Kostaswannabe έγραψε: |
Απ οσο ξερω δεν πρεπει να μενουν τα ιδια λαδια μεσα στο αυτοκινητο πανω απο 1 χρονο γιατι καθονται τα λαδια και πιανουν βρωμα οι βαλβιδες (διορθωστε με αν κανω λαθος). Δεν ειμαι σιγουρος κιολας για το πως ειναι κακο να μενουν τα λαδια καθως εγω τ αλλαζω μπαμ μπαμ..Παντως σιγουρα πρεπει να αλλαζονται μια φορα το χρονο τουλαχιστον. |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
οχι να μην το καθηστερισεις
να πας συντομα αλλά δε νομιζω να εχουν τοταλ 0-30 στο συνεργειο αν δεν εχουν να παρεις και να τους πας δικα σου και αν σου πουνε μα μου, να τους δειξεις το βιβλιο σερβις και να τους πεις οτι αυτα προτεινει η πεζω και αν δεν θελουν πας και αλλου στο κατω κατω σε εξουσιοδοτημενο εννοειται κοιτα μην σε "τουμπαρουν" και δεν βαλεις 0-30 total quartz energy !?! |
Rallyes έγραψε: |
παντως φιλαρακι με το ιδιο αυτοκινητο περσυ στο πρωτο σερβις καθυστερησε ολο το καλοκαιρι και αντι για ιουνιο που ηταν να το παει τους το πηγε σεπτεμβρη και δεν του πανε τιποτα... |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
μα δεν υπηρχε λογος να του πουνε κατι ![]() αν χρειαστει την εγγύηση, τοτε θα του πουνε ![]() τωρα ακριβως ποσο χρονικο περιθώριο εχεις να καθηστερησεις το service δεν ξερω κοιτα τους ορους εγγυησης παντως πανω απο μηνα δε νομιζω να ειναι |
ε μετα το πασχα ειναι πριν τις 30 απριλιου που ειναι ο μηνας περιπου που θα εχω καθυστερησει |
...τεσπα...για τα λαδια εσυ φιλε τι πιστευεις στο θεμα αλλαγης που λεω πιο πανω?? λες να τους ρωτησω αν ειναι απαραιτητο να τα αλλαξω μιας και τα ειχα αλλαξει πριν 4000 χιλιομετρα (πριν 6 μηνες)....?? |
δεν θυμαμαι αλλα κατι γραψανε στο βιβλιαρακι....τωρα το τι γραψανε δεν το θυμαμαι...
ορους εγγυησης που τους εχει? |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
λογικα αυτο γραψανε οτι εγινε αλλαγη λαδιων οποτε αν γραψανε αλλαγη λαδιων, δεν ειναι υποχρεωτικο να αλλαξεις λαδια τωρα κοιτα ομως τι γραψανε για να εισαι σιγουρος ποσο εγγυηση εχεις? 2 ή 5 χρονια? οι οροι ειναι στο βιβλιαρακι των σερβις αν θυμαμαι καλα αν δεν γραφει κατι παρε τους ενα τηλ και ρωτα |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
2 χρονια δίνει ναι
αλλά μια περιοδο εδιναν 5 χρονια γι αυτο ρωτησα |