charinio έγραψε: |
Η οδυσσεια μου ξεκινησε στις 6/2009 και απο τοτε καθε μερα βλαστημαω την ωρα και τη στιγμη που πεταξα 18.000 για να αγορασω το 207 rallye με λιγα λογια τι εχει συμβει στα 20000 βαραγε ο τεντωτηρας της καδενας και η peugeot μου ειπε οτι δεν συμβαινει τιποτα στα 50000 περιπου αλλαζω αντλια υψηλης και τοτε μοθ λενε για τον τεντωτηρα (εκτοσ εγγυησης πλεον) και σε διαστημα ενος χρονου απο την αλλαγη την αλλαζω αλλες 2 φορες συνεχιζοντας κατα τα 65000 περιπου εκει που οδηγω στη παραλιακη χαλαρα και ωραια και παω να αλλαξω ταχυτητα συνειδητοποιω οτι εχει σβησει το αυτοκινηο και με το ζορι μπαινω δεξια η διαδικασια γνωστη γερανος αντ/πια και μου λενε κομμενη βιδα εκκεντροφορου και φαγωμενος εκκεντροφορος και οι ασχετοι μου αλλαξαν το ενα γραναζι ενω ο κατασκευαστης λεει οτι για χρονισμα αλλαζεις και τα δυο γραναζια και τον εκκεντροφορο λογω του οτι ηταν φαγωμενος συν βεβαια καδενα και τετνωτηρα και μετα απο μερικους μηνες αλλαγη σωληνακι πιεσης λαδιου τουρμπο και βεβαια το τελευταιο μεχρι στιγμης ξαναπηγα για χρονισμα και βεβαια χρεωθηκα το ενα γραναζι που δεν αλλαξαν τα ζωα απο τοτε νομιζω οτι ολα ειναι οκ ειμαι στα 83000 αισιως και σιγα σιγα ετοιμαζομαι για δισκο πλατο οπου στη peugeot κοστιζει 750 με εργασια και ολα τα παραπανω συνεβησαν σε ενα χρονο με συνολικο κοστος καπου στα 1800 με 2000. τα email σταλθηκαν βροχη σε γαλλια και ελλαδα και η απαντηση δεν ηρθε ποτε αν καποιος ακουει θορυβους η οτι αλλο ελευθερα σαυτο το topic πλεον νομιζω οτι εχω αρκετη γνωσση σαυτο το ας πουμε αυτοκινητο το μονο που δεν εχει διορθωθει ειναι ενα κομπιασμα μικρο στις2500 με 3000 συνηθως με δευτερα (ταχυτητα) και πιο σπανια στις αλλες ταχυτητες το οποιο δε ξερω τι ειναι η peugot λεει χρονισμα εγω λεω να τους ανατιναξω! |
salex έγραψε: |
Και επειδή ακόμα αρκετοί δεν το έχουν καταλάβει, όλα τα μοντέρνα αυτοκίνητα έχουν υπολογισμένη διάρκεια ζωής τα 100.000χλμ. Μετά από εκεί το κόστος συντήρησης ανεβαίνει κατακόρυφα γιατί πρέπει να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο. |
salex έγραψε: |
Και επειδή ακόμα αρκετοί δεν το έχουν καταλάβει, όλα τα μοντέρνα αυτοκίνητα έχουν υπολογισμένη διάρκεια ζωής τα 100.000χλμ. Μετά από εκεί το κόστος συντήρησης ανεβαίνει κατακόρυφα γιατί πρέπει να αλλάξεις το μισό αυτοκίνητο. |