτικα του RC μην τα κανεις μπαχαλο
marios106 - Πεμ 17 Απρ 2014, 12:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
για τον πίσω άξονα ενδιαφέρομαι όχι τον μπροστά , γιάυτό έλεγα μηπως έβαζα από rallye. Αν δεν ταιριάζει τότε θα πάω στου rc αναγκαστικά
marios106 - Παρ 18 Απρ 2014, 12:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
απότι είδα μαλλον αναγκαστικά μπάινει άξονας μόνο από rc. Aν γνωρίζεται κάποιον που πουλάει ή υπάρχει καάποιος διαθεσιμος ας μου γράψει κα΄ποιο τηλέφωνο
ευχαριστώ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες