PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - FIT AND GO. Τι παίζει?

Baphomet - Δευ 19 Ιαν 2004, 09:34:38
Θέμα δημοσίευσης: FIT AND GO. Τι παίζει?
Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα.
netblaster - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Πετρο εχω παει στο FIT & GO που βρισκεται επι της Βουλιαγμενης!!! Οντως το περιβαλλον σε εμπνεει καθως ολα ειναι "καθαρα" και σε πληρη ταξη αλλα, ειναι φαρμακειο!!! Δεν εχει αρκετα μεγαλη ποικιλια προιοντων (πχ για φιλτρο αερος που ειχα ρωτησει ειχε μονο ενα της colombo και αυτο το ειχε 105e + 10e για τοποθετηση!!!)!!! Στη δουλεια τους βεβαια ειναι πολυ καλοι...Οσο για τον ελεγχο που λενε μην ορκιζεσαι οτι θα στον κανουν κιολας!!! Εν ολιγοις δεν αξιζει...
BUBA - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:57:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: FIT AND GO. Τι παίζει?
petrskar έγραψε:
Περνάω συνεχώς από το συνεργείο τους στην καποδιστρίου στο χαλάνδρι και βλέπω οτι τα πάντα είναι σε μια τέλεια τάξη. Έχω ακούσει και καλά λόγια... έχει πάει κανείς ποτε? λένε τιποτα? Μπήκα στο site τους www.fitandgo.gr και λέει οτι κάνουν δωρεάν έλεγχο 15 σημείων (για γνωριμία προφανώς). Μήπως κανένας ψήνεται να πάει να τσεκάρει το αμάξι του και κυρίως να τσεκάρει τον χώρο και την δουλειά που κάνουν? Έχει 6-7 στην Αθήνα.

Se αυτο το μαγαζι αλλαξα λαδια τελευταια φορα. Ειχα παει με δικα μου λαδια, αγορασα μονο το φιλτρο απο αυτους 8ε (CHAMPION). Ε τωρα η αλλαγη λαδιων δεν ειναι και καμια "σοβαρη" εργασια, θεωρω οτι ξερεις ακριβως ποσα λιτρα λαδι πρεπει να βαλεις και το μετρας μαζι τον μαστορα εκει, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για την ποιοτητα της δουλειας τους. Παντως εκει θα ξαναπαω για λαδια γιατι σε αυτο το μαγαζι μπορω και να πηγαινω τα δικα μου λαδια και να παρευρισκομαι μπροστα στην αλλαγη
DimiP - Δευ 19 Ιαν 2004, 20:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
η ευθυγραμμιση εγινε ομως το προβλημα παρεμεινε.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
δοκιμασαν να αλλαξουν τις ροδες και το προβλημα παραμενει. Evil
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil
PoLiThS - Δευ 19 Ιαν 2004, 22:42:42
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
πηγα στο Fit+Go στον Κορυδαλλο για ευθυγραμμιση με σκοπο να διορθωθει το προβλημα του 206 που τραβαει δεξια.
μετα απο 2η επισκεψη δεν μπορουσαν να βρουν τι φταιει και το 206 πηγαινε στραβα.
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Δημήτρη ευθυγράμμιση πίσω αξονα εκανες ?
ΝΙΚΟΣ - Τρι 20 Ιαν 2004, 01:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
Eσενα Πολιτη σε παραδεχομαι γιατι πολυ απλα εχουμε ακριβως το ιδιο ''βρομικο'' μυαλο.... Wink Και εμενα εκει πηγε το μυαλο μου Wink
Vaggelis - Τρι 20 Ιαν 2004, 10:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα....
(μπορεί να φταίει και κανένα λάστιχο...)
TONY PAP - Τρι 20 Ιαν 2004, 13:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
FIT & GO εμπειρίες :

Στην Αχαρνών έβαλα sachs performance & H&R. Καλός αλλά αργός στην δουλειά του και όχι τέλεια ευθυγράμμιση. Πολύ ακριβά τα continental.
Κλείνει το αργότερο 5.30-6.00μμ.

Στην Γλυφάδα (Βουλιαγμένης) ARAL 5-40 και φίλτρο 60€ (πολύ καλά λάδια) και μπαταρία 60€. Είναι όντως ακριβώς αλλά καλός στην εξυπηρετηση. Ακριβή ευθυγραμμιση.
DimiP - Τρι 20 Ιαν 2004, 18:27:05
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

τι ειν' τουτο ;
DimiP - Τρι 20 Ιαν 2004, 18:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

Μήτσο, αν ψάχνεις για σοβαρό και πολύ καλό μαγαζί, με καλά μηχανήματα για ευθυγράμμιση, στείλε μου πμ να σου πω....

μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ
PoLiThS - Τρι 20 Ιαν 2004, 21:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

τι ειν' τουτο ;

'Αμα σε σκοτώσω θα φταίω μετά ? κοιτα τα ΠΜ σου
Vaggelis - Τετ 21 Ιαν 2004, 09:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ !
απλα Evil

μιλα ρε! ομολογησε !
στειλε ΡΜ

Έχεις ΠΜ..... Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες