zzzleepy έγραψε: |
Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός; ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου! Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια... ![]() Δοκιμασε δεν θα χασεις... ![]() |
Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός; ![]() |
Μη βγαίνεις κι εσύ στην Αρχική... ![]() |
"Σταμάτα πια Αντωνάκη! Θα το χαλάσεις!!!" |
Skull έγραψε: | ||
Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου! Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια... ![]() Δοκιμασε δεν θα χασεις... ![]() |
Skull έγραψε: |
Ρε παιδια 10 χρονια στο αμαξι βαζει οινοπνευμα... ![]() ![]() Δεν εχει φθαρει τιποτα και το χειμωνα μπορει και χρησημοποιηει τους υαλοκαθαριστηρες! ![]() Εσεις να βαζετε μονο τον χειμωνα καθαρο οινοπνευμα! ![]() Ουτε βουλωνει ουτε παγωνει!Μονο που μυριζει μετα την χρηση οινοπνευματιλα ![]() |
kovac έγραψε: |
Skull μη μας βρίσεις... |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Σωστος ο "κρανιος'' ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
μια αλλη λυση για να μην βαζετε νερο βρυσης ειναι να βαζετε νερο απο αυτο που τρεχει απο το κλιματιστικο (aircondition στα ελληνικα) οσοι εχετε απο αυτο. κανει επισης και για σιδερα ατμου!! ![]() |
micho έγραψε: |
αντωνη μαλλον θα μας πει ο μιστερ κρυος (seridim) τι κανουν στα μερη του που ειναι συνηθες φαινομενο αυτη η θερμοκρασια! |
Ydwr έγραψε: |
Υ.Γ.Αληθεια γιατι να μην μπουν και στο μπροστινο τζαμι αντιστασεις οπως στο πισω ![]() ![]() |
elias έγραψε: |
Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι ανάλογο? |
Μου έτυχε σε εθνική οδό με καλοκαιρινή καταρακτώδη βροχή να χτυπούν οι σταγόνες τις βροχής στο παρμπίζ και να φεύγουν αμέσως χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου τους υαλοκαθαριστήρες, την στιγμή που άλλοι οδηγοί είχαν βάλει την πιο γρήγορη σκάλα. Βέβαια είχα χρησιμοποιήσει πιο πριν ένα από αυτά τα καθαριστικά παρμπίζ που έχουν στην αγορά. Έπαθα πλάκα. Λέτε να ήταν από το καθαριστικό?
Ydwr έγραψε: |
Πολλα απο τα σαμπουαν εχουν μεσα καποια ποσοτητα υγρου κεριου. |