Αλεξ@νδρος έγραψε: |
O φωτισμος του ταμπλο δεν αλλαζει γιατι το χρωμα το δινει η ζελατινα που ειναι πορτοκαλι. Τα λαμπακια ειναι ασπρα.Οποτε πρεπει να στραφεις σε λυσεις απο το εμποριο
Στο ρολοι και το clima η ζελατινα ειναι μεν πορτοκαλι αλλα ειναι απλη (χωρις ενδειξεις)και βαζοντας μια αλλου χρωματος αλλαζει και ο φωτισμος και φτηνα και ευκολα |
alxdr74 έγραψε: |
Αν αλλαζαμε παραδειγμα αυτα τα ασπρα τα λαμπακια με αλλα διαφορετικου χρωματος ? Το πορτοκαλι της ζαλατινας με τα καινουργια λαμπακια δεν θα εβγαζαν ενα καπως ποιο διαφορετικο χρωμα? Και καπως περιεργο? |
seridim έγραψε: |
Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτων και σκαφών στη Θεσσαλονίκη που επισκεφθήκαμε σαν club, υπήρχε κάποιος εκθέτης ο οποίος άλλαζε τις μεβράνες στο ταμπλό όλων των αυτοκινήτων. Μάλιστα μπορούμε να επιλέξουμε και το χρώμα τις μεβράνης που θα βάλουμε, το χρώμα των αριθμών που υπάρχουν πάνω σε αυτή κ.τ.λ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω που είναι. Επίσης ο ίδιος κατασκευάζει bodykit, προφυλακτήρες, αεροτομές κ.α. Κάποια στιγμή που έψαχνα αεροτομή κατέληξα στο μαγαζί του και είδα ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. |
Ntinos έγραψε: |
παιδια εγω ειχα γνωρισει ενα παιδι στα λιμανακια περυσι που αλλαζε φωτισμους σε ταμπλο και μαλιστα εχε και site με φωτογραφιες και ενα πολυ πετυχημενο μπλε σε saxo με κοκκινες βελονες.αποσο ειχε πει η ζελατινα αλλαζει σχετικα ευκολα αλλα πρεπει μαλλον να ξερεις για να το κανεις.τα λαμπακια μην δοκιμασετε να τα βαψετε κατα την γνωμη μου ειναι γυφτια τετοια μερεμετια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το κακο με το παιδι ειναι οτι και το site εχασα σε format και δεν 8υμαμαι πως να τον βρω.η δουλεια παντως κανονιζοταν απο τηλεφωνο και μαλιστα δεν αλλαζε μονο χρωμα κοντερ αλλα και κινητων κτλ |
Δηλαδη σκεφτομουνα ασπρο φοντο μπλε τα νουμερα και κοκκινες οι βελονες! Τα λαμπακια στο ταμπλο θα μεινουν οπως ειναι!( ασπρα) Για τις βελονες εχω καποιες επιφυλαξεις ως προς το κοκκινο. Τι λετε θα δειχνει καλα με το κοκκινο η οχι? |
εχθες πηγα σε γνωστο καταστημα της εδω περιοχης (Λαρισα) και ειδα 3 σετ με τιμες 75,90 και 130 ευρο περιπου! Οι αριθμοι γινονται μπλε ( δεν ξερω για αλλα χρωματα εαν εχει) το πισω μερος των οργανων γινετε ασπρο. δυστηχως οι βελονες δεν αλλαζουν! ![]() |
Tony έγραψε: |
Με ένα ΤΟΡΞ έλυσα το ταμπλό στο οποίο φαίνετε η Ώρα και έβγαλα το λαμπάκι και έβαλα κόκκινο με μπλε ζελατίνα. Είναι σαν το Polo τώρα χιχιχι και φαίνετε ποιο ωραίο. Άμα σας δω σε κανένα meeting θα σας το δείξω από κοντά.
Voouuuuuttttsssssssssssssssss!!!! Turbo μια ζωή ![]() ![]() ![]() |
Στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτων και σκαφών στη Θεσσαλονίκη που επισκεφθήκαμε σαν club, υπήρχε κάποιος εκθέτης ο οποίος άλλαζε τις μεβράνες στο ταμπλό όλων των αυτοκινήτων. Μάλιστα μπορούμε να επιλέξουμε και το χρώμα τις μεβράνης που θα βάλουμε, το χρώμα των αριθμών που υπάρχουν πάνω σε αυτή κ.τ.λ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω που είναι. Επίσης ο ίδιος κατασκευάζει bodykit, προφυλακτήρες, αεροτομές κ.α. Κάποια στιγμή που έψαχνα αεροτομή κατέληξα στο μαγαζί του και είδα ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. |
Αντώνης έγραψε: | ||
![]() |
seridim έγραψε: | ||||
Αντώνη το μαγαζί λέγεται I.P.S και είναι στους Αμπελόκηπους. Η διεύθυνση είναι Γ. Χαλκίδη 6. Έχει έναν πεζόδρομο |
Skull έγραψε: | ||||||
Τελικα πηγε κανενας σε αυτο το μαγαζι να μας πει και σε μας τι εγινε με την αλλαγει χρωματος?? |
kanelj έγραψε: |
μηπως ξερει κανεις που περιπου ειναι αυτη η οδος ![]() ρωτησα καποιους φιλους που μενουν αμπελοκηπους μηπως την ξερουν και μου ειπαν οτι δεν εχουν ιδεα. καποιο τηλεφωνο ισως ![]() ![]() ![]() |
seridim έγραψε: | ||
Γιάννη η οδός αυτή είναι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης |
kanelj έγραψε: |
ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕ , ΠΟΙΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ???? ΕΓΩ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ![]() ![]() ![]() ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΧΑΝΗΤΟ...... ![]() ![]() ![]() (μολις πηρα και το 3ο αστερακι!!!!!!!) |
Αφού ο Αντώνης είναι ο ενδιαφερόμενος περιμένουμε όοοοολοι να μάθουμε νέα. Άντε Αντώνηηηηηη. |
Αντώνης έγραψε: |
παιδια δεν εχω ακουσει καλα σχολεια για τον IPS αν απο εκει ειχα παρει τα φρυδακια.
μια φορα το ανοιξα τελειως το ταμπλω αλλα δεν καταφερα και τιποτα μεχρι που βαρεθηκα και το ξανακλεισα ![]() |
mick206 έγραψε: |
Kanelj πληροφοριακά για να ξέρεις... Υπάρχουν Αμπελόκηποι και στην Ζιμπάμπουε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Τελικα τι εγινε κανεις δεν εχει ρωτησει??Κανα τηλ παιζει να παρω να ρωτησω??Και στηην τελικη θα παω αυτοπροσωπος( ![]() |
nik7 έγραψε: |
tria erotimata exo na kano
proton to tamplo sta XS quicksilver ine portokali vameno i ta lampakia apo piso ine portokali? defteron ma kala toso diskolo ine na mathoume pou pouliounte tetia lampakia na ta allaksoume?giati apo oti diavaza sto germaniko site gia cc den einai kai toso diskolo..... triton gia kati asimenia plesia pou mpenoun sto tamplo esoterika giro giro apo tous kiklous... mipos kserete pou mporo na ta vro?thelo na valo .... |
gia to trito thema milas Vageli? |
Nik7 έγραψε: |
proton to tamplo sta XS quiksilver ine portokali vameno i ta lampakia apo piso ine portokali?
|
seridim έγραψε: | ||
Φίλε Skull (βάλε και κανά όνομα) περνάς τον Σιδ. Σταθμό και στην εκκλησία των Αγ. Πάντων στρίβεις δεξιά. Περνάς κάτω από την γέφυρα των τραίνων και αμέσως στρίβεις αριστερά στο στενό. Ακολουθείς τον δρόμο για περίπου 800 m και στο δεξί σου χέρι θα βρείς την Χαλκίδη. |
Και τελος αν ξερει κανεις αν μπορει να ανοιχθει και να αλαχτει η ζελατινα στο A\C! |
petrskar έγραψε: |
http://www.tarantula.gr/Esthet/index.html
αναφερουν οτι με την αντικατασταση οργανων (για να βαλεις ασπρα πχ) σου βαζουν οτι χρωμα φωτισμου θες...αν εννοειτε αυτο. |
petrskar έγραψε: |
κοιτα απο οτι εχω ακουσει απο φιλους και εχω διαβασει σε φορουμς ειναι αρκετα αξιοπιστοι οι τυποι εκει. δε ξερω πως το κανουν(αν ειναι αυτοκολλητα ή οχι) τηλ. θα βρεις στο site νομιζω. www.tarantula.gr |
STAMOS έγραψε: |
ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? |
STAMOS έγραψε: |
ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ? |
kovac έγραψε: |
Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξύσεις την πορτοκαλί ζελατίνα, την έξυσα λίγο στη γωνία κι έφυγε -και σκέφτομαι πως μπορεί να είναι ένα λευκό πλαστικό βαμμένο πορτοκαλί από τη μια πλευρά- |
Φιλε Χρηστο το να βγαλεις το A\c και να αλλαξεις την ζελατινα ειναι πολυ δυσκολο!Εγω το εχω ανοιξει μονο το καντραν και εχω ξεβιδωση το A\C και με το που το ειδα απο την πισω μερια κολωσα και το ξαναεβαλα στην θεση του! ![]() Μια ερωτηση πρωτα πως ειναι πορτοκαλι ο φωτησμος αφου η ζελατινα ειναι διαφανεις???? |
kovac έγραψε: | ||
Ο φωτισμός είναι πορτοκαλί επειδή η μια πλευρά της ζελατίνας είναι βαμμένη πορτοκαλί ![]() Τώρα για το A/C, μάλλον κατάλαβα λάθος ![]() Πάντως μη σε τρομάζει το A/C, αν έχεις υπομονή...όλα γίνονται. Ίσως σε δυσκολέψουν τα 2 συρματάκια που έχει από πίσω. Το 3ο συρματάκι (το πάνω-πάνω, βγαίνει και μπαίνει εύκολα). Με μια πατέντα που βρήκα μπήκαν κατευθείαν και τα άλλα 2!Αλλά πρέπει να σου δείξω από κοντά. Πάντως θα αποφύγω να το ξανανοίξω (αλλά για πόσο ![]() Άσε...με αυτό το A/C έχω απογοητευτεί. Σκεφτόμουν για μετατροπή σε clima, αλλά δεν ξέρω τι χρειάζεται/κοστίζει και κυρίως αν γίνεται. ![]() Skull, για να ανοίξω το κοντέρ είναι εύκολο? Πόση ώρα σου πήρε? Γιατί σκέφτομαι το ίδιο κόλπο που έκανα με την οθόνη να το κάνω στο κοντέρ εκεί που δείχνει πόσα χλμ έχει κάνει το αμάξι. Έχει και αυτό την ίδια ζελατίνα με την οθόνη? Εκτός από torx χρειάστηκες τίποτα άλλο? Έχω αρκετές οδηγίες, αλλά...επειδή εσύ το έχεις κάνει, μήπως παρατήρησες τίποτα το περίεργο/δύσκολο. |
Όχι δε μιλάω για το ταχύμετρο και το στροφόμετρο, αλλά για την ένδειξη των χιλιομέτρων (σαν μικρή οθονούλα) που έχει κάνει το αμάξι. Αν έχει την ίδια ζελατίνα. Μάλλον ε?... |
Skull έγραψε: | ||
Νομιζω οτι εχει μια μεγαλη ζελατινα για ολο το καντραν!Αν οχι σιγουρος...Δεν μπορεις να αλλαξεις μονο εκει το φωτησμο!Για να το αλαξεις πρπει να το βγαλεις ολο! ![]() |
eee afou den ixa tilefono... anyway ematha loipon simera apo tin tarantula sto p.faliro oti ola ta tamplo exoun lefka fota apo piso kai oti i zelatina kanei ti diafora.... opote gia na exeis as poume galazio xroma prepei na allakseis tin zelatina(olo to lefko xarti me ta organa) kai na valeis alli me to galazio xroma.... gia na ginei afto prepei na tous ta skaseis 145Euro kai sou kanoun aftoi oli tin doulia.... |
Μήπως μπορείς να ρωτήσεις αν έχουν αυτό το χαρτί των οργάνων που να κάνει τις ενδείξεις γαλάζιες το βράδυ, ενώ την ημέρα να είναι λευκά τα όργανα? Για χαρτί οργάνων χωρίς την έξτρα ένδειξη λαδιού! Ρώτα τιμή χωρίς να την τοποθετήσουν οι ίδιοι, απλά να την αγοράσουμε. Γιατί μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαι λίγο μακρυά. Την τοποθέτηση θα την κάνω ή μόνος μου ή αλλού. |
Skull έγραψε: | ||||
Ρε φιλε πρπει να μπερδευτικες γιατι δεν κανει το αυτοκολλητο να αλλαζουν το φωτισμο των οργανων...Στο καινουργειο burn out καπου το ειδα 40ευρο...τωρα περαιτερο??? ![]() |
Υ.Γ.: Πρέπει να παίχτηκε παρεξήγηση. Δε μιλάω για το αυτοκόλλητο που μου είχες πει (RGM), αλλά ολόκληρο το χαρτί των οργάνων από την tarantula με γαλάζια ζελατίνα (και λευκό ή καλύτερα ασημί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ξερω τι κανουν στην tarantula!εσεις οι Αθηναιοι να ρωτησετε και να μας πειτε!Νομιζω οτι αλλαζουν ζελατινα!Για να μην πεδευεστε τζαμπα υπαρχει μια εταιρια που φτιαχνει ετοιμα κοντερ με ασπρα οργανα και οτι χρωμα φες φωτησμου...Αυτη ομως βγαινει γυρο στα 200ευρο(μπορει και φθηνοτερα)!Τωρα δεν θυμαμε μαρκα να σου πω ομως αρχισε εσυ αν θες να μαζευεις λεφτα και θα σου πω οταν παω Εδεσσα(σε καμια βδομαδα) ποια ειναι αυτη η μαρκα...Επεισης νομιζω βγαζει και air-condision ακομα και το μικρο κουτακια για τα ηλεκτρικα τζαμια!Και ο μπλε φωτησμος ειναι απαιχτος...καμια σχεση με τον ερασιτεχικο μπλε φωτησμο!Αλλα αν θες τοσο πολυ ριχτα... επεισης θα σου δωσω και μια ιδεα αφου σου αρεσει τοσο πολυ το μπλε που το εχω δει και μου αρεσε πολυ και μαλλον θα το κανω και εγω...Μπορεις να κανεις το φωτησμο σου να φαινετε μπλε χωρις να αλλαξεις την ζελατινα!Υπαρχουν λαμπες νεον που ειναι πολυ λεπτες και ειναι σαν κορδονι!Με καταλαβαινεις ετσι??Ειναι ενα κορδονι το οποιο οταν το αναβεις φεγγει μπλε!Ε λοιπον αυτο το τυλιγεις γυρο απο το τζαμι μπροστα απο τα οργανα,δηλαδη πρεπει να βγαλεις το καλυμα του κοντερ(αυτο το ογκωδεις που ειναι μπροστα στοον οδηγο),και εισαι ετοιμος!Ειναι γα**το!Τωρα αυτο το φωτακι κανει 30-40ευροπουλα!Αν θες περησοτερες πληροφοριες πες μου... |
Θέλω να μου πεις περισσότερα σχετικά με το μαγαζί που τα έχει έτοιμα. Ενδιαφέρομαι για το A/C βλέπεις, γιατί είναι το μόνο που δεν ξέρω πως αλλάζει. Βασικά ξέρω πως αλλάζει, αλλά δεν μπορώ να βρω πως βγαίνει η ζελατίνα! Στείλε pm αν είναι. Αν πας από εκεί, ρώτα τους εσύ μία. Μόνο για το A/C ενδιαφέρομαι και σε χρωματάκι γαλάζιο! Ευχαριστώ Γιάννη! |
Έφτασε, λοιπόν, ο καιρός και άνοιξα και το κοντέεεεεεεεεεεεεεεεεερ...
Θα μιλήσω για το δικό μου κοντέρ... Το χαρτάκι με τις ενδείξεις (το απλό το μαύρο έχω) είναι ΔΙΑΦΑΝΟ! Πορτοκαλί γίνεται επειδή πορτοκαλί φως βγάζουν τα λαμπάκια!!! Οι βελόνες δε χρειάστηκε να βγουν, άλλωστε και να ήθελα να τις βγάλω...δεν ξέρω*. *Το γερμανικό site που δείχνει να γράζει τις βελόνες...αναφέρεται σε διαφορετικό από το δικό μου κοντέρ. Σε εμένα, αφαιρείς το μαύρο πλαστικό κυκλάκι (μέσα στο οποίο είναι χωμένη η βελόνα), και μετά μπορεί να βγει το χαρτάκι με τις ενδείξεις. Για λύσεις τώρα: 1.Το βάψιμο το αποκλείουμε. Το λαμπάκι είναι διάφανο (όπως όλα), αλλά όταν ανάβει βγάζει πορτοκαλί φως. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα λαμπάκια (π.χ. του φλας. Δεν περνάει καν από το χαρτάκι με τις ενδείξεις το φως του. Η τρύπα από την οποία περνάει το φως είναι άσπρη (διάφανη), το λαμπάκι είναι διάφανο, το φως που βγάζει είναι πράσινο). Με λίγα λόγια αν βαφτεί...δεν αλλάζει κάτι. 2.Μας μένει να αλλάξουμε τα λαμπάκια. Ναι, μόνο που για να αλλαχτούν...κικιρίκου! Δεν πρόκειται για απλά λαμπάκια όπως αυτά της οθονούλας, αλλά για κάτι μικροσκοπικά λαμπάκια(???). Α, και για να αλλαχτούν πρέπει να βγουν μάλλον και οι βελόνες, ώστε να φανεί το τσιπάκι...και να αρχίζεις να το πειράζεις. 3.Για ζελατίνα μην το επιχειρήσετε...δε θα έχει αποτέλεσμα, το μόνο που θα γίνει είναι να σκουρίνει η πορτοκαλί απόχρωση. Αυτά τα ολίγα! Πάντως δεν ξενερώνουμε ![]() ![]() ![]() ![]() Ρίχτε κι εσείς καμιά ιδέα βρε παιδιά! ![]() Αναφέρω και πάλι πως τα πιο πάνω ισχύουν για το δικό μου κοντέρ, το απλό (αυτό με το μαύρο φόντο και χωρίς την έξτρα ένδειξη λαδιού), για τα υπόλοιπα δεν ξέρω! |
shark_zak έγραψε: |
γιατι δεν ρωτας στο "βαρελα" που ειναι και κοντα σου αν εχει λαμπες για το κοντερ και να στις αλλαξει κιολας |
kostas έγραψε: |
Χρηστο κι εγω το ιδιο κοντερ εχω και ψηνομαι κι εγω για να αλλαξω το φωτισμο.
