petrskar έγραψε: |
Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα. |
DimiP έγραψε: |
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
η ευθυγραμμιση εγινε ομως το προβλημα παρεμεινε. μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα. δοκιμασαν να αλλαξουν τις ροδες και το προβλημα παραμενει. ![]() ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ! απλα ![]() |
DimiP έγραψε: |
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
η ευθυγραμμιση εγινε ομως το προβλημα παρεμεινε. μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα. δοκιμασαν να αλλαξουν τις ροδες και το προβλημα παραμενει. ![]() ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ! απλα ![]() |
PoLiThS έγραψε: | ||
Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ? |
Vaggelis έγραψε: | ||
Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω.... Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.... (μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...) |
DimiP έγραψε: | ||||
τι ειν' τουτο ; |
DimiP έγραψε: | ||||
μιλα ρε! ομολογησε ! στειλε ΡΜ |