volvos έγραψε: |
μην αγχωνεσαι εγω θα εχω ενα mr2zz kai esy ena brz sti
και θα βγαινουμε κυριακες πουρνο πουρνο στο διονυσο να τρομοκρατουμε τη κορη του αλεξη..... ο οποιος θα προσπαθει να βαλει μπρος το rc του ΠΟΥ ΙΣΩΣΣΣΣΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΡΕ ΔΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΤΟΥΜΠΑΙ |
Manos206 έγραψε: |
Θα γινεται μαγκας το καθε πλουσιοπαιδο του μπαμπα... ![]() |
volvos έγραψε: |
...
ΡΕ ΔΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... |
MEMsound έγραψε: |
προσπαθω κι εγω να κανω μαζι σου σοβαρη συζητηση...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
οπως και να χει... για να "μετακινησε" παιρνεις/ανανεώνεις/κλπ/κλπ οτι πιο συγχρονο φτανει η τσεπη σου...και για να "οδηγείς" κρατας/αποκτάς/κλπ/κλπ οτι θεωρείς οτι σε εξιτάρει οδηγικά περισσότερο... so simple... so very simple... ![]() ![]() ![]() |
petran_x13 έγραψε: |
Πριν λίγο ήμουν σε μια παρέα στην ηλικία μου 19-22 και με ρώτησαν με τι θα άλλαζα το 306. Η απάντηση ήταν clio Williams, Και στο ερώτημα αν έπαιρνα πίσω κινητό η απάντηση ήταν mx5 mk1. Mε κοίταξαν όλοι σαν να κατέβηκα μόλις από τον Άρη. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω τα κάλυψε όλα octane στο πρώτο ποστ, αν θεωρό εγώ ότι η αυτοκίνηση πεθαίνει τότε ένας άνθρωπος γύρο στα 30 που πρόλαβε πολύ καλύτερες μέρες πριν περίπου 7-10 χρόνια, πρέπει να έχει απογοητευτεί πλήρως. |
JDROGAS έγραψε: |
Και που να δεις οι 42αρηδες τι τραβανε.... ![]() Ιδιατερα αν ο πατερας τους τους οταν μαθαινανε να οδηγουνε ειχε εκεινη την εποχη ενα 2000 gt veloce me 35-40% μπλοκε. Και οταν πηγαιναμε να βρουμε ενα μετ/νο veloce με ρωτουσε (ποιον εμενα) αν χωραω πισω ημουνα ηδη τοτε 14αρων. Ναιιιι ναιιιι μπαμπα χωραω ελεγα εγω μην σε νοιαζει..... |
reselie-206 έγραψε: |
Αχχχ ... εδώ και 5 μέρες ερωτεύτηκα τη πισωκίνηση (πρώτη μου εμπειρία) ![]() ![]() Πάντως η διαφορά που θα έκανε ένα μπλοκέ στους πίσω τροχούς είναι παραπάνω απο αισθητή.. |
Και που να δειτε τι γινεται με πισω κινηση
και τουρμπο,μπλοκε,μηχανικη κρεμαγιερα,και ραβδους εμπρος!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() Επεσες μεσα. Εγω το εχω σπιτι μου αλλα ακινητο ειναι μια πονεμενη ιστορια......... ![]() |