StAkIS έγραψε: |
Κανένας;;; Τίποτα;;; ![]() ![]() |
Byron206 έγραψε: | ||
Xρηστος μηπως να βαλεις (να ντυσεις) το κοματι του μεταλου που μπαινει μεσα στην "δαγκανα" που ασφαλιζει το καθησμα με κατι;;;;;;;;;;; |
Νωe έγραψε: |
εχει δικιο ο Αρης....
να ντυσεις την βαση που πιανει η δαγκανα με σκρατς.... ξερεις το αυτοκολλητο.... το μαλακο μερος ομως ε..... ![]() ![]() |
Νωe έγραψε: |
ρε συ.... σκρατς.... αυτο που εχουν κ τα μπουφαν..... κ τα παπουτσια....
μπορεις να βρεις σε μαγαζια με ειδη ραπτικης.... (μην γελας)..... ![]() ![]() αυτοκολλητο ομως οχι το ραπτο..... ![]() |
StAkIS έγραψε: | ||
Με σκρατς; Για δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες. Τι είναι αυτό, που μπορώ να το βρω και πως ακριβως το ζητάω... |
DimiP έγραψε: | ||||
αυτο που Ελληνιστι λεμε "σκρατς" ονομαζεται βελκρο! αν το ζητησεις ετσι εκει που πουλανε κλωστες, κεντηματα, υφασματα δεν θα εχεις προβλημα! |
StAkIS έγραψε: |
Λοιπόν βρήκα και πήρα κάτι αυτοκόλλητα σκράτς και το βραδάκι θα τα βάλω μπας και δούμε προκοπή, γιατί αλλιώς θα χάσω την ακοή μου από την τέρμα μουσική κάθε μέρα!! ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: |
το καθισμα εχει γωνιες με βασεις που βιδωνουν,δεν κοιτας μηπως εχει λασκαρει καμια γωνια και δεν κουμπωνει σωστα?ποιο λογικο μου φενεται.εκτος αν με καποιο τροπο στραβωσες και δεν εφαρμοζει στην βαση του. |