PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - "αναβιωση" peugeot 205

kostas205 - Κυρ 16 Φεβ 2014, 02:30:22
Θέμα δημοσίευσης: "αναβιωση" peugeot 205
Καλησπέρα,
Βρίσκομαι στο εξης διλημμα!Εχω αρχισει ηδη να συγκεντρνω καποια χρηματα που θα τα χρησιμοποιησω αποκλειστικα στην αναβιωση του Peugeot 205 που εχω στην κατοχη μου η στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου.Προσωπικά θελω να "αναβιωσω" το Peugeot αλλα συνεχως ακουω πως δεν αξιζει,θα παρουσιαστουν προβληματα κτλ.Μιας και οι γνωσεις πανω στα αυτοκινητα δεν ειναι μεγαλες αξιζει μια τετοια αναβιωση,ειναι εφικτη εδω στην ελλαδα,ποσο μπορει "χοντρικα" να ειναι το κοστος;
Ευχαριστω.
Lef205 - Κυρ 16 Φεβ 2014, 03:28:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: "αναβιωση" peugeot 205
kostas205 έγραψε:
Καλησπέρα,
Βρίσκομαι στο εξης διλημμα!Εχω αρχισει ηδη να συγκεντρνω καποια χρηματα που θα τα χρησιμοποιησω αποκλειστικα στην αναβιωση του Peugeot 205 που εχω στην κατοχη μου η στην αγορα ενος καινουργιου αυτοκινητου.Προσωπικά θελω να "αναβιωσω" το Peugeot αλλα συνεχως ακουω πως δεν αξιζει,θα παρουσιαστουν προβληματα κτλ.Μιας και οι γνωσεις πανω στα αυτοκινητα δεν ειναι μεγαλες αξιζει μια τετοια αναβιωση,ειναι εφικτη εδω στην ελλαδα,ποσο μπορει "χοντρικα" να ειναι το κοστος;
Ευχαριστω.

Tι 205 εχεις και σε τι κατασταση ειναι?
Αν αξιζει να το κανεις το ξερεις μονο εσυ, δηλαδη αν θελεις να κυκλοφορεις καθημεινα με το 205 ή με κατι αλλο.
Μαστορες υπαρχουν να το κανουν, το κοστος εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις και σε τι κατασταση ειναι το αυτοκινητο.
kostas205 - Κυρ 16 Φεβ 2014, 03:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
το αυτοκινητο ειναι 20αετιας!και δεν εχει εμφανισει καμια απολυτως βλαβη...εξωτερικα εχει ενα δυο χτυπηματα αλλα οχι ιδιετερα εμφανη...για τα χρονια με λιγα λογια βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση εσωτερικα-εξωτερικα,μηχανολογικα δεν μπορω να γνωριζω παντως ειναι απροβληματιστο...peugeot 205 1.1 junior!οταν λεω αναβιωσω εννοω καινουργιο απο μοτερ μεχρι την μικρη λεπτομερια.αν και βαση θελω να δωσω στο μηχανολογικο τομεα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες