reselie-206 έγραψε: |
Μάριε πάρε μου και εμένα 1 5λιτρο αν πάρεις.. |
N207r έγραψε: |
Εαν προλαβεις κ εγώ 1 5λιτρο.. |
volvos έγραψε: |
για ελλαδα ναι
παντα νοθευαν καργα τα τοταλ. το λινκ αν προσεξεις ειναι για γερμανικο σαιτ που αγοραζουν χρονια τωρα τα παιδια αλλα συμφερει λογω μεταφορικων μονο για μεγαλες ποσοτητες. |
spar@ έγραψε: |
παιδια προσεχτε με την αγορα σας, γιατι τους τελευταιους μηνες παιζει μεγαλη νοθεια με τα τοταλ!
ελπιζω να πανε ολα καλα!!! |
harisma23 έγραψε: |
Η παραγγελία δόθηκε.
Estimated delivery: Saturday, Apr. 19. Ε καλά, δεν θα χάσουμε και το Πάσχα μας για να παραλάβουμε... Χαχαχαχ |
Bill207 έγραψε: |
εκτός από 0w30, μπορεί να μπει στην παραγγελία και ένα 5w30;
ΑΝ γίνεται, υπάρχει πιθανότητα να συμμετάσχω και γω στην παραγγελία σας ![]() |
Johan έγραψε: |
Αν δεν εχετε κανει την παραγγελια εγω ακυρωνω(αλλιως θα τα χρησιμοποιησω αλλου) γιατι θα φαω ξυλο απο τον saiko.Εκτος αν μπορουμε να βρουμε castrol edge 5 w 30 απο τον συγκεκριμενο! Ευχαριστω! |
marios_207_GT έγραψε: |
Δεν εχω κανει ακομα παραγγελια γιατι κοιταζω να βαλω μεσα και το 5w30 Total του Βασιλη, δες εδω τι εχει απο καστρολ και οι τιμες ειναι + οτι βγει μεταφορικα, και πες μου αν θες καποιο. http://stores.ebay.de/levoil/Castrol-/_i.html?_fsub=461372013&_sid=86342933&_trksid=p4634.c0.m322 |
Bill207 έγραψε: | ||
Πραγματικά, αν υπάρχει θέμα με τα δικά μου λάδια, και καθυστερεί την όλη διαδικασία και εσάς, μπορείς να το αφήσεις για κάποια άλλη φορά ![]() |
Αραξε κι εσυ με τα λεφτα, κατσε να παραλαβουμε πρωτα. Χθες εφυγαν με DHL απο τον Γερμανο, μου εδωσε λινκ να βλεπω που ειναι. Τασο φτιαξε το λινκ να γελασουμε κι εμεις ρε φιλε. Δεν δουλευει, τουλαχιστον σε μενα, εκτος και αν τα παιξε το φατσοβιβλιο!!! |
reselie-206 έγραψε: | ||
Έλα ρε το αφαιρέσαν το βίδιο! Ήταν πολύ καλό για να μείνει up |
spar@ έγραψε: |
παιδια προσεχτε με την αγορα σας, γιατι τους τελευταιους μηνες παιζει μεγαλη νοθεια με τα τοταλ!
ελπιζω να πανε ολα καλα!!! |
Mono AEK έγραψε: |
Ναι μαριε στειλε το λινκ.
Και ο ραλακι1 να στειλει λινκ με ποιο λαδι θελει παρακαλω. Οποτε ειμαστε στα 4 5λιτρα |
οκ περιμενω μια απαντηση απο αυτον και κανω παραγγελια |
μου απαντησε το βραδυ
εχω στειλει τη παραγγελια περιμενω τιμολογιο και ποτε θα ερθουν ειναι λιγο τα ζωα μου αργα ο τυπος? ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
reselie 0-30..xaxaxa κλαιωωωωωω |
Jonathan RC έγραψε: |
Έχεις κανένα 5λίτρο ακόμα για μένα ευχαριστώ |
tommy7 έγραψε: |
Υπάρχει κανείς που χρειάζεται λάδι απο τον Γερμανό να μαζευτούμε για παραγγελία ;; |
Gotcha έγραψε: |
Τασο εσπασε? |
Gotcha έγραψε: |
rebuild ή καινουργιο μοτερ? |
Και του χρονου μλκ τασο ιδια εποχη....την ιδια φωτο θα ξαναβαζεις..και παλι θα στρωνεις. |
Και του χρονου μλκ τασο ιδια εποχη....την ιδια φωτο θα ξαναβαζεις..και παλι θα στρωνεις. |
Tzive έγραψε: | ||
![]() ![]() |
referravag έγραψε: |
Παιδιά ερώτηση. Μπορούμε να παραγγείλουμε και διαφορετικά λάδια ο καθένας επειδή βλέπω άλλος θέλει 0-30 άλλος 5-40, θα έχουμε να μοιραστούμε τα ίδια μεταφορικά (20,5€); Κατά δεύτερον βλέπω άλλος μένει Αθήνα άλλος Τρίκαλα εγώ Κόρινθο. Ποιος θα τα παραλάβει και πως θα τα πάρουμε οι υπόλοιποι; Εγώ ενδιαφέρομαι για 2x5L 0W30 Quarz 9000 Energy και ίσως ένα λίτρο ακόμη για συμπλήρωμα επειδή το ένα αυτοκίνητο παίρνει 4.25l και δεν περισσεύει πολύ, όμως αυτά για το επόμενο δεκαπενθήμερο αν δεν βιάζεστε άμεσα την παραγγελία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βαγγέλης |
akis1976 έγραψε: |
πάλι φριτέζα θα το κάνεις πανάθεμα σε,δεν σου άρεσε που δεν έκαιγε ![]() |
Η τουρμπινα που φοραω πλεον Αλεξανδρε θελει 5-40. Τουλαχιστον αυτο φορανε τα αυτοκινητα που την εχουν εργοστασιακα, με το 0-30 ξεκινησε ακομα και με χαμηλες θερμοκρασιες περιβαλοντος να τσιμπαει κατι λιγα, επειδη φοβαμαι το καλοκαιρι οτι θα γινει φριτεζα λεω να παω σε 5-30 να ειμαι ετοιμος. |
29.5 τα 5 λιτρα στο ebay εδω τα βρισκω 60
απλα με τα μεταφορικα παει μια η αλλη γιαυτο αν υπαρχει κανεις να τα μοιραστουμε μεχρι 5 5λιτρα νομιζω ειναι φιξ η τιμη των μεταρορικων στα 28 ευρω |
![]() με τα μεταφορικα ξερεις τι παιζει απτο σαιτ του γιατι με τα γερμανικα δεν τα παω καλα |
οχι δεν το μεταφραζει απλα το προχωρησα και μου βγαλε συν 7 ευρω κατι |
thodorisls έγραψε: | ||
ειναι για την γερμανι τα μεταφορικα.αμα κανεις register μετα σου βγαζει και για χωρες ευρωπαικης ενωσης.για την ακριβεια ειχα πληρωσει 71.50 μαζι με μεταφορικα |