Σκεφτομαι για μπλε ενδειξεις με γαλαζιες βελονες.Μηπως ξερει τι παιζει με τις βελονες;Τα αλλα 206(π.χ.colorline) εχουν γαλαζιες βελονες. |
Για τις βελόνες, μπορείς να τις βάψεις ό,τι χρώμα θες (αφού είναι άσπρες) με ειδική βαφή όμως (για να μην ξεβάψουν με τη θερμότητα!). Είναι πανεύκολο να βαφτούν γιατί δε χρειάζεται να τις βγάλεις!!! Δοκίμασέ το, κι αν κολλήσεις πουθενά...εδώ είμαστε! |
kostas έγραψε: | ||
Αλλα για να τις βαψω δεν πρεπει να τις βγαλω; Και κατι τετοιο φοβαμαι να το κανω. |
Όταν βγάλεις το χαρτί με τις ενδείξεις τότε οι κύκλοι μέσα στους οποίους υπάρχουν οι βελόνες αποτελούν κώνους, στη μέση των οποίων είναι οι βελόνες, στο κάτω μέρος του κώνου (μικρός κύκλος του κώνου) είναι η βάση της βελόνας και στο πάνω μέρος (μεγάλος κύκλος του κώνου) ένα κομμάτι από το χαρτί των ενδείξεων. Οι βελόνες προεξέχουν μέσα στον κώνο! Βάφονται όπως είναι, χωρίς να βγουν, αφού έχεις ένα χωνί και στη μέση του τη βελόνα. Και λίγο χρώμα να στάξει (λέμε τώρα) θα βάψεις το χωνί από τη μέσα του μεριά, που δεν παίζει κανένα ρόλο. Αν δε θες να λερώσεις τίποτα, καλύπτεις το γύρω μέρος από τη βελόνα με χαρτί ή κάτι παρόμοιο ώστε να λερωθεί αυτό και όχι τίποτα άλλο.
Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν με πινελάκι. Εντάξει, δεν έχω ξαναβάψει βελόνες, αλλά πιστεύω θα έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν έχω και τη γ***μένη ψηφιακή φωτογραφική του φίλου μου να σας δείξω πως είναι ![]() ![]() |
Και να τις βαψεις δεν νομιζω να ειναι ωραιο το αποτελεσμα αφου στα 206 με τις μπλε βελονες ειναι φωσφορουχο μπλε!Δηλαδη την ημερα ειναι ασπρο και οταν αναβεις τα φωτα γινετε μπλε!Παλι με τον φωτησμο πρπει να παιξεις και ειναι δυσκολο.... ![]() |
Αν τις βάψεις θα φαίνονται κόκκινες, αφού τώρα είναι άσπρες. Όταν φωτίζονται θα είναι πάλι κόκκινες, αφού όταν φωτίζονται τώρα είναι άσπρες (με ελάχιστο γαλάζιο, σχεδόν ούτε που το καταλαβαίνεις). Όταν με το καλό τις βάψω θα σου πω. ![]() Στο προηγούμενο post ήμουν λίγο βιαστικός γιατί θα πήγαινα από την tarantula. Πήγα...Λ.Ποσειδώνος 71 που λέει και στο site...ή εγώ είμαι μαλ***ς ή αυτοί έχουν αλλάξει διεύθυνση. Εκεί πάντως είχε ένα μαγαζί με έπιπλα! ![]() ![]() ![]() ![]() Τις βελόνες θα τις βάψω αφού πρώτα μπει το άσπρο φόντο στο κοντέρ. Γιάννη (Skull) μια ερώτηση: Το αυτοκόλλητο της RGM που μου έλεγες...τι παίζει?Πως μπαίνει?Είναι αυτοκόλλητο (το κολλάς πάνω σε αυτό που έχεις)ή χαρτί (πλαστικό) με ενδείξεις και αντικαθιστά το προυπάρχον? Γιατί αν περιμένω μέχρι να βρω την tarantula θα αργήσει το πράγμα. Nik7 μια ερώτηση: Που είναι η tarantula? ( ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
μηπως αν βρεις κανενα ταμπλο (quiksilver ) απο τα μεταχειρισμενα ![]() ![]() ![]() να γλιτωσεις ολη αυτη την ταλαιπορεια.... |
PHSYBORG έγραψε: |
Ποσο ευκολα ομως αλλαζουν τα οργανα ?Χρειαζεται να ξηλωθει το ταμπλο που σημαινει τριγμους αργοτερα η βγαινει το πλαστικο καλυμα κ τραβιουνται τα οργανα εξω? |
kostas έγραψε: |
Για λευκα οργανα Χρηστο αν θες περνα να ρωτησεις απο την
Auto Tuning-ΜΑΧΗΣ ΑΝΑΛΑΤΟΥ 89 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.Νομιζω εχουν για 206. |
Ευχαριστώ Κώστα, θα πάω αύριο το πρωί από εκεί αν είναι. ![]() |
...Τιμή 75€, μου έδειξε με την έξτρα ένδειξη του λαδιού (είχε και χωρίς αυτή, αλλά δεν είχε στο μαγαζί) και γίνεται σαν το Golf θεωρητικά (και λέω θεωρητικά, γιατί τα λαμπάκια είναι πορτοκαλί και δεν ξέρω αν θα είναι σωστά τα χρώματα). Άσπρο φόντο με μπλε ενδείξεις. Δε λέω, ωραίο ήταν, αλλά 75€ δε δίνω... |
75euro για αλλαγη φωτησμου και λευκα οργανα??? ![]() ![]() Και τα δυο???Καλα εγω αν ημουν εκει θα πηγαινα με τα 1000.... Χρηστο μην εισαι χαζος..σε εναν ηλεκτρολογο πανε και ρωτα και συκγρινε τις τιμες και χωρις τον λευκο φοντο... ![]() ![]() Μονο το αυτοκολλητο χοντρικη κανει 20000δρχ. |
i tarantula metaferthike stin αμφθιθεας και αχιλλεως dipla sto video club BLUE... |
SnakeMJK έγραψε: |
Δοκίμασα με σελοτέιπ αλλά δεν πιέζει αρκετά την ταινία στο κύκλωμα. Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο με καλύτερο σελοτέιπ! Θα περάσω και απο κανα ηλεκτρολόγο μπας και...
