PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Peugeot 307 cc

ananOOla - Δευ 24 Ιούν 2013, 13:43:43
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 cc
Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Άννα και έχω ένα peugeot307 cc μοντέλο του 08' και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που έχει εμφανίσει. Το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μοροστά και μου έβγαζε στην οθόνη anti theft faulty. Το πήγα σε ένα συνεργίο της peugeot και μου είπαν πως έφταιγε το κλειδί και οτι είχε απορρυθμιστεί. Μου το προγραμμάτισαν λοιπόν. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Το ξαναπάω και του βάζουν τον υπολογιστή να δουν τι πρόβλημα υπάρχει και δεν έβγαζε τίποτα. Μου είπαν πως θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρούμε τι φταίει και οτι μπορεί να ναι από το κλειδί μέχερι τις ασφάλειες καποιο πολλαπλασιαστη κτλ. Το πήρα πίσω γιατι πήρε μπροστά και έκτοτε λειτουργούσε για 2 εβδομάδες περίπου αλλά δεν έπαιρνε παντα με την πρώτη μπροστά ωσπου την περασμενη κυριακή σταμάτησε εντελώς και το πήγα σε αλλο συνεργίο για μια δευτερη γνώμη. Μου ειπαν οτι χρειάζεται εγκέφαλο και οτι το κόστος ειναι 1200€. Εσείς πιστευετε οτι είναι σίγουρα αυτό ? και αν ναι θα μπορούσα ίσως να βρω κατι σε πιο χαμηλή τιμή ακόμα και μεταχειρισμένο? και αν πάρω μεταχειρισμένο θα εχω το θεμιτό αποτέλεσμα?
Σας ευχαρστώ εκ των προτέρων.
reselie-206 - Δευ 24 Ιούν 2013, 13:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πάντως πολύ προσοχή μιας και μπορεί να δώσεις 1200 για εγκέφαλο και τελικά η εργασία που θα έχει γίνει να είναι κόστος 50€ και με εντελώς αντίθετα αποτελέσματα , δηλαδή αντί να σου αλλάξουν εγκέφαλο να απενεργοποιήσουν το immobilizer απο το δικό σου. Το σφάλμα δε θα ανάβει γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ θα έχεις immobilizer δηλαδή το αμάξι σου θα παίρνει εμπρός με οποιοδήποτε κλειδί ή 'με τα καλώδια' σε περίπτωση απόπειρας κλοπής...

Μήπως αποσυντονίζεται το κλειδί σου ?
ananOOla - Δευ 24 Ιούν 2013, 14:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα σε ενα κλειδαρά αυτοκινήτων και μ πε πως το κλειδί δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω. Η γνώμη σου θα ήταν να πάω και κάπου αλλού? βέβαια ξέχασα να πω πως το δευτερο κλειδί δε λειτουργεί καθόλου πλεον.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες