Kostaswannabe έγραψε: |
Τρελαινεσαι με το ασπρο?? Εισαι σιγουρος?Σαν χρωμα δε λεω και με μπολικη βρωμα δεν κανει τοσο μπαμ οσο τ αλλα..Αλλα αμα εισαι λιγο ψειρας καθε φορα που θα το πλενεις θα ξενερωνεις στο στεγνωμα.. φαινονται τα παντα, κατι μυδια στρειδια ολα.ακομα κ αυτο.φαινεται απο κοντα.βεβαια υπαρχει και η λυση του γυαλισματος μια φορα το χρονο κ ολα κομπλε εκτος απο τα 120 ευρα του γυαλισματος.Βεβαια δεν σε βοηθησα καθολου απλα ειπα να πω το παραπονο μου ![]() |
Vini έγραψε: |
Το ίδιο έχω και εγώ σε γκρι του 2009.
Τι χρονολογία είναι αυτό που βρήκες; |
Thalis1986 έγραψε: |
Φιλε μακη αυτο το topic το εχω διαβασει και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης μετα τις αναθυμιασεις και πριν τις καθυζησεις, σας εχασα χωρις να μπορεσω να καταλαβω τι λετε, λογω του οτι ειμαι ασχετος οσον αφορα το θεμα turbo... Μπορει να σου φαινεται γελοιο αυτο, αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε και εμεις οι ασχετοι και γίαυτο παραθεσα την απορια μου... |
Παράθεση: |
Αν δεν εμπιστευεσαι τον προηγουμενο κατοχο σχετικά με το αν εχει τσεκαρει/ρυθμισει χρόνισμα, ή αν εχει καθαρίσει βαλβίδες, πριν το παρεις:
- τσεκαρεις μια τα trims για να δεις με μια πρωτη ματια αν ειναι οκ το χρονισμα - εναν ελεγχο με το χερι στον αξονα της τουρμπίνας να δεις αν εχει μαζεψει μποσικα, και οπτικα το σωληνακι λαδιου της αν εχει διαρροες. - ισως και εναν ελεγχο σε διαγνωστικο να δεις τι βλαβες εχουν καταγραφει πχ για καμια αντλία ψυξης τουρμπο που συνηθως τα φτυνει και δεν αναβει τσεκ, παρα μονο καταγραφεται. Δυστυχως δεν μπορεις να διαπιστωσεις αμεσα την καταναλωση λαδιου. Εκει απλα εμπιστευεσαι (ή οχι) τα λογια του ιδιοκτητη, σχετικα με το ποσο καιει, τι λαδια έβαζε και ανα πόσο τα αλλαζε (αν δεν εχει βιβλιο service). Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να τσεκαρεις κατι αλλο σχετικα με την κατασταση του κινητηρα, -οπως και σε ολα τα αυτοκινητα αλλωστε- εκτος απο την αποδοση του στο δρόμο, αν εχεις παραδειγμα προς συγκριση, και τον ηχο του κινητηρα -αν και ο ΤΗΡ εχει διαφορους θορυβους που συνηθως ειναι φυσιολογικοι-. Οποτε ενας εμπειρος φίλος ιδιοκτητης ΤΗΡ θα μπορουσε να σε καθοδηγησει στον ελεγχο του κινητηρα ενος μεταχειρισμενου. Αφου το παρεις, αν θες να εισαι πιο σιγουρος, λυνεις ψευτοκαπακο, τσεκαρεις χρονισμα/τεντωτήρα, καθαριζεις βαλβιδες, αλλαζεις λαδια φίλτρα, μπουζι και εισαι οκ. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Η λέξη μαντράς και μόνο πρέπει να είναι ανατρεπτικός λόγος. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτοκίνητα που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας για να μην βγάζουν προβλήματα. |
Thalis1986 έγραψε: |
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4077725/
Ας το δει καποιος και ας μου πει εστω και εξ αποστασεως αν αξιζει να το κοιταξω... Εχει και φωτο τα service που εχει κανει.. Ευχαριστω ρεεεεεε....... ![]() ![]() ![]() |
alfasud έγραψε: |
Το καπό έτσι εφαρμόζει στη μάσκα σε όλα τα 207? ![]() |
Alexandros GT έγραψε: |
Φίλε Θαλή πολύ ωραίο το άσπρο χρώμα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Κατά την γνώμη μου πρέπει να προσέξεις τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου αν είναι τα πραγματικά.Συνήθως τα 207 καίνε λάδι έχουμε πολλά άτομα πρόβλημα με αυτό και χρειάζονται αλλαγή τα ελατήρια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |