'Andy'-lag έγραψε: |
Βασίλη καταρχάς καλωσόρισες...
Μήπως να βρείς κανένα ολόκληρο τροπέτο 16άρι με πιο λίγα χιλιόμετρα να το πετάξεις όπως είναι πάνω....? Ήδη θα σου είχε κοστίσει λιγότερο και σε χρήμα και σε κόπο και ταλαιπωρία... |
Lef205 έγραψε: | ||
Σορρυ κιολας ρε Ανδρεα, αλλα τι του λες του ανθρωπου? Εχει ριξει 2χιλιαρικα και εσυ του λες να ριξει άλλα 2 επειδη δεν παιρνει ευκολα μπροστα? ![]() Βασιλη εχει προγραμμα το αυτοκινητο? εχεις δοκιμασει άλλον εγκεφαλο? |
billy k έγραψε: |
μονο οταν ειναι χλιαρο. κρυο κανενα προβλημα. εγω το εβαζα επμρος με τον εξης τροπο,στην δευτερη σκαλα τισ μιζας περιμενα μεχρι να σταματησει ο ηχος της τρομας, και να σβησουν τα λαμπακια,..απο την πεζω μου ειπαν ναμην περιμενω καθολου, αμεσως μιζαρισμα μολιςφτασω στη δευτερη σκαλα, απο εχτες το κανω ετσι και παιρνει κανονικα!!!!!τι παιζει ??? εσεις τι κανεται με τα δικα σας???? ![]() |
billy k έγραψε: |
δυο αντοπρωσοπιες πεζω, η μια λεει,πρεπει αφου ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος να περιμενω 3 δευτερα ετσι ωστε να σηκωσει πιεση, και μετα να μιζαρω,με αυτη την τεχνικη, δεν παιρνει παντα. η αλλη μου λεει να μην το περιμενω καθολου ,γιατι μολις ξεκλειδωσει ο εγκεφαλος τα μπεκ ψεκαζουν στιγμιαια,και εαν δεν εχω μιζαρει εως τοτε, μαλλον μπουκωνει!!με αυτη την τεχνικη παντα περνει κανονικα, παροτι εμενα δεν μου καθεται καλα να πιεζω το αμαξι ετσι,!!!! |
Λευτέρης έγραψε: |
ανοιγεις και καθαρίζεις την κεντρική φύσα που ενώνει όλα τα ηλεκτρικά του μοτέρ με εγκεφαλο και όργανα και την απο κάτω της σχολαστικα οδοντοβουρτσα και καθαριστικο επαφων χωρίς λαδι (άλλο αμάξι!!! ) (οχι την φύσα του εγκεφάλου) αυτές που είναι κατω πίσω απο το φανάρι του οδηγού πιάνουν άλατα και πρασινίλα!!!αν δεν μπέκ όπως λέει ο Στέφανος και πολλαπλασιαστη τσεκαρε και μία ερώτηση έχεις ιμμομπιλαιζερ? |
billy k έγραψε: | ||
|
z@ck! έγραψε: |
θα χασει λιγο δυναμη + οτι βαζεις λιγο βαρος+πολυ πιο ακριβο σε μελλοντικη επισκευη... αλλα ειναι πιο αμεσο, δεν σε κουραζει και λενε οτι εχει αρκετα καλη πληροφορη.Το τελευταιο δεν ξερω κατα ποσο θα ισχυει σε τοσο ελαφρια καροτσα σαν την δικια σου...
Η κρεμαριερα κοπαναει καιρο , η τωρα αρχισε? Τελικα τι ηταν το προβλημα που ειχες? |