marios_207_GT έγραψε: |
Φιλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έβαλα στραβα το σφυκτηρα και εδεσε καλα ωστε να καταφερω να παω μεχρι το μηχανικο με ασφαλεια, αλλα με τις τιμες που μου λες παω για 100αρικο και εισαγωγη με καταργηση στο φιλτροκουτι. |
JDROGAS έγραψε: | ||
Συμβουλη μου απο την εμπειρια που εχω. Εχω βαλει σχεδον ολες τις φιλτροχοανες απο bmc,green,simota,pipercross,k&n και φιλτρακια k&n & green. Για το χειμωνα βαλε οτι θες,η σκονη πεφτει λογω βροχης και οι θερμοκρασιες ειναι καλες,αλλα για καλοκαιρι η φιλτροχοανη δεν ειναι οτι καλυτερο λερωνεται αμεσως και αισθανεσαι αμεσα με την αλλαγη της θερμοκρασιας οτι πεφτει η αποδοση και αισθανεσαι γενικοτερα μια απροθυμια στα χαμηλα. |
Alexis22 έγραψε: |
Μπορείς να πάρεις ένα κολάρο σιλικόνης 51mm και να ενώσεις τα δυο κομμάτια που κόπηκαν, αν δεις στο κομμάτι που έμεινε πάνω στην τουρμπίνα έχει ένα λαστιχάκι που μπαίνει εσωτερικά.
Ετσι το έχω κάνει και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. |
marios_207_GT έγραψε: |
Θελω να κανω μια ερωτηση μονο αν και εκτος θεματος, οπως βλεπετε στις φωτο διακρινεται λαδιλα στην αγελαδα, αυτο ειναι νορμαλ? ειναι απο τις αναθυμιασεις? ή να ανησυχώ? |
puglover έγραψε: |
παρε σβαρνα τις αντιπροσωπειες και ρωτα μηπως εχουν στοκαρει κανενα κομματι. |
Manos206 έγραψε: |
Μαριε εχω την εντυπωση οτι η απλη μονοτικη δε θα αντεξει.. Εγω εχω μονωσει τα κενα αναμεσα στη σκουπα και το ψυγειο με αυτη την ταινια
http://youtools.gr/index.php?route=product/product&path=130_131&product_id=2851 και δεν εχει ξεκολησει μετα απο πολλους μηνες χρησης και καλοκαιρι.. Πιστευω οτι θα κανει δουλεια και στο δικο σου.. |
Ναι και φαντασου οτι απλα εχω κοψει κομματια και τα εχω κολησει.. Λογικα θα τη βρεις παντου (πρακτικερ, καρφουρ κτλπα). Δε θυμαμαι απο που την εχω παρει γιατι την ειχα χρονια.. |
Δεν κανει τιποτα.. ![]() ![]() |
Gotcha έγραψε: |
Με τετοια ημιμετρα ρισκαρεις απο το να δωσεις 70 ευρο τωρα, να χρειαστει να δωσεις για τουρμπινα 300+, οταν θα φυγει καποιο κοματι κολλας ή και κανα θραυσμα απο την αγελαδα και στα κουρεψει ολα |
bagos έγραψε: |
Φτιαξε μεταλλικη σωληνα απευθειας στη πεταλουδα κ βγαλε αυτη τη παπαρια....
Εχει κ ενα λαστιχο εκει μεσα,στο κοκαλινο που λες(το οποιο ειναι πλαστικο κ οχι κοκαλινο),το οποιο σκιζεται...εσενα λογικα θα εχει φυγει για να παιζει,κ σαν ανταλακτικο παει ολος ο σωληνας μαζι με τον πλαστικο που μπαινει ο μαφ... |
makis106 έγραψε: |
Ή παρτε την πλαστική αγελάδα που δεν προκειται να ξαναχαλασει. |
makis106 έγραψε: |
Στα πιο καινουργια φορανε πλαστική, ειναι ενα 20ρικο πιο ακριβη απο την λαστιχενια και εχει αλλη μια αναμονη για τις αναθυμιασεις καυσιμου, οπου μπορεις να ταπωσεις. Κωδικο δεν μπορω να δω τωρα. αν θελει καποιος το κοιταζω μετα. |
JDROGAS έγραψε: |
Αστη οπως ειναι. |