george cc έγραψε: |
mpazei apo to psilotero shmeio twn mprostinwn tzamiwn. |
Αυτο που μου λες να κάνω όμως φίλε Ολκιμε δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα σο κλείσιμο της πόρτας και δεν θα δείχνει δυσαρμονία στην πόρτα αισθητικά?Πόσο προτείνεις να βάλω τον μεντεσέ ποιο μέσα? |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Εγώ στη θέση σου θα έβαζα λίγο πιο μέσα το μεντεσέ που κουμπώνει η πόρτα.......δηλαδή θα έσφιγγα την πόρτα. Είμαι παθών, γι' αυτό στο λέω..... |
Το cc μου ειναι 2 χρονων και φέτος αρχισε να μπάζει νερο ανάλογα με την ένταση της βροχής, και πιο πολλές σταγόνες. Σε καταιγίδα σαν να ανοιγεις βρύση.
Help, τι να κάνω? ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Μπορει να ειναι λιγο αργα αλλα θα δοσω μια λυση(αν δεν εχει ληθει ακομα)! ![]() Γιατι οι ccδες δεν βαζετε ανεμοθωρακες(ή καπως ετσι) στα πλαινα τζαμια?? Εγω εχω και με βροχη εχω ανοιχτο παραθυρο και δεν μπενει μεσα ουτε πιτσιλια... ![]() ![]() |
nemo έγραψε: | ||||
Απλούστατα γιατί εμάς οι πόρτες δεν έχουν πλαίσιο πάνω από το τζάμι οπότε δεν μπορούν να μπούν ανεμοθώρακες... |
ROLAND GARROS έγραψε: |
emena mpazei mono se usphlh piesh sto plusimo to pisw deksi finistrini kai einai enos mhna... na agorasw omprela?!?!
![]() |
Το cc μου ειναι 2 χρονων και φέτος αρχισε να μπάζει νερο ανάλογα με την ένταση της βροχής, και πιο πολλές σταγόνες. Σε καταιγίδα σαν να ανοιγεις βρύση.
Help, τι να κάνω? ![]() |