trs έγραψε: |
Καταρχην δεν υπαρχουν δρομοι για να εχεις ενα χαμηλο αυτοκινητο, ποσο μαλλον αρκετα και εκτος απο αυτο οσο το χαμηλωνεις μπορει να εχεις καλυτερα κρατηματα αλλα χαλας τα ψαλιδια.
Εχω ακουσει οτι αυτες ειναι καλες (δεν τις εχω δοκιμασει προσωπικα) http://www.fk-shop.de/en/Suspension-Tuning/Coilovers/Coilover-AK-Street-Peugeot-206-Yr-1998-2009.html |
Αλεξ έγραψε: |
Exετε δικιο παιδια αυτο μου το λενε ολοι μια δοκιμη θα κανουμε το πολυ, ετσι κι αλλιως αυτα δεν θα πανε χαμενα και δεν ειναι και ακριβα πιστευω για ρυθμιζομενα ειχα δει παντος προ καιρου ενα Ηρακλειοτικο 206 τουρμπατο αραγμενο χαμηλομενο τερμα και ητανε ολα τα λεφτα ειχα μηνει με το στομα ανοιχτο, ε και αν δεν βολεψουνε τα ξαναψιλωνω παλι βλεπετε ειναι και το μικροβιο που σε τρωει απο μεσα, τι να κανουμε ρε μαγκες υγεια να εχουμε πανω απ ολα και ολα τα αλλα ειναι πτεσματα, πριν απο λιγους μηνες ειμουνα Ωνασειο ειμαι πολυ ευγνωμων που τωρα μπωρω και συζηταω για αμορτισερ χαμηλωματα κτλ καλο πασχα σε ολους να ειστε ολοι καλα. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Έτσι! Να ξύνει κάρτερ!!! ![]() ![]() ![]() Καλά κι αυτό το debadging ήταν όλα τα λεφτά! ![]() |