west side έγραψε: | Apostolos-106 rallye έγραψε: | Καταρχην καλησπερα, Οσο για αυτο που περιγραφεις θα σ προτεινα να δοκιμασεις το εξης:
Οταν το αυτοκινητο ειναι σβηστο κουνα λιγο πανω-κατω την "διαδρομη" του συμπλεκτη σου. Εχε κ το καπο ανοιχτο και προσπαθησε να παρατηρησεις αν αυτο το "κρακ" ακουγεται την συγκεκριμενη στιγμη που κουνας περα-δωθε τον συμπλεκτη. Αν ακουστει μπορει κατι να ειναι σχετικο με το συστημα του συμπλεκτη ή κατι με δισκο-πλατο.
Αυτο ειχα να σ πω εγω, σαν παρατηρηση. Αν θες δοκιμασε το... | .φιλαρακι,το δοκιμασα αυτο που ειπεσ πριν λιγο και τπτ,δεν ακουγετε ουτε αισθανομαι κατι .. οποσ λεει και πιο κατο ο (χριστοσ) ''ντιζα'' κατι τετοιο μου ''φαινετε'' και μενα . 2 μηχανικουσ τησ πεζο εχω ρωτισει,δεν τουσ εχει τυχει αναλογη περιπτωση.δεν εχω παει ακομα απο τη lion,περ να μου ερθει καιν.κλειδι απο γαλια και θα το κοιταξουμε και αυτο. will inform. thanks again  |
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, άλλωστε δεν ξέρω τόσα πράγματα όσα πολλά παιδιά εδώ μέσα, αν πήγες σε 2 μηχανικούς και σου είπανε ότι δεν τους έχει τύχει ανάλογη περίπτωση, τότε παίζουν 2 ενδεχόμενα:
-ή είναι άπειροι ή όχι τόσο ικανοί
-ή δεν είναι ντίζα, άρα μιλάμε για κάτι πιο πολύπλοκο (που επίσης ίσως αγνοούν).
-άντε κι ένα τρίτο ενδεχόμενο, ότι σου'παν να αρχίσουν να το σκαλίζουν το θέμα ψάχνοντας όλο το αμάξι, πράγμα που μπορεί να'ναι και μπελαλίδικο και θα ανεβάσει το κόστος.
BTW, όταν λες ότι έχεις ρωτήσει τους εν λόγω μηχανικούς, εννοείς απλά τους ρώτησες ή πήγες το αμάξι εκεί να το κοιτάξουν κιόλας; Γιατί απ'ό,τι είδα στο δικό μου, η ντίζα είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί.
Λόγω επίσης τον πολλών χλμ, θα μπορούσε να'ναι και κάποιο θέμα του δίσκου, αλλά πρόσεχε γιατί στη Lion απ'όσα έχω ακούσει κι έχουν διηγηθεί αρκετοί εδώ πέρα, παίζει να σου κατεβάσουν σασμάν χωρίς να χρειάζεται μόνο και μόνο για να σου τα αρπάξουν. Με το τουφέκι κυνηγάνε τους πελάτες πλέον.
Αν είσαι εντός εγγύησης, πήγαινέ το με την έννοια όχι ότι θα στο αλλάξουν δωρεάν, αλλά δε θα'χει επέμβει μηχανικά κάποιος άλλος πλην αυτών. Αν όμως δεν είσαι, βρες έναν άνθρωπο ικανό να τον εμπιστεύεσαι και να πηγαίνεις εκεί. Υποθέτω ότι αν πεις την περιοχή που σ'εξυπηρετεί, θα ακούσεις αρκετές προτάσεις από τα μέλη του club για καλούς μηχανικούς. |