kovac έγραψε: |
Ήμασταν 3 άτομα κι είπα να καθόμουν πίσω αριστερά (θα οδηγούσε ο bro) για να κάτσει ο φίλος του συνοδηγός! ![]() Πάω να βάλω τη ζώνη και μετά λύπης μου βλέπω μόνο 2 υποδοχές για να μπει! Υπάρχουν 3 ζώνες πίσω και οι υποδοχές είναι 2 (μια στο κέντρο και μια δεξιά, αριστερά δεν υπήρχε...βέβαια την κούμπωσα στη μεσαία υποδοχή). Το μοντέλο του 206 μου φαίνεται κάτω από το άβαταρ, καθώς και η χρονολογία. Έψαξα να βρω μπας και ήταν χωμένη πουθενά...μάταια!!! Μήπως ξεχάσαν να τη βάλουν? Κι εσάς έτσι είναι? Μόνο 2? Ρε παιδιά...έλεος δηλαδή...αν δεν υπάρχει 3η υποδοχή...γ**α τα! Εδώ 3θ αυτοκίνητα και έχουν, κι εγώ με το 206 το 5θ και να μην έχω???????????? Σε περίπτωση που δεν υπάρχει (δε βάζει η Peugeot από μόνη της για κάποιο λόγο), αν τους πω να μου βάλουν γίνεται? Ή δε θα αντέξει την υποτιθέμενη δύναμη το σημείο που εφαρμόζουν οι υποδοχές? Τα φώτα σας παιδιά... |
Αν δεν κάνω λάθος, σε μένα και η τρίτη 3 σημείων είναι!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Μάλλον θα είναι αυτό που λέει ο Αντώνης, λάθος στη συναρμολόγηση! Θα το τσεκάρω και θα σας πω! ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Καντους μηνυση!! ![]() ![]() ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
ΑΣΧΕΤΟ: Ρε συ, Χρήστο, λύσε μου μια απορία που έχω εδώ και καιρό. Αυτά στη φωτό είναι αληθινές γρατζουνιές ή φωτομοντάζ; |
NITRO2004 έγραψε: |
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ,ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ![]() ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: |
χαχαχα... εμενα πάντως το καρούλι μου παραλήφθηκε με μια χαλασμένη πίσω αριστερά ζώνη... φαινεται ειπαν οτι δεν χωράει που δεν χωράει κανείς... τι να την κάνει τη ζώνη?
τες πα ... DAKAR και αλλαγή... με τον Αρωλιά στην DAKAR ???κολλητάρια! |
ROLAND GARROS έγραψε: |
Πάντως τυχαία μπήκα στην ακατανόμαστη... απλώς έτυχε να είναι στο ελληνικό (δίπλα στη δουλειά μου στο Άλιμο)
Μην τρελενόμαστε όμως, αν ήταν καλοί στη δουλεία τους... δεν θα είχαμε γίνει φιλοι γιατί πολύ απλά θα τους είχα δεί μόνο μία φορά... τι να πει κανείς για το peugeot της αλληνής??? |