PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - peugeot 106 quiksilver και δακρυα λαδιου

thodwrhs - Πεμ 20 Ιούν 2013, 01:56:47
Θέμα δημοσίευσης: peugeot 106 quiksilver και δακρυα λαδιου
Καλησπερα παιδια.μπορει να γραφω και βλακεια αλλα με εχει λουσει κρυος ιδρωτας.
ανοιξα την ταπα του νερου και το παραφλου απο πρασινο εχει γινει μπεζ σαν αυτο που βαζεις νερο σε αδειο ποτηρι με καφε.
το ανακατεψα λιγο και απο κατω ηταν πρασινοπο ακομα
δεν ειδα ανεβασμενες θερμοκρασιες ουτε αναψε λαμπακι...
παιζει να ειναι μονο βρωμια?το αμαξι δουλευει κανονικα και πισω δεν βγαζω καθολου καπνο.
τι μπορει να φταει?
δεν εχει παντως αυτο που λενε την μαγιονεζα εβαλα μεσα ενα καλαμακι προσπαθουσα να δω αν κολαει στο χερι μου το υγρο η αν γλιστραει καλυτερα για λαδι αλλα δεν παρατηρησησα κατι τετοιο....
να το βαλω μπρος με ανοιχτη ταπα να δω τι γινεται?
vasilisalessia - Πεμ 20 Ιούν 2013, 04:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
τα υγρα ψυγειου θελουνε επειγοντως αλλαγη
superbike1977 - Πεμ 20 Ιούν 2013, 11:17:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαξε υγρα και θα ειναι ολα καλα.Μην ανησυχεις.Βρωμιζουν αν τα εχεις πολυ καιρο.Ειναι φυσιολογικο
thodwrhs - Πεμ 20 Ιούν 2013, 11:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
δεν τα εχω πολυ .ιανουαριο τα αλλαξα με valeo κιολας
marios_207_GT - Πεμ 20 Ιούν 2013, 13:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο πραγμα στο 207, το εχω αλλαξει ολο το παραφλου εδω και 20.000χμ και ειναι ολα ενταξει, μπορει κανας μηχανικος σε κανα σερβις να συμπληρωσε με αλλο χρωμα και να αλλαξε, δεν ξερω παντος μην αγχωνεσαι εχω δει 2-3 207 με τετοιο πραγμα, μπορει και στο 106 να ειναι το ιδιο.
thodwrhs - Πεμ 20 Ιούν 2013, 20:43:43
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο πραγμα στο 207, το εχω αλλαξει ολο το παραφλου εδω και 20.000χμ και ειναι ολα ενταξει, μπορει κανας μηχανικος σε κανα σερβις να συμπληρωσε με αλλο χρωμα και να αλλαξε, δεν ξερω παντος μην αγχωνεσαι εχω δει 2-3 207 με τετοιο πραγμα, μπορει και στο 106 να ειναι το ιδιο.

ελα δικιο ειχεσ πηγα συνεργειο τελικα βρωμια ειναι ειναι και 12 ετων αμαξι μου λεει ο μηχανικος το δικο σου,αν βαρεσει φλατζα θα σκισω τα πτυχια μου... ουτε το σκιζεις ουτε το αφηνεις χωρις σερβις.ευχαριστω για τις απαντησεις σας τελικα οταν ανοιξαμε την ταπα ελαφρως ζεστο φευγει η θολουρα απο ψηλα και απο κατω κανονικα πρασινο.ησυχασα μια και καλη.. Smile
thodwrhs - Δευ 08 Ιούλ 2013, 22:49:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΡΟΠΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!!!!
λοιπον μπροστα στο μοτερ 1.1 62hp δακρυζει λαδακι εκει εχει μια μικρη φλαντζα εκει που κανονικα πρεπει να μπαινει ψυγειο λαδιου.
στο καρτερ απο κατω.
και δακρυζει λιγο στο σασμαν.
λεω τωρα που εχω καποια χρηματα στην ακρη και αμαξι οπως πανε τα πραγματα δεν προκειται να αλλαξω να τα διορθωσω λιγο.
αξιζει τον κοπο; στο σασμαν μπαινει φλαντζα μηπως ενδιαμεσα εκει που ακουμπαει με το μοτερ?η προερχεται απο αλλου το λαδι αυτο;
εχει κανει κανεις αυτες τις αλλαγες?
sNicaKoS - Τρι 09 Ιούλ 2013, 17:51:03
Θέμα δημοσίευσης:
άμα δακρύζει λάδι από εκεί φίλε μου είναι η τσιμούχα του στροφάλου..δεν έχει τπτ να στεγανοποιήσει η φλάντζα εκεί πέρα!το μόνο που υπάρχει είναι βολάν δισκό κ πλατό..αν είναι τσιμούχα πάντως πρέπει να κατεβεί σασμάν γ να αλλαχτεί κ θα σου ζητήσουν αρκετά χρήματα γ εργασία..άμα δεν χάνει πολύ άστο γ την επόμενη αλλαγή δίσκο πλατό..
thodwrhs - Τετ 10 Ιούλ 2013, 06:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
sNicaKoS έγραψε:
άμα δακρύζει λάδι από εκεί φίλε μου είναι η τσιμούχα του στροφάλου..δεν έχει τπτ να στεγανοποιήσει η φλάντζα εκεί πέρα!το μόνο που υπάρχει είναι βολάν δισκό κ πλατό..αν είναι τσιμούχα πάντως πρέπει να κατεβεί σασμάν γ να αλλαχτεί κ θα σου ζητήσουν αρκετά χρήματα γ εργασία..άμα δεν χάνει πολύ άστο γ την επόμενη αλλαγή δίσκο πλατό..

οκ ειναι πεταμενα λεφτα.στην επομενη αλλαγη δισκου.ευχαριστω.
RoadRunner122 - Τετ 10 Ιούλ 2013, 09:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
οκ ειναι πεταμενα λεφτα.στην επομενη αλλαγη δισκου.ευχαριστω.

+1

Eνδεχομένως να είναι και βαλβολίνη αλλά και πάλι απαιτείται κατέβασμα, οπότε άστο για όταν....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες