PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ρεταρισμα
kristo21 - Πεμ 03 Απρ 2014, 21:31:33
Θέμα δημοσίευσης: Ρεταρισμα
Καλησπερα σε ολους.
Εχω ενα peugeot 106 XR 1992 καροτσα μετατροπη μοτερ peugeot 106 rallye 2003 μοντελο. το προβλημα μου ειναι οτι ρεταρει καθε τρεις και λιγο.το αυτοκινητο οταν ειναι σε κλιση περιεργη παρκαρισμενο σε ανηφορα η κατηφορα δεν παιρνει μπρος με τιποτα.εκτος αν το τσουλισω και το ισιοσω τοτε θα παρει μπρικη.επισεις οταν ανοιγω το αυτοκινητο πανω απο 4,000 στροφες καπου καπου δεν γεμιζει το γκαζι του δν τραβαει καλα και για δευτερολεπτα ρεταρει σταματαει ρεταρει.επεισης εχει συμβει να μου σβησει στην εθνικη ενω ειμουν με 140κμ ειχα αγιο εκεινη τη μερα.το αυτοκινητο το κανει αυτο ειτε ειναι κρυο ειτε ζεστο.και ωρες ωρες στην 1τη με το που αφηνω το συμπλεχτη και παταω λιγο γκαζι να αλλαξω ρεταρει με αποτελεσμα αν δεν δοσω παραπανω γκαζι να μου σβησει.εχω παει σε πολλα μαστορια.και ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του.μπεκ,αισθητηρας λαμδα,φιλτρο βενζινας,τρομπα βενζινας.σημερα το πηγα σε εξειδικευμενο συνεργειο και μου ειπαν οτι πρεπει να το δουν αλλα ειναι σιγουροι οτι κατι παιζει με ντροπα και φλοτερ.διοτι η καροτσα μου εχει ξεχωριστα την τρομπα απο το φλοτερ.και δεν εχει γινει σωστη δουλεια στην μετατροπη.
Μηπως εχει παθει καμια βλαβη παρομοια καποιος και ξερει τι ειναι και γλυτωσω λεφτα.αντι να αλλαζω ολα τα παραπανω..
Ευχαριστω.
hlias303 - Πεμ 24 Απρ 2014, 00:32:19
Θέμα δημοσίευσης:
file malon trompa mou mirizei kai mena!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες