PSClub - Hellas

Φτιάξε το μόνος σου - Ledakia σε 207 Rallye F/L

Kostaswannabe - Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:11:34
Θέμα δημοσίευσης: Ledakia σε 207 Rallye F/L
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση. Για led στην πινακιδα τα καπακια ξεκουμπωνουν τραβωντας η ειναι με καμια βιδα και πρεπει να ξυλωθει ταπετσαρια απο μεσα?? Δοκιμασα λιγακι να τα τραβηξω αλλα δεν το ζορισα μην κανω καμια μαλ***α και ξενερωσω?? Απλα θελω να μαθω αν ειναι κουμπωτα για να μην λυνω τσαμπα ταπετσαριες.. Να παω κατευθειαν με τα λεπτα τα κατσαβιδακια να κανω δουλεια Laughing.

//Ευχαριστω εκ των προτερων.

(Ανοιξα καινουργιο thread γιατι δεν ηξερα αν θα παρω απαντηση σε καποια απο τα πιο παλια και δεν βρηκα και κατι σχετικο για 207 σ αυτο το θεμα)
makis106 - Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:30:11
Θέμα δημοσίευσης:
κουμπωτά είναι. Στο manual λεει ακριβως πως βγαινουν.
Kostaswannabe - Σαβ 14 Δεκ 2013, 12:48:09
Θέμα δημοσίευσης:
Χμ.. Μαλιστα. Δεν το εχω το manual γιατι το εδωσα σε κατι φιλους με εκθεση για ενα rallaki που πουλησαν και περιμενουν τη lion για να μου φερουν αλλο.
Ωστοσο τωρα που ξερω οτι ειναι κουμπωτα θα την βρω την ακρη..

//Ευχαριστω πολυ
marios_207_GT - Σαβ 14 Δεκ 2013, 16:03:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κουμπωτά είναι τα έχω αλλάξει κι εγώ αλλα έκανα τη βλακεία και πήρα led χωρις canbus και αναγκαστηκά έβγαλα τη ταπετσαρία για να τοποθεήσω αντιστάσεις.
Kostaswannabe - Σαβ 14 Δεκ 2013, 16:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι εγω ευτυχως πηρα με canbus γιατι την ειχα πατησει ετσι στο 106 που ειχα Wink
Samer - Σαβ 14 Δεκ 2013, 17:03:33
Θέμα δημοσίευσης:
Βγαινουν με ενα κατσαβιδακι που το σπρωχνεις προς τα εξω αλλα πρεπει να προσεξεις μην τα σπασεις. Το πλαστικο το τζαμακι σπαει για πλακα. Πρωτη φορα που αλλαξα ολα πηγαν καλα. Τον περασμενο μηνα εβαλα καινουρια λεντακια και το ενα εσπασε και αναγκαστικα να παρω 2 σετ γιατι το ενα ηταν μαυρο και το αλλα ολο καινουριο. Και πανε μαζι με την βαση τους το μαυρο που μπαινει το λεντ. Δεν ειναι κανα τρελο ποσο 10€ το ενα απλα να το σπασεις πας να βρεις ανταλλακτικα. Εγω ημουν τυχερος ημουν στον μηχανικο και απεναντι ειχε μαγαζι με ανταλλακτικα citroem.peugeot
Kostaswannabe - Κυρ 15 Δεκ 2013, 01:31:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ σαμ. Πρέπει να σε πέτυχα προχτές λεωφ. Βουλιαγμενης στην αργυρουπολη. Το άσπρο το rally's επινοούν που μαλακό όταν στο δρομο Very happy
Laughing
Samer - Κυρ 15 Δεκ 2013, 03:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Ευχαριστώ σαμ. Πρέπει να σε πέτυχα προχτές λεωφ. Βουλιαγμενης στην αργυρουπολη. Το άσπρο το rally's επινοούν που μαλακό όταν στο δρομο Very happy
Laughing

Facelift ειχες αν θυμαμαι καλα; Εστριβες αριστερα σ'ενα απο τα φαναρια πιο μετα; Μια κοπελα διπλα σου νομιζω.
Kostaswannabe - Κυρ 15 Δεκ 2013, 12:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
Α γεια σου. Ηταν να στριψω πιο πριν αλλα ηθελα να σ ακουσω
Αλλα με το που περασαμε απο την πρωτη πλακα που χαν ριξει στις αποχετευσεις την ακουσε η γυναικα και τ αφησα
Exclamation Laughing
Samer - Κυρ 15 Δεκ 2013, 14:17:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Α γεια σου. Ηταν να στριψω πιο πριν αλλα ηθελα να σ ακουσω
Αλλα με το που περασαμε απο την πρωτη πλακα που χαν ριξει στις αποχετευσεις την ακουσε η γυναικα και τ αφησα
Exclamation Laughing

Εγω να δεις πως την ακουσα μεσα οταν περασα απο 5 τετοια

Βρηκες ακρη με τα καπακια;
Kostaswannabe - Κυρ 15 Δεκ 2013, 17:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα κατσω να ασχοληθω που θα εχω χρονο με την ησυχια μου αλλα εχω ξεκαθαρη εικονα για το πως θα το κανω μετα απ αυτα που μου πατε κ με μια εμπειρια απο το 106 Wink.
Bill207 - Δευ 16 Δεκ 2013, 09:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
με πολύ προσοχή
όπως είπανε και οι από πάνω, σπάνε για πλάκα τα πλαστικά.
εμένα μου είχε σπάσει την 1η φορά που τα είχα αλλάξει πάντως
και γιαυτό, την τελευταία φορά που χρειάστηκαν αλλαγή, πήρα ένα σακουλάκι με κλιπς, και ξήλωσα από μέσα ταπετσαρία για να μαι σίγουρος Cool
Kostaswannabe - Παρ 24 Ιαν 2014, 23:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ηρθαν επιτελους κατι led που περιμενα απο
Το ebay και καθισα κ αλλαξα μικρη σκαλα πινακιδας πορτ μπαγκαζ ντουλαπακι κ πλαφονιερα καμπινας. Αλλα κανα 2 μου τρεμοπαιζουν.. Μηπως δεν εχουν επαρκη επαφη?? γνωριζει κανεις?
Andreasf1 - Τετ 26 Φεβ 2014, 03:24:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν τρεμοπαίζουν πάει να πει ότι έχουν καεί φίλε μου! Έβαλες με can bus?
Kostaswannabe - Τετ 26 Φεβ 2014, 10:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
υποτιθεται πως ηταν με can bus.Δεν τα τσεκαρα ομως να σου πω την αληθεια.
Και βαριεμαι απιστευτα να τα βγαζω για να το δω τωρα.. ασ προσεχα..Απλα θα παω να παρω μια 10αδα καινουρια και θα τ αλλαξω απο την αρχη..
TeraBite - Πεμ 27 Φεβ 2014, 00:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
υποτιθεται πως ηταν με can bus.Δεν τα τσεκαρα ομως να σου πω την αληθεια.
Και βαριεμαι απιστευτα να τα βγαζω για να το δω τωρα.. ασ προσεχα..Απλα θα παω να παρω μια 10αδα καινουρια και θα τ αλλαξω απο την αρχη..

Αν τρεμοπαίζουν ενώ είναι κλειστά (θα έπρεπε να είναι σβηστά) είναι απλά Led σε θέση για CanBus, αν τρεμοπαίζουν ενώ είναι ανοιχτά πνέουν τα λοίσθια. Συνήθως τα απλά Led είναι πάνω σε πλαστικό καβουκι, ενώ τα canbus σε πλακέτα σαν τον κυκλωμάτων ή μεταλικά (τα πολύ καλής ποιότητας που λειτουργεί σαν ψυξη να μην καίγονται), ένας μπακαλίστικος τρόπος να τα ξεχωρίζεις στα γρήγορα
Andreasf1 - Σαβ 01 Μάρ 2014, 16:31:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως τα λεντάκια με καν μπας πάνω υπερθερμαίνονται και καίγονται. (Μιλάω για αυτά που στο e-bay κάνουν 1,5-2€ τα 2) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο ακριβό και ούτε θα το κάνω γιατί αν καούν και αυτά θα είναι κρίμα!
Η καλύτερη λύση για μένα (αν ψιλοπιάνουν τα χέρια σου και δεν βαριέσαι να το κάνεις) είναι να πάρεις απλά λέντ(με 1-2€) και να κάνεις μια παράλληλη σύνδεση με μια αντίσταση.
TeraBite - Σαβ 01 Μάρ 2014, 23:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
Πάντως τα λεντάκια με καν μπας πάνω υπερθερμαίνονται και καίγονται. (Μιλάω για αυτά που στο e-bay κάνουν 1,5-2€ τα 2) Δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο ακριβό και ούτε θα το κάνω γιατί αν καούν και αυτά θα είναι κρίμα!
Η καλύτερη λύση για μένα (αν ψιλοπιάνουν τα χέρια σου και δεν βαριέσαι να το κάνεις) είναι να πάρεις απλά λέντ(με 1-2€) και να κάνεις μια παράλληλη σύνδεση με μια αντίσταση.

Εγώ πάντως έχω πάρει τα πιο ακριβά και με καλύμα αλουμινίου για ψύκτρα (5€ το ένα) και τα έχω 2 χρόνια κοντά και είναι GG, και έχω βάλει σε φίλους τα ίδια ή άλλα canbus που έχω αγοράσει απο συγκεκριμένο μαγαζί (είναι μόνο με LED ) χωρίς πρόβλημα ποτέ, αν θες μπορώ να σου στείλω με πμ το μαγαζί.

H παραλληλη αντίσταση να δείς πως παίρνει φώκο (ναι το είχα προσπαθήσει, υπάρχουν και έτοιμα cancellers πάντως)... Ασε που για αν υπολογίσω τα Ωμ, άνοιξα το βιβλίο των κυκλωμάτων της σχολής Razz Razz
nOkpos - Κυρ 02 Μάρ 2014, 01:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδες κανενα λινκ για led για το εσωτερικο του αυτοκινητου ?
και τα 3
TeraBite - Τρι 04 Μάρ 2014, 01:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
ρε παιδες κανενα λινκ για led για το εσωτερικο του αυτοκινητου ?
και τα 3

Εδώ είναι λίγο τραγικά τα πράγματα ειναι αν σου κάτσει εγώ βρήκα μια τριάδα led απλά άνεφ canbus που δουλευουν, αλλά μόνο αυτά... Ό,τι άλλο και αν έχω δοκιμάσει πήρα τα @@ μου... Οπότε αν καούν την έβαψα... Η μόνη διαφορά που βρήκα σε σχέση με τα άλλα απλά ήταν ότι δεν έχουν αντίσταση στον έναν πόλο τους...
Manos206 - Τρι 04 Μάρ 2014, 01:41:29
Θέμα δημοσίευσης:
ledmania.gr Ζωγραφου

Εγω απο εκει τα εχω παρει ολα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.. Και 2 που εμφανισαν προβλημα μου τα αλλαξαν με καινουρια χωρις κανενα θεμα..
TeraBite - Τρι 04 Μάρ 2014, 01:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
ledmania.gr Ζωγραφου

Εγω απο εκει τα εχω παρει ολα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.. Και 2 που εμφανισαν προβλημα μου τα αλλαξαν με καινουρια χωρις κανενα θεμα..

Yeap αυτό είναι το μαγαζί που έλεγα και εγώ και είναι αρκετα τίμιο. Αλλα της πλαφονιέρας ήταν πραγματικά trial-n-error, είχα κατέβει με την κοπέλα κάτω και δοκιμάζαμε ποιο θα παίξει Razz
king207cc - Παρ 07 Μάρ 2014, 22:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
στη πλαφονιέρα ποιου τύπου led μπένει?
TeraBite - Κυρ 09 Μάρ 2014, 03:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
στη πλαφονιέρα ποιου τύπου led μπένει?

T10 τώρα canbus ή όχι είναι θέμα τύχης εμένα παίζουν τα απλά σε φίλο μου με GT έχει canbus (όπως και με τα xenon ακριβώς το ίδιο)... Ίσως είναι θέμα έκδοσης...
spirosk8 - Κυρ 23 Νοέ 2014, 11:56:47
Θέμα δημοσίευσης: led
δοκιμασα να αλλαξω τα led της πλαφονιερας. το μεσαιο λειτουργει κανονικα πλεον.τα δυο στα ακρα δεν λειτουργουν ουτε με τις καινουριες αλλα ουτε και με τις παλιες λαμπες,επισης δεν αναβει και το λαμπακι στο ντουλαπακι.θεωρω οτι εχει καει καποια ασφαλεια.μηπως γνωριζει κανεις που ειναι αυτη η ασφαλεια. (εψαξα την ασφαλειοθηκη,αυτη διπλα στην μπαταρια και ειναι ολες μια χαρα) :-/
makis106 - Κυρ 23 Νοέ 2014, 12:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ψάξε στην ασφαλειοθήκη που είναι κατω απο τον ρυθμιστή ύψους δέσμης φώτων.
thodorisls - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά στην πινακίδα και στο ντουλαπάκι τι τύπος ledakia μπαίνουν?
Andreasf1 - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
thodorisls έγραψε:

T10 και στα δύο.
thodorisls - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
thodorisls έγραψε:

T10 και στα δύο.

ωραία ευχαριστώ με canbus λογικά ε?
Andreasf1 - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πινακίδα ναι, στο ντουλαπάκι και στο πορτμπαγκάζ αν δεν κανω λάθος, όχι!
thodorisls - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
Πινακίδα ναι, στο ντουλαπάκι και στο πορτμπαγκάζ αν δεν κανω λάθος, όχι!

είναι πως θα σου τύχει αν χρειάζεται canbus η όχι όπως και στα ξένων
Andreasf1 - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, το ντουλαπάκι τουλάχιστον είμαι σίγουρος δεν εχει can bus.
TeraBite - Σαβ 09 Μάϊ 2015, 13:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Andreasf1 έγραψε:
Όχι, το ντουλαπάκι τουλάχιστον είμαι σίγουρος δεν εχει can bus.

Το ντουλαπάκι εγγυημένα δεν θέλει, πάρε ενα με 10smd πάνω να το χαρείς Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες