lefteraki έγραψε: |
αντλια νερου κια αισθητηρας λ ο πανω..αν δε στα εχει βγαλει ισως να τα βγαλει στη πορεια..
αισθητηρας λ να ψαχτεις θα βρεις κανα μεταχειρο γνησιο με κανα 40αρι 50 ευρω, αντλια νερου βαλε μια καλη γιαπονεζικη καλυτερα κανα 80αρι με 100 ευρω.. (+νερα ψυξης) |
MEMsound έγραψε: |
κατι μου λεει οτι εχετε μπερδεψει "ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ" με "ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ"...
φιλε costaslio τα λεφτα που εδωσες (800ε) ειναι μια χαρα ... (ακόμα και 1300ε να ειχες δοσει για 7χρονια χρηση αυτοκινητου και φανταζομαι καμμια 15000~20000κμ/χρονο...πάλι καλα θα ηταν) προφανώς και οδηγείς στρωτα/συνετα και ομορφα γι αυτο και οι τοσο λίγες φθορές καθως και οτι δεν ειχες ζημιές ...καλα χιλιομετρα... |
costaslio έγραψε: |
Γιατι να θελει αλλαγη αντλίας νερού; και αισθητηρας λ ; Πως χαλάνε αυτά ;;; |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Είναι κάποια από τα στάνταρ προβλήματα που έχει βγάλει η τριάδα 107-c1-aygo. Μαζί με σπασμένο αλάρμ, υγρασίες πίσω και κάθισμα συνοδηγού κουδουνίστρα. Ειδικά στα αυτοκίνητα της πρώτης γενιάς... |
Lef205 έγραψε: |
για γραψε μας και ποσα χλμ εχεις κανει |
costaslio έγραψε: | ||
60.000 χιλιόμετρα και εχω αλλάξει μόνο τον διακόπτη του αλάρμ!!!! Υαλοκαθαριστήρες (3 φορές), φίλτρα , τακακια (1 φορά) και Λάστιχα (2 φορές) εννοείται!!!! |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Είναι κάποια από τα στάνταρ προβλήματα που έχει βγάλει η τριάδα 107-c1-aygo. Μαζί με σπασμένο αλάρμ, υγρασίες πίσω και κάθισμα συνοδηγού κουδουνίστρα. Ειδικά στα αυτοκίνητα της πρώτης γενιάς... |
Manos206 έγραψε: |
Που τα εκανες ολα αυτα; (συνεργειο) ![]() |
Γνωρίζετε εαν ο κινητηρας του δικού μου 107 (μοντελο 2/2007) εχει διαφορά με τον κινητηρα του μοντελου 2011; Ρωτώ γιατί σε πρόσφατο ταξίδι μου με το 107 της αδελφής μου (μον 2011) έκαψα σχεδόν ένα λίτρο λιγότερο στα 100 χιλιόμετρα !!!!
Ευχαριστώ !!!! |
SnakeMJK έγραψε: |
........... αλλαγές υπάρχουν κυρίως στην χαρτογράφηση του εγκεφάλου... |
Τα λάδια που βάζει η Νισσάν στο qq ειναι: NISSAN SAE10/40 API SL/CF ACEA A3/B4
Ειδα και αυτά που βαζει η πεζό στο 107 : ΤΟΤΑL SAE10/40 API SL/CF ACEA A3/B4 Eίναι δηλαδή τα ίδια ακριβώς;;;; Αλλαζει μόνο η μάρκα;;; Μπορώ να βαλω και στο πεζό τα λαδια που προτεινει η νισσαν;; Ευχαριστώ !!!!! |
SnakeMJK έγραψε: |
Δεν νομίζω να μπορεί να σου απαντήσει οποιοσδήποτε με σιγουριά για λάδια Nissan!! Δείχνει να είναι τα ίδια/παρόμοια, καθαρά και μόνο λόγο τίτλου, γιατί να ρισκάρεις όμως; ![]() |