PSClub - Hellas
Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Επικίνδυνα σημεία οδικού δικτύου
Svstouk - Κυρ 25 Αύγ 2002, 18:01:10
Θέμα δημοσίευσης: Επικίνδυνα σημεία οδικού δικτύου
Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τα σημεία, νομίζω όμως ότι οφείλω να σας ενημερώσω.
Ο δρόμος από Λαμία για Δομοκό, στην ανηφόρα, έχει δύο λωρίδες για την ανάβαση και μία για την κατάβαση. Το αντίθετο ισχύει όταν καβατζάρεις τον αυχένα και κατευθύνεσαι προς το οροπέδιο πριν το Δομοκό. Είμαι σε ανοιχτή δεξιά στροφή στην ανηφόρα (με τις δύο λωρίδες) και κρατιέμαι φυσιολογικά στην εσωτερική. Και νάτος ο πρώτος ο μ@#@%^ που κατεβαίνει και έχει μπει στην αριστερή μου λωρίδα, προφανώς γιατί χάζευε. Μετά από λίγο άλλος ένας.
Σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν προσπερνούσα ένα φορτηγό εκείνη τη στιγμή στην αριστερή λωρίδα, κι έχοντας πάνω γύρω στα 80 - 90χλμ.
Το δεύτερο σημείο είναι στη Μάνδρα Αττικής (κάποιος φίλος του forum νομίζω ότι είναι από εκεί), όπου υπάρχει η ίδια διάταξη λωρίδων.
Αυτά προς το παρόν
Miltellas - Δευ 26 Αύγ 2002, 00:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μια που πέρασα σήμερα από κει θα το πω κιόλας.
Η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Ασπροβάλτα. Εθνική οδό τη λένε...
Πρόκειται για τον δρόμο που έχει τα περισσότερα θύματα τροχαίων στην Βόρεια Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και κάθε χρόνο. Και δεν έχει ληφθεί καμιά απολύτως μέριμνα από το ελληνικό κράτος! Φονιάδες ψηφοθήρες πολιτικοί!
Η μόνη μέριμνα από την εποχή της επταετίας είναι να βάζουν μπλόκα και να κόβουν πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα οι γελοίοι! Εγώ δεν σκοτώθηκα ακόμη ρεεεε! Και θα έρθει μία ημέρα που θα με σκοτώσει ένας που θα πηγαίνει αργά και αριστερά και θα λέτε ότι έφταιγε η υπερβολική μου ταχύτητα. Αλλά δεν θα σας κάνω τη χάρη...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες