PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - κοντρολακια για συναγερμό

vagelis - Τρι 24 Σεπ 2013, 01:43:09
Θέμα δημοσίευσης: κοντρολακια για συναγερμό
Φίλοι γειά και πάλι. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να απαντήσει. Μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα ένα 206 μοντ 2000 και έχει συναγερμο της nasar mmx-c απο τον οποίο δεν υπαρχου τα τηλεχειρηστήρια. Σε δύο που ρώτησα για νέα κοντρόλ μου είπαν δεν υπαρχουν όμως φαντάζομαι ότι ήθελαν να μου πασάρουν καινούριο. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν καινούρια να τα αγοράσω; Σαν δεύτερη και πιο οικονομική λύση σκέφτηκα αν μπορει ο συναγερμος αυτος να οπλισει/αφοπλισει με έναν παλμο +,- απο τις ηλεκτρομαγνητικες π.χ. η απο τα φλας.
Road_Runner - Τρι 24 Σεπ 2013, 09:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα στην μηχανη.. Εχασα το δευτερο τηλεκοντρολ και ψαχνω τροπο να φτιαξω καινουργια.. Μου ειπαν να ρωτησω εκει που φτιαχνουν γκαραζοπορτες η σε τυπους που πουλανε τηλεκοντρολ τηλεορασης.. Ισως μου βρουν λυση.. Αλλιως αντιπροσωπια...
volvos - Τρι 24 Σεπ 2013, 10:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
αρχη χαλκοκωνδυλη με μαρνης εχει ενα κλειδαραδικο στο φαναρι εκει που κανουν πιατσα οι πουτανες διπλα σε ενα μαγαζι που φτιαχνει πινακιδες (ε αμα δε το βρεις τραβα γαμησου....)
εχω φτιαξει για συναγερμο παλια εκει κοντρολ εχει αρκετο πραμα απο στοκ παλια κοντρολ για δεστε μπας και βγαλετε ακρη.
Gotcha - Τρι 24 Σεπ 2013, 11:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αρχη χαλκοκωνδυλη με μαρνης εχει ενα κλειδαραδικο στο φαναρι εκει που κανουν πιατσα οι πουτανες διπλα σε ενα μαγαζι που φτιαχνει πινακιδες (ε αμα δε το βρεις τραβα γαμησου....)
εχω φτιαξει για συναγερμο παλια εκει κοντρολ εχει αρκετο πραμα απο στοκ παλια κοντρολ για δεστε μπας και βγαλετε ακρη.

κλαιωωωω
christos_99 - Τρι 24 Σεπ 2013, 13:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Παναγιωτη δε παιζεσαι ρε μεγαλε!!! Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες