marios_207_GT έγραψε: |
κυριοι ασχετα με το προβλημα του παιδιου παραπανω που θελει συμπληρωμα στα λαδια της οροφης παραθετω τα 2 παρακατω προιοντα που χρησιμοποιουμε σε Εος απο το 2009 χωρις κανενα προβλημα και με αριστη συμπεριφορα οροφης σε τριγμους:
1) WURTH HHS2000 γρασο σε μορφη σπρει για λιπανση των μηχανικων μερων του μηχανισμου 2)λιπαντικό Du Pont Krytox GPL-105 για τα λαστιχακια |
paranoia έγραψε: |
Ευχαριστούμε.
Παιδιά το krytox ήθελα και εγώ να το πάρω κάποτε ως τελευταία λύση για τους τριγμούς... Λένε ότι είναι σαν παχύρευστο λάδι, πολλοί το έχουν θαυματουργό άλλοι λένε ότι δεν είδαν διαφορά. Χωρίς να είμαι σίγουρος το έφερνε κάποια γερμανική αντιπροσωπεία παλιότερα νομίζω Skoda ή η VW. Αν θυμάμαι καλά ήταν αρκετά τσουχτερή η τιμή του. Ποσότητα των 30 ml κόστιζε περίπου 50++ ευρώ. Προτίμησα τελικά να κάνω συντήρηση και ρύθμιση οροφής πληρώνοντας κάτι παραπάνω σε συνεργείο και το πρόβλημα με τους τριγμούς λύθηκε άμεσα οπότε και δεν το χρειάστηκα τελικά. Γράσσο όποιο και να πάρεις όλα την ίδια δουλειά κάνουν λίγο πολύ. Εγώ είχα ένα της peugeot. Απλά η wurth είναι μια αρκετά γνωστή εταιρία γι αυτό και προτιμάται. Τα προιόντα της επίσης τα βρίσκεις και σε βενζινάδικα και καταστήματα λιπαντικών. |