marios_207_GT έγραψε: |
Εμενα μου ειχε τυχει να βαλω 20 ευρω να μην κουνηθει καν ο δεικτης, να αρχιζω τα μπινελικια στο βενζιναδικο και ο ιδιοκτητης να μου λεει κατι λαθος κανατε κλπ, του λεω να βαλει αλλα 20 συνολο 40. μολις εβαλε και τα αλλα 20 ο δειξτης πηγε εκει που επρεπε για 40 ευρω, ειχε κολλησει κατι μαλλον, δες λιγο και την ταπα σου στο ρεζερβουαρ, μην εχει γινει καμια κλοπη. Πολυ περιεργο αυτο που αναφερεις. |
reselie-206 έγραψε: | ||
Το ίδιο έπαθα και εγώ εχθές! 20 στην αρχή τίποτα άλλα 20 πήγε πάνω απο τη μέση...! |
τρελακιας έγραψε: |
Φοβαμαι μην τυχον κ εχει χαλασει κανενα μπεκ η η αντλια υψηλης κ ριχνει αβερτα καυσιμο.αλλα κ παλι θα ειχα ενδειξεις.... |
τρελακιας έγραψε: |
Τελικα σημερα εβαλα παλι 20 ευρω απο αλλο βενζιναδικο.εκανα αρκετα χιλιομετρα κ ολα καλως δεν φανηκε καμια απωλεια βενζινης.
Τελικα πρεπει να ηταν ο βενζινας.αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως διαολο εδειξε ο δεικτης την κανονικη ποσοτητα κ μετα επεσε. Να ξερετε το βενζιναδικο ειναι AVIN ηλια ηλιου κ φραντζη. |
marios_207_GT έγραψε: |
Ρε μαγκες σε ποια περιοχη ειναι αυτο το βενζιναδικο να του στειλουμε κανα ελεγχο γιατι κατι τετοιες κουφαλες πρεπει να κλεινουν σιγα-σιγα. |
christos_99 έγραψε: |
σε 206 φιλου το κανε αυτο, κι εβγαλε θετικο πολο μπαταριας, το αφησε κανα 10λεπτο, ξανασυνδεσε κι εστρωσε. Μια επανεκινηση δλδ. Δεν χανεις να δοκιμασεις κι εσυ!! ![]() |