m@kis έγραψε: |
Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον Γάλλο μου εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Το αμάξι δεν έχει την δύναμη που είχε (αισθητά) Για να σας δώσω μερικές πληροφορίες, το αμάξι είναι μαμά, με 100000km, όλα με 95αρα και λάδια κάθε 10000 (Total 0w30) + ένα φίλτρο πιο ελεύθερο στο φιλτροκούτι και καθόλου μα καθόλου ταλαιπωρημένο από πατήματα κτλ Όλα ξεκίνησαν όταν κόπηκε το σωληνάκι παροχής λαδιού της τουρμπίνας το οποίο και άλλαξα με ένα υψηλής πίεσης (βιομηχανικό) Στην συνέχεια "καρβούνιασε" το κολάρο που ενώνει φιλτροκούτι με την τουρμπίνα το οποίο και άλλαξα με ένα σιλικόνης της Forge. Κάπου στην πορεία διαπίστωσα απώλεια δύναμης (χωρίς κανένα λαμπάκι) και απευθύνθηκα σε αντιπροσωπεία, το αμάξι μπήκε σε διαγνωστικό και διαπίστωσαν βλάβη στην αντλία νερού για την ψύξη της τουρμπίνας και σύμφωνα με τον μηχανικό έκοβε πίεση στην τουρμπίνα, την άλλαξαν και σαν λίγο να πήρε τα πάνω του. Μετά από λίγο, antipollution και πάλι τα ίδια, εξωτερικό συνεργείο, διαγνωστικό, διαλυμένη σκάστρα, χαλασμένη Ν75, αλλάχθηκαν και το αμάξι πήρε και πάλι τα πάνω του. Μετά από λίγο, διακοπές στην επιτάχυνση, και antipollution, εξωτερικό συνεργείο, διαγνωστικό, σπασμένο μπουζί στον 2ο κύλινδρο, αλλαγή και τα 4 εννοείται και όλα μια χαρά, βρήκα την χαμένη μου δύναμη. Πριν κάτι μέρες, έχω πάλι απώλεια δύναμης χωρίς κανένα λαμπάκι. Καμία πρόταση? Ακόμα και για κάποιο συνεργείο ή προγραμματιστή (έστω με pm) γιατί αυτή η ιστορία πάει πάνω από χρόνο και άκρη δεν μπορώ να βρω. Ισχύει ότι τα διαγνωστικά της Peugeot, "βλέπουν" βλάβες που άλλα δεν μπορούν να δουν? |