xristos103 έγραψε: |
καλησπερα.
εχω διαφορα προβληματα με το 307 μου. 1) Οταν αφηνω το γκαζι μεσα στην πολη ακουγετε ενα τριξιμο 2) Οταν ανοιγω το a/c μετα απο 5 λεπτα σβηνει απο μονο του 3) Μονιμο προβλημα με την οθονη του ραδιοφωνου 4) Μου εχουν αναψει 2 λαμπακια: ενα για τον αεροσακο και ενα για τον καταλυτη (με το που αναψε το λαμπακι αλλαξα καταλυτη) 5) Και το πιο εκνευριστικο: με εχει αφησει στον δρομο απο αντλια βενζινης Τι να κανω; εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα; ξερει κανενας λυσεις για αυτα τα προβλήματα; παρακαλω βοηθηστε! Θελω να παω χαλκιδικη και φοβαμαι να μην με αφησει στον δρομο Ευχαριστω προκαταβολικα |
xristos103 έγραψε: |
3) εχει μια οθονη που δειχνει τον σταθμο και αλλα πραγματα.
το προβλημα ειναι οτι με το που αναβω το αμαξι αυτη δεν δειχνει καθολου και δειχνει ενα μονιμο πορτοκαλι χρωμα. απο ενδειξεις τιποτα,ειδα και τις λαμπες αλλα ειναι μια χαρα. 4) οχι δεν το εχω τρακαρει ουτε εχω χτυπησει καν αλλα ενω πηγαινα στην εθνικη μου αναψε ξαφνικα. και ναι το πηγα σε εγκεφαλο και οταν μου το εσβησαν μεσα σε 30 λεπτα περιπου ξανα αναψε, ειδα και τα φυσακια, μετρισα την μπαταρια και ειναι οκ και δεν λεει να σβησει. εχω απελπιστει, φοβαμαι να μην ανοιξει ενω οδηγαω. με το λαμπακι του καταλυτη τι να κανω;;;; 5) εχω αλλαξει ηδη αντλια πρην απο κανενα 3μηνο... θα με ξανα αφησει η να παρω και μια αντλια μαζι για καβαντζα;; |
reselie-206 έγραψε: | ||
3) Δέν ξέρω, ίσως έχει αφήσει χρόνους ο ελεγκτής της οθόνης ή δεν κάνουν καλή επαφή ολα τα καλώδια απο πίσω ή κανα πυκνοτάκι απο αυτά που έχει πάνω στη πλακέτα.. βρές μια ίδια σε κανα 'παλιατζή' και βάλτη πάνω 4) Το πιο πιθανό είναι να είναι σφάλμα σύνδεσης αλλα τι να σου πω... στη πεζώ τι σφάλμα εμφανίζει στο εγκεφαλάκι του αερόσακου? 5) δεν νομίζω να σε ξαναφήσει τόσο σύντομα Τι κωδικό σφάλματος σου εμφανίζει για το κινητήρα? |