Όσο για το χρώμα, δεν έχω διχρωμία, καθώς έξισα ΕΝΤΕΛΩΣ το πορτοκαλί χρώμα, έβαλα και 2 μπλε ζελατίνες ανάμεσα σε LED και -πρώην πορτοκαλί- επιφάνεια. Απλά την μέρα δεν φαίνονται καλά τα γράμματα και το background σκουρίζει πάρα πολύ (σαν μαύρο φαίνεται!!). Έτσι αύριο που θα το ανοίξω θα δοκιμάσω να βγάλω την μία ζελατίνα και να αυξήσω το κόντραστ. |
Ξέχασα να πω πως το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μεγάλη ποικιλία από τέτοια είδη, γι' αυτό και μου τάβηξε το ενδιαφέρον, αφού βρήκα το ίδιο εμφανισιακά led με αυτό που έχω! Τώρα για το αν κάνει (δηλαδή έχει τη σωστή φωτεινότητα ώστε να επαρκεί για να φωτίζει τις ενδείξεις και το χρώμα που θέλω)...πιστεύω ναι! Θα δείξει! ![]() Οι βελόνες που γίνονται ελαφρώς γαλάζιες όταν φωτίζονται το παθαίνουν αυτό εξαιτίας ενός γαλάζιου led στη βάση τους. Το φως εξαπλώνεται ομοιόμορφα πάνω στη βελόνα εξαιτίας της μορφής που έχει αυτή! Αλλάζοντας το led αυτό με ένα κόκκινο, θα έχετε άσπρες βελόνες τη μέρα, ενώ το βράδυ κόκκινες! ![]() Υπάρχει κανείς με τις δικές μου "ορέξεις" (για να μην το πω αλλιώς ![]() Γιατί αν ισχύουν τα ίδια...τότε: 1. με τέτοιο κοντέρ το μόνο που αλλάζω είναι τα led για τις ενδείξεις. ![]() 2. αν πωλείται χώρια το χαρτί-πλαστικό, τότε αλλάζω τα led, βάφω τις βελόνες και έχω το ίδιο αποτέλεσμα. ![]() |
kovac pare me tilefono oso pio sintoma mporeis na kanonisoume ena mini meeting na milisoume na mou analiseis oli tin kosmotheoria giati den polivgazo akri.. na sou po kai ego ti ematha apo diafora magazia kai na sou deikso kai to diko mou tamplo kai telos ama thes ela na kanoume to tamplo (sou) vides kai na to traviksoume fotografies me tin psifiaki mou fotografiki mixani... se perimeno opote mporeis ... apo vdomada stamatao kai tin doulia logo diavasmaton gia tin eksetastiki kai tha mporo kai proina... kanonise kai pare me tilefono... kalamaki meno xoro exo opote ela kai tha vroume kapia akri.... |
Ξεχασατε να μας διξετε το αποτελεσμα... ![]() Θα περιμενουμε παντως! |
STELIOS έγραψε: |
Καλα, παιδια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ![]() ![]() ![]() Αψογοι, πολυ καλη δουλεια και πολυ λεπτομεριακη εξηγηση. Μπραβο σας. Θα ηθελα να σημπληρωσω κατι. Στο Hanes Manual που εχω εγω λεει πως τα LED ξεβιδωνονται απο την πισω (ασπρη) πλευρα του ταμπλο, οχι με βιδες αλλα εχουν κατι σαν σταυρους (τους ξεβιδωνεις, βγαινουν και πανω τους ειναι τα LED). Αν και απ'τις φωτογραφιες, σαν να μου φαινεται να ειναι διαφορετικο το ταμπλο που ανοιξατε εσεις απ'αυτο που εχει το βιβλιο. Τι χρονολογιας ηταν το αμαξι που ανοιξατε??? |
freestyler έγραψε: |
mpravo paidia!!! teleio ayto pou kanate!!! den yparxei pisteyw kapoios allos poy tha mporoyse na mas dosei me megalyterh leptomereia toses plhrofories.... epeidh den ta eida k poly kala ta led einai ap ayta poy einai san mikra orthogwnia poy stis akres koloyntai me kollhthri?
sygxarhthria k pali!!! twra tha kserw ti tha synanthsw otan kanw mia tetoia egxeirhsh.... ![]() ![]() |
thelw apla na pw oti tha prepei na psakseis gia led adiaforontas gia ta volt... apla na einai idia sto megethos k sto xrwma poy soy aresei...
k elpizw ayto poy tha bgei na aksizei pragmatika ton kopo!!! |
isws exeis dikio s'ayto... poly ligo gamwto... thn lypoyntai thn tash oi galloi..... ![]() ![]() egw pantws eixa dokimasei led ap ayta poy einai stroggyla san lampakia k exoyn dyo podarakia.... giayta ta led milaw... pio mikro se megethos led isws symainei oti anavei k me pio liga volt... isws loipon an vreis led sto megethos poy exei k to 206 tote na anavei k me aythn thn tash!!! nomizw oti einai logikh skepsh... |
Petros-GTi έγραψε: |
Όλες οι Φώτοδίοδοι LED (lighting emitting diode) δουλεύουνε σε τάση 1,5 volt συνεχες.Ειτε είναι smd είτε με pins. |
Για να κάνουμε ένα LED να δουλέψει σε τάσεις παραπάνω από 1,5 Volt...βάζουμε μια αντίσταση... |
kovac έγραψε: | ||||
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. ![]() 1,5 συνεχές = μια μπαταρία 1,5V (αφού την έχουμε μετρήσει και με το πολύμετρο). Δεν άναψαν. Άναψαν στα 4,5V. Βρήκα led smd που δουλεύουν στα 1,8V-2,2V αλλά από χρώματα πορτοκαλί και πράσινο. ![]() Ψάχνω να βρω καταλόγους (από εκεί βρήκα και τα άλλα) που να έχουν τέτοια led και σε άλλα χρώματα. Τα led δε δουλεύουν στα π.χ. 2V ακριβώς, αλλά σε μια περιοχή ορισμένων V. Κάτω από αυτή την περιοχή ίσα-ίσα που ανάβουν (σχεδόν δε φαίνεται πως ανάβουν) και πάνω από αυτή την περιοχή ρισκάρεις το led σου (κάψιμο).
Συμφωνώ! ![]() Αν θες, μπορούμε να συναντηθούμε (να σου δείξω και τα led) και να μιλήσουμε για το φωτισμό. ![]() |
Φίλε Χρήστο,
Καταρχάς τα LED που έβαλες και σου ανάψανε στα 4,5 Volts όπως λες και όχι στο 1,5 Volt που ήτανε η μπαταρία μήπως ήτανε για τάση λειτουργίας 4,5 Volt και πάνω, ?. Δηλαδή μήπως είχανε αντίσταση ?. Αν όχι τότε κοιτά να δεις τι γίνεται : ![]() |
Όσο για τους τύπους στα μαγαζιά με ηλεκτρονικά είδη πολλές φορές δεν ξέρουν τι δίνουν !.Πίστεψε και εμένα 8 χρόνια κάνω service σε τηλεοράσεις και video κλπ, και κάτι ξέρω!. !. |
. !.Επίσης το ρεύμα (Ι) μιας μπαταρίας αυτοκίνητου από το ρεύμα μιας μικρής μπαταρίας είναι 100 φορές μεγαλύτερο! |
Αν θέλεις βρισκόμαστε να το ψάξουμε το θέμα με τα LED όπως και πιθανές πατέντες που έχω σκεφτεί. |
Για οποιον ενδοιαφερετε ακομα περασα απο το μαγαζι που στην 3 σελιδα μου ειπε ο seridim και ειδα οτι αυτο που αλλαζει ειναι το πλαστικο που για τα 206 ηταν ασπρο,εχει και σε οτι αλλο χρωμα θες,με μπλε φωτησμο που το δημιουργουσε μια ζελατινα!! ![]() |
Λοιπον το τηλεφωνο για ερωτησεις(Kovac ![]() Τιμη δεν ρωτησα γιατι σε αυτο το σταδιο που ειμαι δεν με πολυενδιοαφερει!! ![]() |
Ευχαριστώ Γιάννη για το τηλέφωνο. ![]() Θα πάρω κάποια στιγμή. ![]() |
Χρηστο μου δεν ξερω!!! ![]() Γι αυτο το εδωσα το τηλ του για να τον παρεις να ρωτησεις πως και τι?? ![]() Πες οτι σκεφτεσε να το αλλαξεις και ρωτα πως το κανει αυτος??? ![]() |
Χρηστο μου δεν ξερω!!! ![]() Γι αυτο το εδωσα το τηλ του για να τον παρεις να ρωτησεις πως και τι?? ![]() Πες οτι σκεφτεσε να το αλλαξεις και ρωτα πως το κανει αυτος??? ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Xρήστο, μιας και από ότι φαίνετε, έχεις ....κατσαβιδιάσει κανονικά τον πίνακα οργάνων και επειδή έχω ένα πρόβλημα μείωσης της έντασης φωτισμού στον δείκτη της βενζίνης, είναι εύκολο να το ανοίξω και εγώ;;;
Αν ναι, πως γίνετε περίπου, γιατί θέλω να αλλάξω το led του δείκτη βενζίνης.... |
Dj-Steve έγραψε: |
Ελπίζω να γίνει μπλέ! |
Dj-Steve έγραψε: |
Θα βρώωω, θα βρώωω... είχα βρεί και για το PC μου ledάκια γιατί είμαι και λίγο φανατικός με το pc modding ![]() |
Λοιπόν...άδικος κόπος! ![]() Απ' ό,τι φαίνεται κάτι πρέπει να παίζει με το μπλε χρώμα (χρειάζεται περισσότερη τάση από τα υπόλοιπα χρώματα). Έτσι, βρήκα πολλά κόκκινα, κίτρινα και πορτοκαλί led smd με τάση 2V. Το μπλε θέλει μεγάλη τάση. Από 3.5V και πάνω. |
Vaggelis έγραψε: |
Xρήστο, μιας και από ότι φαίνετε, έχεις ....κατσαβιδιάσει κανονικά τον πίνακα οργάνων και επειδή έχω ένα πρόβλημα μείωσης της έντασης φωτισμού στον δείκτη της βενζίνης, είναι εύκολο να το ανοίξω και εγώ;;; Αν ναι, πως γίνετε περίπου, γιατί θέλω να αλλάξω το led του δείκτη βενζίνης.... |
Μηπως και για αυτο οι περισσοτεροι κατασκευαστες χρησημοποιουν κοκκινο και πορτοκαλι φωτησμο στο ταμπλο???? Μηπως δεν συμφερει??? ![]() Χρηστο γιατι δεν ρωτας καποιον που διορθωνει κοντερ???Δηλαδη τα golf 3.5V ταση χρησημοποιουνε??? ![]() |
Touristas έγραψε: | ||
Εσένα δεν έχει LED αλλά λαμπάκια η αλλιώς ψείρες έτσι λέγονται είναι 1.2W 12 Volt! Και καλό θα είναι να τις αλλάξεις όλες όσες έχουν να κάνουν με το φωτισμό!! |
Αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο Αργύρης (δεν αναφέρομαι καν στο αν ισχύουν γιατί αυτό είναι σίγουρο), τότε άλλαξε τα λαμπάκια αυτά με ιδίου τύπου (1.2W 12V) αλλά μπλε!!!!!!΄
Υπάρχουν στο εμπόριο!!!!!! Τυχερός είσαι, θα έχεις και μπλε ενδείξεις, εμείς είμαστε οι άτυχοι με τα led. ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Τώρα, συνδιασμός ασημένιων οργάνων με μπλέ ενδείξεις, μου φαίνεται λίγο......... ![]() ![]() Προτιμώ να παραμείνω στα πορτοκαλί..... |
Vaggelis έγραψε: | ||
Τώρα, συνδιασμός ασημένιων οργάνων με μπλέ ενδείξεις, μου φαίνεται λίγο......... ![]() ![]() Προτιμώ να παραμείνω στα πορτοκαλί..... |
Touristas έγραψε: |
Δυστυχώς τα λαμπάκια δεν είναι πορτοκαλί αλλά λευκά οπότε αν βάλει μπλε δεν ξέρω τη χρώμα θα βγει!! ![]() |
Και να βρεις με λαμπάκια δεν μπαίνουν στο δικό σου ![]() Με λαμπάκια είναι τα μη πολυπλεξικα ![]() |
smaraghi έγραψε: |
Ρώτησα στην peugeot για την αλλαγή φωτισμού στο ταμπλό και μου είπαν ότι γίνεται, μόνο εάν το στείλουν Αθήνα. |
Δυστυχώς φίλε μου δεν νομίζω κανένας να κάτσει να ανοίξει το καντράν για να βγάλει της βελόνες για να της δώσει χώρια !
Και όντως πάει κομπλέ |
βρε παιδια στο κοντερ με τα μαυρα οργανα κ πορτοκαλι φωτισμο με λαμπακια γινεται να μετατραπει σε μπλε φωτισμο ![]() ![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Ο μονος που μπορει να σου δωσει μια σωστη λυση ειναι ο Kovac οπου παραδιδει ιδιαιτερα στους ηλεκτρολογους της Peugeot περι λυσιματος κοντερ και αλλαγη φωτισμου! |
ρωταω για τη ζελατινα γιατι επειδη εμενα τα λαμπακια ειναι ασπρα με κατι θα πρεπει να γινεται πορτοκαλι ο φωτισμος... ![]() |
vinman έγραψε: |
....εμενα μου θυμιζει πλεον φωτισμο απο μοντελα της VW και απο το hyundai elantra.... |
MEMsound. έγραψε: | ||
Δεν έχεις άδικο αλλά η αισθητική είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Έτσι για κάποιον που ο πορτοκαλί φωτσμός του 206 δεν του αρέσει υπάρχει λύση...! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Έτσι για μην λες ότι δεν ασχολούμαστε και με το δικό σου
http://img237.echo.cx/img237/3718/tacho2pg.jpg ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
...Και εδω επισης με βαζεις σε σκεψεις... ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
και εδώ επίσης δεν ξέρω τίποτα.... ![]() ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Έχω το ταμπλώ του gti ( http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/my%20peugeot%20206/DSC07322.jpg ) |
αν και το αμάξι ειναι 1.4 αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω να αλλάξω το φωτισμό απο τις βελονες απο πορτοκαλί που είναι |
σε ασπρο. |
Επίσης ξέρει κάποιος τι διαμετρήματος είναι τα led στις βελόνες? |
STELIOS έγραψε: |
Eχω την εντιποση πως τα led μεσα στο κοντερ ειναι ασπρα. Αυτο που του δινει πορτοκαλι αποχρωση, ειναι φυλα διαφανες πορτοκαλι πλαστικου μεσα στο κοντερ.
Παντως εισαι σιγουρος πως θες να το κανεις να φωτιζει ασπρο ????? ![]() Δεν μου φενεται πολλη καλη ιδεα. Θα ειναι πολυ φωτεινο και ισως ενοχλητικο κιολας τη νυχτα. |
ετοιμηηηη
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/my%20peugeot%20206/DSC07316.jpg edit: εδώ φαίνεται καλύτερα... http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/my%20peugeot%20206/DSC07241.jpg |
Steve έγραψε: | ||
To gti έχει μπλε (ανοιχτό) βελόνες... ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||||
Εννοείς Σταύρο ότι ειναι μπλε ανοιχτό η βελόνα ή ο νυχτερινός φωτισμός? Έχω την εντύπωση (πληροφοριακά) ότι το κοντερ αυτό έχει βγει σε gti και με μονόχρωμο φωτισμό και με μπλε ανοιχτο στις βελόνες μόνο. |
Anyway Σταύρο αυτό περι πλακέτας που έλεγες μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις να έχω μια εικόνα του τι γίνεται εκει μέσα? |
Steve έγραψε: | ||
Κάπου είχα βρει μια φωτό με την πλακέτα των οργάνων... αν καταφέρω και την ξαναβρώ, θα στην δείξω. Για να πάρεις μια ιδέα, είναι τετράγωνα 2mm², και είναι σαν τα διαγνωστικά LED που έχει η μητρική του υπολογιστή σου πάνω. |
Steve έγραψε: |
Κολλητήρι, καλάι και όλα τα σχετικά... smd forever ![]() Ακόμα και ηλεκτρολόγος θα δυσκολευτεί απότι είχε πει ο kovac εδώ μέσα. Ο φωτισμός της βελόνας είναι από την πλακέτα, ναι. Η βελόνα έχει το χρώμα όμως. Σε όσες μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά έχω πάει (ή και από τρακαρισμένα), όλοι δίνουν όλο το καντράν. Τις βελόνες μόνο, κανείς ![]() Και έχω ρημαχτεί να ψάχνω αν υπάρχουν κάτι σαν aftermarket... μέσα στα τόσα χαώδη πράγματα που έχουν βγει για 206 ![]() |
για να κολλήσεις smd με κολλητήρι πρέπει να... μην το πω τώρα.
Smd -> θέλει ρομποτικό βραχίονα... |
Άριστα! ![]() http://img.villagephotos.com/p/2006-10/1218197/kovac_interior.jpg Αξίζει τον κόπο όμως... ![]() |
Εσύ Άριστα που κατάφερες να το κάνεις!
Μπορείς να μας πεις τπτ κι εμάς να παλέψουμε τις βελόνες? Αρχικά καμια φώτο να λύσουμε το κοντερ... |
.......
