dimisboukis έγραψε: |
Εγω που ειχα τα ιδια συμπτωματα με τις ενδειξεις στις θερμοκρασιες αλλαξα θερμοστατη και ολα δουλευουν ρολοι.Εμενα ειχε κολλησει ο θερμοστατης ανοιχτος και εκανε συνεχως κυκλοφορια του νερου γιαυτο και εδειχνε χαμηλες θερμοκρασιες.Δεν αποκλειεται να εχεις παθει κατι παρομοιο.Περιμενε ομως και αλλες απαντησεις απο αλλα παιδια ποιο εμπειρα. |
OnyX έγραψε: |
Δεν ειναι θεμα θερμοστατη αλλα βελονας καθαρα πιστευω , μιας και στην πρωτη φωτο με τον διακοπτη ανοικτο , η βελονα επρεπε να βρισκεται λιγο κατω απο την πρωτη γραμμη και οχι τοσο κατω οπως ειναι στην φωτο (στο δικο μου απεχει ενα παχος βελονας περιπου κατω απο την πρωτη γραμμη).
Ειπες οτι εχεις και προβλημα με τον δεικτη θερμοκρασιας λαδιου αλλα εμενα η ενδειξη μου φαινεται φυσιολογικη , για κινηση μεσα στην πολη και οχι αναβασεις... Ερωτηση...μηπως το προβλημα σου παρουσιαστηκε μετα απο πλυσιμο (ΦΥΣΗΓΜΑ) εσωτερικο του αυτοκινητου? Ρωταω γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να μετακινηθηκε η βελονα μετα απο πιεση του αερα πανω της (το εχω παρατηρησει σε δικο μου αυτοκινητο αλλα οχι Peugeot) |