akis1976 έγραψε: |
χρονισμα εχεις κανει? |
Le-Mans Series έγραψε: | ||
ναι αλλά αν ήταν απο χρόνισμα δεν θα το έκανε και στις χαμηλές στροφες; |
akis1976 έγραψε: | ||||
Όχι απαραίτητα,έχω ακούσει περιπτώσεις που δεν το έκανε στης χαμηλές στροφές. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
μακαρι να κανω λαθος αλλά σκεφτομαι την αντλια υψηλής
το πρωι οταν ειναι κρυο, παρατηρησες τιποτα? |
το τακ τακ για περιέγραψέ το καλυτερα
διακοπες κανει οταν ειναι κρυο και μετα στρώνει? αν ναι, τοτε κατα 90% ειναι υψηλής edit: ποσα χλμ εχεις? |
το τακ τακ για περιέγραψέ το καλυτερα
διακοπες κανει οταν ειναι κρυο και μετα στρώνει? αν ναι, τοτε κατα 90% ειναι υψηλής edit: ποσα χλμ εχεις? |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Κι εμένα κάνει αυτο το τακ τακ οταν ειναι κρυο καμια φορα, αλλα δεν κανει διακοπες κλπ και εχω αλλαξει και 2 αντλιες υψηλης. |
marios_207_GT έγραψε: |
Να λες να μην έχει πρόβλημα αν και εμένα δεν έκανε καμία από τις 2 θόρυβο απλα με αφησαν. Τη μια είχα πληρώσει 550 με εργασία η άλλη μπήκε εγγύηση. |
ParisMcridis έγραψε: |
Τι φοραει το αμαξι??προγραμμα εισαγωγες κλπ... |
Tasos207 έγραψε: |
Αν το ζορισεις εκει μετα τς 6000 στροφες σου μπαινει σε safe mode το αμαξι??? |
Le-Mans Series έγραψε: |
Παιδιά καλησπέρα εχω ενα θεματάκι όταν ανοίγω πχ μια 2α η 3η και φτάνω στίς ψηλές στροφές 5000.6000 ι πίεση του turbo πέφτει,κόβει το αμάξι σαν να μπουκώνει να μην τραβαει με λίγα λόγια... και η εξάτμιση κάνει σαν να μπερδέυει και κατι μικτοσκασίματα ξέρετε τι μπορεί να είναι; |
bagos έγραψε: | ||
μηπως κοφτης???? ![]() ![]() |
N207r έγραψε: |
Λοιπόν να πω κ εγώ την γνώμη μ.. Ίσως χάνεις απο κάπου πίεση π.χ. κολάρο εμένα μου έκανε το ίδιο μετα τις 5.500/6.000 το αμάξι έκοβε πολύ ακόμη κ με 1η κ δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να φταίει στο υπόλοιπο φάσμα στροφών το αμάξι ξύριζε αλλά ψηλά τίποτα οποτε είδα καπνά στην τουρμπίνα άλλαξαν το κολάρο και τέλος.. Επίσεις μπορεί να χάνει κ απο σκαστρα. Εγω δεν έχω πρόγραμμα κ παρόλα αυτά ακόμη κ με 0.5 που έχω ψηλά έχανε και δεν έχανε στις μεσαίες που σηκώνει περίπου στο μπαρ. Τσεκαρε όλες τις συνδέσεις ς κ σκαστρα.. |
bagos έγραψε: | ||
μηπως κοφτης???? ![]() ![]() |
Είχα μαυρηλα στο αλουμίνιο απο.διαρροή στο κολάρο.. Το θέμα είναι να σιγουρευτεις οτι δεν χάνεις πίεση απο κάπου. |
recife_rallye έγραψε: |
Πες μας τι εχεις πανω στο αμαξι |
marios106 έγραψε: |
και εγώ έχω ίδιο αμάξι (207 RC) με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς .Το αμάξι μαμά τελείως . Ελπίζω να βρούμε μια άκρη φίλε αν και υποψιάζομαι τις αντλίες με την υψηλής 1η υποψήφια... |
και εγώ έχω ίδιο αμάξι (207 RC) με το ίδιο πρόβλημα ακριβώς .Το αμάξι μαμά τελείως . Ελπίζω να βρούμε μια άκρη φίλε αν και υποψιάζομαι τις αντλίες με την υψηλής 1η υποψήφια... |
απολύτως καμία βλάβη κι'εμενα. Το κακό είναι ότι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από καινούργιο για να ξέρω πώς δουλέυει φυσιολογικά ώστε να καταλάβω σε τι βαθμό υπάρχει πρόβλημα.
Σήμερα έπειτα από ένα σχολαστικό καθαρισμό βαλβίδων και αφού ταλαιπωρήθηκα αρκετά από ένα μπόσικο κολάρο πίεσης είδα ότι έστρωσε αρκετά ψηλά χωρίς κομπιάσματα . Εχει μείνει πλέον η αρρυθμία του ρελαντί και το ελαφρύ μπέρδεμα στη κρύα εκκίνηση |
Le-Mans Series έγραψε: |
αισθητήρες map έχεις αλλάξει? ποσα χλμ έχεις εσυ? |
Μαρινο έχουμε μιλήσει πριν καμία εβδομάδα στη πεζό Κορινθο; Αν γκρι rc δεν έχεις; |
Τσεκαρε μια με το προγραμματακι το afr σου να δεις αναλογία μιγματος που έχεις κ μην το πατάς καθόλου γιατί το +22 που έχεις είναι τέρμα φτωχό έχω την εντύπωση κ εκτός αυτού πρέπει να σου κάνει κ κοψίματα. |
marios106 έγραψε: | ||
Δεν έχω κοψίματα ,τώρα κατάλαβα γιατί δεν τραβάει ψηλά. Το τσεκάρισα με το tοrque pro - είναι φτωχό χαμηλά και προσθέτει +20 % ενώ μετά τις 4000 σαλ αρχίζει να αφαιρεί έως -18%. Το +20 % βγαίνει ώς μεσος όρος επειδή το αμάξι δουλέυει περισσότερο χαμηλά στα long term fuel trims . Kατά κάποιον τρόπο είμαι τυχερός γιατί δεν κινδυνέυω για σπάσιμο, θέλει φτιάξιμο όμως το χρόνισμα οπωσδήποτε |
marios106 έγραψε: | ||
Δεν έχω κοψίματα ,τώρα κατάλαβα γιατί δεν τραβάει ψηλά. Το τσεκάρισα με το tοrque pro - είναι φτωχό χαμηλά και προσθέτει +20 % ενώ μετά τις 4000 σαλ αρχίζει να αφαιρεί έως -18%. Το +20 % βγαίνει ώς μεσος όρος επειδή το αμάξι δουλέυει περισσότερο χαμηλά στα long term fuel trims . Kατά κάποιον τρόπο είμαι τυχερός γιατί δεν κινδυνέυω για σπάσιμο, θέλει φτιάξιμο όμως το χρόνισμα οπωσδήποτε |