Στο δικό μου λοιπόν που έχει ενδείξεις οργάνων αλλά και βελόνες όλα πορτοκαλί για να κάνω τις βελόνες λευκές πρέπει να αλλάξω μόνο τα LED των βελόνων? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Ναι Μανθο,στανταρ.... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
...οκ... (οπότε...) πότε παραγγέλνουμε LED Αρούλη... ![]() Θωμά με πιστωτική τα παράγγειλες? |
t0my έγραψε: |
αν δεν κάνω μεγάλο λάθος είχα παραγγείλει ακριβώς αυτά http://www.dotlight.de/shop/index.php/cPath/167_168 γιατί εδώ στην Αθήνα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχω να αγοράσω. |
τι να κάνουμε 100 ρε?!?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πάντως παράγγειλε όσα θες εγώ είμαι μέσα 5 θα χρειαστώ και άλλα πέντε καβάτζα, φαντάζομαι το ίδιο και ο Άρης... ![]() |
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά αυτόν τον καιρό δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να πάρω ένα τέτοιο αποτέλεσμα ήταν να καταλήξω σε led, γιατί όσες προσπάθειες και αν έκανα με τις λαμπίτσες (ψείρες) δεν απέδοσαν τα αναμενόμενα. Το κακό με τα led είναι ότι έχουν μικρή γωνία διάχυσης του φωτός τους και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Έχω σκεφτεί να φτιάξω μια πλακέτα στην οποία να κολλήσω μερικά led στην σειρά και σε πιο κοντινές αποστάσεις για να καλύψω τα κενά που δημιουργούνται, αλλά αυτό θέλει πολύ χρόνο και πολλές δοκιμές και όπως είπα αυτόν τον καιρό δεν μπορώ. Ίσως το καλοκαίρι. Από την άλλη υπάρχει πάντα το θέμα που θα την τοποθετήσω χωρίς να αρχίζω να κόβω και να αφαιρώ κομμάτια... |
t0my έγραψε: | ||
Σε συνέχεια του παραπάνω να και τα led που χρησιμοποίησα για την οθόνη των ενδείξεων. http://www.ultraleds.co.uk/u286bb2286-dash-board-slim-wedge-bulb-blue-ultimate-blue-p-1318.html |
Pugobios έγραψε: | ||||
Τα έχεις βρεί εδώ τα led αυτά η τα παρήγγειλες απο το site?Άν κανονίσετε group bye μέσα κι εγώ βρελικα και για μένα ![]() |
ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σας πειράζει να ασχοληθούμε με αυτό μετά το Πάσχα (εννοώ μετά το ΣΚΔ= την επόμενη εβδομάδα)? |
Giannis307 έγραψε: |
Ξερει κανεις πως μπορουμε να αλλαξουμε το χρωμα στο φωτισμο απο τις βελονες στο κοντερ απο πορτοκαλι σε ασπρο???Οπως στα 206? |
Giannis307 έγραψε: |
Ναι ρε παιδια δεν θελω να αλλαξω τις πλακες απο πισω αλλα το χρωμα της βελονας μονο.και νομιζω οτι γινετε με ενα λαμπακι... |
Καλημέρα Giannis307, από την δική μου επειρία νομίζω ότι θα πρέπει να αλλάξεις και τις βελόνες και το smd led που φωτίζει τις βελόνες. Αν δεις μια σελίδα πριν σε αυτό το topic έχω ανεβάσει μια φωτογραφία που φαίνεται το πως φωτίζονται τα ψηφία και η βελόνα. |
όμορφο και φαίνεται για πολύ προσεγμένη δουλειά.
αν και golf-ιζει πολύ... ξέρεις κόστος και που? |
Αν και εγώ να σου πω την αλήθεια θα ήμουν πανευτυχής ακόμα και με απλά 4 λευκο/σιελ δείκτες... |
fynos έγραψε: |
Τα GTi έχουν ESP ? |
fynos έγραψε: |
Τα GTi έχουν ESP ?
Ωραίο, αλλά λίγο ξένο . . . |
Σε εμένα τουλάχιστον είναι διαφανές οι βελόνες με την πλευρά που βλέπει προς τον οδηγό κόκκινη. Οπότε ότι και να βάλω από led από πίσω, πάλι κόκκινο θα βγει... ![]() |
brz20 έγραψε: |
................... ή πολυ καλυτερη ιδεα πριν φυγεις απο την αντιπροσωπεια ειναι να τους κανεις και μια ερωτηση αν εχουν λευκα led.
Παντα βγαζουν ανταλακτικα για ολα τα αυτοκινητα. |
brz20 έγραψε: |
Παντως τα led ειναι Superflux γιατι εχουν ενα χαρακτηριστικο.
1 γωνια τους ειναι φαλτσοκομενη οπως μπορω να δω. |
Βάζουμε οδοντογλυφίδες με σελοτέιπ για να σημειώσουμε την θέση των βελόνων
|
SnakeMJK έγραψε: | ||
Μήπως όταν ξαναβαλες τις βελόνες, έδωσες καμιά ώθηση στα χιλιόμετρα; ![]() ![]() |
Βγάζουμε το καντράν
Βάζουμε οδοντογλυφίδες με σελοτέιπ για να σημειώσουμε την θέση των βελόνων Και avanti maestro: Σκοτάδι Φώς Κι άλλο φως ![]() ![]() |
TopGear έγραψε: |
Βελόνες, πού βρήκες; Θέλω να βάλω τις γαλάζιες...Έχει τις κλασσικές λευκές... ![]() ![]() |
AlienHack έγραψε: |
τι ενοεις κόλησε? και πως-που το εφτιαξες? εμενα εχει χαλασει η θερμοκρασία λαδιού. δεν εχει κολήσει καπου, απλος μολισ δινεις ρευμα παει και καθετε σε συγκεκριμένη θεση. δεν δειχνιε πραγματικά τις θερμοκρασίες. τεσπα.
Και εμενα 2000 μή multiplex ειναι με λαμπάκια απο πίσω... |
PAVLOS_207RC έγραψε: |
εχω το εξης προβλημα εβγαλα το καντραν για να του αλαξω φωτισμο και εκανα δυο γκαφες
1- πηγα να το ανειξω και ενας δικτις δεν ευγενε και το εσπασα καταλαθος 2- ευγαλα τους δεκτες και ξεχασα να σιμειοσω τις θεσεις και τωρα που το εκλισα αυτο με διχνη οτι νανε, τι μπορω να κανο στιν προτι περιπτοση? πουλανε ξεχοριστες βελονες στιν αντιπροσοπια η πρεπι να βρω ολοκλιρο καντραν? και τι μπορω να κανω στην δευτερη περιπτοση??? αν ξερει καποιος ας με βοηθησει.... |
petrance έγραψε: |
Παιδια σε 207 πως θα αλλαξουμε το φωτισμο στο καντραν γνωριζει κανεις???και κατα προτιμιση λευκο τελειως να μεινουν μονο οι βελονες κοκκινες
ευχαριστω..... |
takis_206 έγραψε: |
πριν 2 μερες εβαλα οργανα rc,οι δεικτες αναβουν ασπροι σαν την φοτο που εχει βαλει ο σταυρος ειναι μαμα ετσι η το εχει καγκουρεψει αυτος που τα ειχε ?? |
petrance έγραψε: |
εχει πολυ διαδικασια???και ποσο κοστιζουν???αν ξερεις καποιο site που να εχει και για 207 θα με βοηθουσε..... |
alexkapellakis έγραψε: |
Ένι Αιντίας???? ![]() ![]() |
gourtz έγραψε: |
και μια φωτο απο το δικο μου κοντερ... ειναι καρτελακια πλασμα περνουν υψηλη ταση κ στην ουδια αναβι το καρτελακι δεν εχει λαμπακια,...
http://img809.imageshack.us/img809/998/dsc02461o.jpg |