rallakias22 έγραψε: |
Φιλε Νick κανε καθαρισμο αυλων και βαλβιδων και θα δεις αρκετη διαφορα. Ποσα χιλιομερτα εχεις? Και για να γινει αυτο δεν χρειαζεται να σου ανοιξει τον κινητηρα.
Εγω που καθαρισα απο το δικο μου, μου κοστισε 100 ευρω. |
recife_rallye έγραψε: |
Τι 5100 ρε??Μηπως εννοεις 6100?
Για ποιον λες ρε με 4η? ![]() Οποιος και να ναι παντως αν δεν ειναι με τουλαχιστον υβριδικη και μεθανολες,τοτε ειναι επιοικως επικινδυνος για τη δημοσια ασφαλεια!! ![]() ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
χαχαχαχαχα..που τη βρηκες ρε???Ατελειωτη πρεπει να ναι ![]() ![]() οτι πρεπει για 600αρι ![]() ![]() Τασος ο ρολαριστος!! |
rallakias22 έγραψε: |
Λογικο ειναι με 35+ βαθμους να μην παει οπως το βραδυ που εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια. |
reselie-206 έγραψε: | ||
Σίγουρα αλλα και το βράδυ...σιγά τα ού! απο 35 πάει 27 ![]() ![]() |
N207r έγραψε: |
Φοράς προγραμμα προφανώς... Το οτι έχει ζέστη αυτον τον καιρό παιζει τον ρολο τ.
Πάντος απο εκεί που κοιταξατε για καπνα στις βαλβίδες δεν βλέπεις τίποτα. Εσύ έχεις καινούριο μοτέρ αν δεν κάνω λάθος? Την πίεση που λες την βλέπεις όταν πατάς κ δεν παει ή απλά ξέρεις οτι δουλευεις αυτήν την πίεση ?? |
nOkpos έγραψε: |
λοιπον παιδες αγορασα και εβαλα στο αυτοκινητο καθαριστικό για τα Injection Και του εκανα 50 ευρο πατηματα και ανοιγματα εκτως πολης ,
το αυτοκινητο δείχνει να πηρε πανω του δεν ξερω αν εκανε δουλεια το υγρο που εβαλα η αν μπούκωσε απλα .. α και κατι τελευτεο κατα την διαρκεια που το πατουσα μου εκανε κατι σαν μπερδεματα δλδ το πατουσα και 2 φορες δεν πιγενε και ηταν λες και μπερδεβε εκει (και αυτο που ακουγα ηταν πως κανει οταν το εχουμε σε κατηφορα και παταμε λιγο γκαζι που σκαει η εξατμιση πρ πρ πρ σαν σκασηματακια) το εκανε 2 φορες αυτο απο τοτε ολα καλα . οταν ανοιξει η Peugeot θα παω να δω τι σφαλματα εχει .. |
marios_207_GT έγραψε: |
0.9 για μαμα GT δεν ειναι πολυ? εγω μεχρι 0.8 εχω δει και σταδιακα πεφτει οταν παμε για κοφτη. |
bagos έγραψε: | ||
Υπαρχει περιπτωση να σου εχει κανει κ ρηγμα στο μαντεμι του twin scroll... |
bagos έγραψε: |
Λυνεις τη τουρμπινα κ κοιτας το "αμυγδαλο" στο twin scroll,δλδ στο πλακακι που παταει η τουρμπινα πανω στη πολλαπλη. |
bagos έγραψε: |
Λυνεις τη τουρμπινα κ κοιτας το "αμυγδαλο" στο twin scroll,δλδ στο πλακακι που παταει η τουρμπινα πανω στη πολλαπλη. |
bagos έγραψε: | ||
Υπαρχει περιπτωση να σου εχει κανει κ ρηγμα στο μαντεμι του twin scroll... |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Βαζω και στοιχημα πως θα εχει ακριβως τα ιδια ραγισματα με το δικο μου, αν ανοιξεις λοιπον φιλε θα σου στειλω και φωτο να δεις, γνωστος μηχανικος εδω μου ειπε ακριβως αυτο "Ολα τα μαντεμια των THP ραγιζουν ακριβως στο ιδιο σημειο" |
vasilisalessia έγραψε: | ||||
να ρωτησω εγω εισαγωγες κλπ καθαριζετε?πεταλουδες και τετοια?καθαριστηκο πρεπει να το εφαγες ολο μεσα στην ημερα.αν το αφηνεις καθαριζει και το τεποζιτο απο οτι εχει πιασει. δε νομιζω να ρισκαρεις να παει σε κανα μπεκ και να εχεις κανα προβληματακι. |
nOkpos έγραψε: | ||||
ρε τι ειναι αυτα που λες φαε την γλωσσα σου !!! |
reselie-206 έγραψε: |
οΧι εκτός περιπτώσεων δεν χάνεις πίεση εκτός και αν ανοίξει απο την μεριά της εξόδου όπου γίνεται διαφυγή καυσαερίων χωρίς να περάσουν απο τη φτερωτή. |
nOkpos έγραψε: |
οποτε ρε παιδια εγω τι να κανω ?αν το ανοιξω και δεν εχει κατι ? τσαμπα λεφτα ? να περιμενω για να κανει κατι αλλο ? |
nOkpos έγραψε: | ||||||
εισαγωγη ενοοιτε οτι καθαριζω πεταλουδα οχι αλλα εχω και 41000 χιλ μονο ξερω εγω.. |