pr4wd έγραψε: |
Το χταπόδι το πείρα 50 Ε μεταχειρισμένο όσο για την μετατροπή απλα θέλω να τραβαει λίγο καλήτερα για καμια προσπέραση απο εκείνες που τελικα αποφασίζει ο τραχανας να κατσει μες στην μέση και παταει και λίγο γκαζι. σκούπα πείρα δανεική απο ένα φίλο να την βγαλω καλούπι πολυεστερικό. |
Giannis307 έγραψε: |
Φαναρια xenon κλπ βαλε... |
drdino έγραψε: | ||
Όχι να μην βάλει. Απαγορεύεται και θα τυφλώνει. |
sps έγραψε: |
Τον πυργολεβιε παλι τι τον θελεις?
Ψαξου με καμια αναρτησουλα καλυτερα! |
Τα Xenon δεν τυφλώνουν καθόλου αν έχουν πανω τους το μεταλικό καλημα, ειναι αψογα και για μένα και για τους άλλους, βέβαια αν το βγαλεις έχεις το διπλασιο φως σχεδόν. μου αρέσουν τα DIY γιαυτό και όλα αυτα. έχω παραγγείλει το KWP2000+ αν το ξέρει καποιος και το έχει δοκιμασει θα εκτιμούσα κανένα ΠΜ. |
pr4wd έγραψε: | ||
Πυργολεβιέ θα κανω τον ίδιο με μετατροπή και κόστος 0 ευρό. μήν μου πείς ότι δεν σου την δίνει όταν βαζεις 5η ή όπισθεν και βρίσκεις στον συνοδηγό. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει το κούμπωμα της όπισθεν με τον πύργο. Μάλλον έχεις καταχωρήσει κάτι λάθος στο μυαλό σου σχετικά με το τι είναι ο πύργος και τι κάνει. |
Με τον πυργολεβιέ μικρένεις την διαδρομή που κάνει ο λεβιές. πώς δεν έχει σχέση. και απο εκεί που κάνει απο τέρμα δεξια μέχρι τέρμα αριστερά 15 πόντους διαδρομή θα γίνει 5 το ύψος του λεβιέ θα έχει με το ζόρι 3cm διαφορά. Το ξέρω γιατί έτσει είχα το AX που είχα. θα ανεβάσω φωτό όταν το κάνω και θα δείς η μπορεί και βίντεο θα δίξει. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Mike, με όλη την καλή διάθεση, ο πύργος δεν έχει καμία σχέση με τη μείωση των διαδρομών. Ο σκοπός του πύργου είναι να φέρει το λεβιέ δίπλα ή όσο κοντύτερα είναι εφικτό/επιθυμητό τελοσπάντων, στο τιμόνι. Οι διαδρομές κονταίνουν με επέμβαση στα σημεία που εδράζονται οι 2 επάνω ντίζες, στα παλάτζα. Το γεγονός ότι η πλειοψηφία συνδυάζει τον πύργο με επέμβαση στα παλάτζα για μείωση διαδρομών, έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ο πύργος είναι αυτός που κονταίνει τις διαδρομές. Εάν λοιπόν βάλεις πύργο αφήνοντας το υπόλοιπο μοχλικό ως έχει, οι διαδρομές όχι απλά δεν θα μικρύνουν αλλά θα μεγαλώσουν. Το πόσο θα μεγαλώσουν εξαρτάται από το μήκος που θα προεκτείνεις το λεβιέ απ'τη μπίλια προς τα πάνω, μείον το μήκος που σηκώθηκε η μπίλια λόγω πύργου. Απλή τριγωνομετρία είναι ![]() |