Manos206 έγραψε: |
Νομιζω οτι οι ατμοσφαιρικοι δεν ειχαν τα θεματα των thp.. ![]() |
kostasvti έγραψε: |
1.Λάδια που απλά εξαφανίζονται-εξατμίζονται μέσα από το μοτέρ
2.Αντλία νερού 3.Ζανφορ αν τα έχει τα χιλιομετράκια του |
makis106 έγραψε: |
μονο που απ ολα αυτα το μονο που θα μπορεις να διαπιστωσεις θα ειναι τα μπαρακια της ζαμφορ... |
makis106 έγραψε: |
Η γνώμη μου ειναι οτι ειναι πολλή καλη επιλογη ενα τετοιο αμαξι, τη στιγμη που δεν καιγεσαι για "γκάζια". και το λεω αυτο γιατι το 207 θεωρω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα peugeot. τα θεματα του ΤΗΡ τα εχουμε πει και τα ξερουμε, αλλα απ αυτο το μοτερ δεν νομιζω οτι εχεις να φοβασαι κατι, εκτος απο το θεμα των λαδιων, που και παλι δεν εχω ακουσει για καμια τρελη καταναλωση σε ατμοσφαιρα, αλλωστε ο κινητηρας δουλευει πολυ χαλαρα. πιστευω οτι και να ψαξεις εδω μεσα που γραφονται ολα τα στραβα και αναποδα, δεν θα βρεις πολλα για το συγκεκριμενο. Δλδ αν εχεις δυνατοτητα να το πας σε ενα εμπιστο συνεργειο, ισως με καυσαναλυτη, να σου μετρησει τα καυσαερια, για να δει αν υπαρχει καυση λαδιου, και μια καλη ματια για τζογους αναρτησης/τιμονιου, κατασταση αμορτισερ, νομιζω οτι θα εισαι κομπλε. Αν ειναι και μοντελο 2008 και μετα ακομα καλυτερα. ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
βασικα Μακη εψαχνα καποια ευκαιρια σε 207 /120hp λογω του οτι τα 1600/150hp δεν τα βρισκεις κατω απο 6000-7000 και θα ειναι και σκισμενα η επομενη κινηση αν εβρισκα αυτο που ηθελα θα ηταν μια αναβαθμιση μπας και ζωντανεψει αλλα απο οτι βλεπω α) δεν θα ζωντανεψει β) το θεμα του λαδιου για αμαξι καθημερινης χρησης ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο τελος παντων, σε ευχαριστω κι εσενα για το σχολιο ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
βασικα Μακη εψαχνα καποια ευκαιρια σε 207 /120hp λογω του οτι τα 1600/150hp δεν τα βρισκεις κατω απο 6000-7000 και θα ειναι και σκισμενα η επομενη κινηση αν εβρισκα αυτο που ηθελα θα ηταν μια αναβαθμιση μπας και ζωντανεψει αλλα απο οτι βλεπω α) δεν θα ζωντανεψει β) το θεμα του λαδιου για αμαξι καθημερινης χρησης ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο τελος παντων, σε ευχαριστω κι εσενα για το σχολιο ![]() |
DimiP έγραψε: |
θα ηθελα να ρωτησω τα εξης μετα τα τοσα χρονια εμπειριας (σας) με τα 207 και ευχομενος τα προβληματα και οι παιδικες ασθενειες των 206 να μην μεταφερθηκαν στα 207.
τι πρεπει να κοιταξει κανεις (πιο πολυ απο τον τυπικο ελεγχο) σε ενα μεταχειρισμενο 207 1600/120hp ; που πασχει ; (μηχανικα/ηλεκτρικα/κλπ) ωστε να ειναι σχεδον σιγουρος (ποτε δεν εισαι) οτι το αμαξι ειναι ενταξει ; ![]() |
nOkpos έγραψε: | ||
γνωμη μου μακρια απο τον κινητηρα psa bmw αν δεν θελεις προβληματα, το απλο 1,4 με τα 90 θα εχει τα λογικα του 206 1.4 90hp αν θυμαμε καλα φλατζα κεφαλις .. γενικα αν βλεπεις 207 γυρνα απο την αλλη ![]() εκτως αν δεις για diesel που σε αυτη την εποχη νομιζω θα ηταν το καλυτερο ! |
DimiP έγραψε: | ||||
καλα και την φλαντζα κεφαλης δεν τη λες απλο πραγμα. εγω ειχα το 206 με φλαντζα 5 χρονια και που την αλλξα παλι προβλημα εχω, τελος παντων.... μεταχειρ. diesel σε τιμη ευκαιριας ; που ; ![]() ![]() |