Manos206 έγραψε: |
To ρελαντι δεν ειχε ποτε θεμα.. Μετα απο αυτο αλλαξε η συμπεριφορα του αυτοκινητου.. Οταν το εσβησα και το ξανανοιξα το ρελαντι δουλευε κανονικα.. |
Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. Το αμαξι ετρεμε στο ρελαντι (πραγμα το οποιο δεν μου εχει τυχει ποτε, ακομα και οταν μαρσαρω) και απο τον ηχο και μονο καταλαβαινα οτι δε δουλευε σε 4 χρονους.. Εν τω μεταξυ φοβαμαι μην εκανα και καμια ζημια με ακαυστη βενζινη γιατι εκανα και μια αποσταση 500 μετρα++ μεχρι να το παρκαρω στο σπιτι.. |
Εστρωσε στο ρελαντι.. Ακομα και με νεκρα οταν μαρσαρα μπερδευε.. |
spar@ έγραψε: |
καταρχην μπριζωσε το σε ενα διαγνωστικο!
εγω θα μετραγα και τον αισθητηρα λ! και ο πολλαπλασιαστης παιζει και μπουζι! |
reselie-206 έγραψε: |
Πάντως τα αμάξια δεν έχουν ικανότητες αυτοίασης ![]() |
dimos206 έγραψε: |
Κοιτα τον μαπ που ειναι πανω στην εισαγωγη....Βγαλτον κ καθαρισετον με wd40 μπροστα στο ματι..
Μετα αλαξε μπουζι κ πολλαπλασιαστη κ βλεπεις.... |
mrtclub έγραψε: |
+1!
Οι map στα αυτοκίνητά μας έχουν θέμα. Και γω που τον έχω αλλάξει εδώ και καιρό συνεχίζει να κάνει μπερδέματα στα χαμηλά. Κάποιος μου είχε πει και για αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης, δε ξέρω. |
Πόσο σου πήρε για αλλαγή αισθητήρα ψυχρής?Έχω την εντύπωση ότι αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα..Πολλοί έλυσαν το πρόβλημά τους έτσι! |
Giannis307 έγραψε: |
Kai οχι Maf οπως πολλοι θελουν να λενε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εγώ ετοιμάζομαι για αισθητήρα ψυχρής το Σάββατο. Που βρίσκεται ρε παιδιά για να την αλλάξω? |