volvos έγραψε: |
αμα βρισκεις λαδια στο δοχειο νερου
και καιει 2 λιτρα λαδι σε μερικες βδομαδες...νομιζω οτι τσαμπα το ψαχνες. θες καπακι επισκευη. κοστος 600+ οποτε καλυτερα να το ψαξεις πριν το πας ετσι απλα καπου |
teri064 έγραψε: |
ΤΡΑΓΙΚΗ η κατασταση ! Μου αλλαξε το δυναμο λεγοντας οτι φταιει ΜΑΛΛΟΝ αυτο και ζητωντας αλλα 200ε ! (ηδη ειχε παρει 150ε αλλαζοντας τον πολ.σιαστη , και τελικα παραμενοντας η ζημια)
Το παιρνω χωρις να πληρωσω και μου βαζει τον παλιο μου πολ/σιαστη για να πατσισουμε για το δυναμο (μεχρι σημερα υποστηριζε οτι ΕΙΧΕ προβλημα ο πολ/σιαστης και για αυτο τον ειχε αλλαξει , ξαφνικα σημερα ξαναβαζει τον παλιο μου) Παιρνω λοιπον το αμαξι με νεο δυναμο και σημερα το βραδυ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ! Τελος φυσικα , οι ανθρωποι ειναι ασχετοι , παω να του πεταξω και το δυναμο και να παρω τα χρηματα πισω , παρακαλω πολυ καποια στοιχεια επικοινωνιας με καποιον γνωστη του συγκεκριμενου αυτοκινητου |
OnyX έγραψε: |
Εχεις τοποθετησει καμμια aftermarket ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη απο την ημερα της αγορας του και επειτα? |
Manos206 έγραψε: | ||
Συγγνωμη αλλα..... Τοσες μαλ***ες σου εκανε αυτος και συνεχιζεις να πηγαινεις ακομα; ημαρτον! Πιστευεις οτι ο συγκεκριμενος θα βρει λυση στο προβλημα σου; Μονο λεφτα θα σου φαει.. |
teri064 έγραψε: |
Αργυρουπολη μου προτειναν να παω σε ενα παιδι - μελος.
Το συνεργειο που το πηγα ειναι στην Καλλιθεα , "Κοκκοτας Νικος¨, και δεν ειναι το θεμα που τον εκθετω οτι δεν βρηκε τη ζημια , αλλα που ζηταει χρηματα για ανταλλακτικα που τελικα ΔΕΝ ειναι το προβλημα. Κριμα γιατι μου ανεφερε σχετικα καλη τιμη για επισκευη στο καπακι (450ε) αλλα το εχασε απο τα υπολοιπα (διοτι αυτος που θα βρει τη βλαβη θα παρει μετα απο μενα και την επισκευη στο καπακι) |
TopGear έγραψε: |
Από περιέργεια, έχει μέλος του forum συνεργείο στην Αργυρούπολη; ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
Ναι αμε.... ![]() |
TopGear έγραψε: | ||
Στον Κόκκοτα το πήγες; Πάντως γνωρίζω ότι όποτε και να πας έχει αρκετή δουλειά και γενικά δείχνουν να τον προτιμάνε. Δεν ξέρουν; Κάνει καλή δουλειά τουλάχιστον για "εύκολες" βλάβες; Είναι φτηνός; Τι να πω. Ποιος ασχολήθηκε όμως με το πρόβλημά σου, ο ίδιος ή ο ηλεκτρολόγος του; Από περιέργεια, έχει μέλος του forum συνεργείο στην Αργυρούπολη; ![]() |
TopGear έγραψε: | ||||
Toi? ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||||||
oui.! |