JDROGAS έγραψε: |
Υπαρχει και βραβειο??? ![]() ![]() ![]() Νομιζω οτι πρεπει να διεκδικω μια απο τις πρωτες θεσεις....130.000 χλμ. ![]() |
Gotcha έγραψε: |
Το να εχεις THP με προγραμμα και σωστη συντηρηση, παει να πει πως θα σου κρατησει περισοτερο απο οτι μαμα |
Gotcha έγραψε: |
Λαδια καθε 7-8000
Μπουζι καθε 15-20000 Σωστο ζεσταμα-κρυωμα Χρονισμα εφοσον χρειαστει Καθαρισμος καθε 30-40000 (οχι ανοιγμα καπακι, μονο απο την μερια της πολλαπλης εισαγωγης) |
gew_ponos έγραψε: |
Θα γράψουμε πολλά και ίσως πέσουν ευθύνες σε ανθρώπους χωρίς λόγο (άθελα μας συκοφαντική δυσφήμιση). Τα θετικά ή αρνητικά του προγράμματος προτείνω να τα κρατήσει ο καθένας για τον εαυτό του. |
android έγραψε: |
Ενα τυπικο φουλ πρωτο σταδιο βγαζει ευκολα 15000 χλμ αλλαγη μπουζι.Ενα πουσαρισμενο ΟΧΙ ,Ενα που βαζει βενζινη απο οπου βρει ΟΧΙ
Τωρα προβλημα που μπορει να φταιει το προγραμμα,ποιος μπορει να βγει να το πει και να το αποδειξει? |
android έγραψε: |
Ενα τυπικο φουλ πρωτο σταδιο βγαζει ευκολα 15000 χλμ αλλαγη μπουζι.Ενα πουσαρισμενο ΟΧΙ ,Ενα που βαζει βενζινη απο οπου βρει ΟΧΙ
Τωρα προβλημα που μπορει να φταιει το προγραμμα,ποιος μπορει να βγει να το πει και να το αποδειξει? |
broulis έγραψε: |
Κι εγω μπήκα στο πειρασμό και έβαλα προγραμμα στο 57.000χλμ . Είμαι πρώτο στάδιο δηλαδη φίλτρο,εξάτμιση, πρόγραμμα και σκάστρα απο s3...Δεν έχω πάει δυναμόμετρο ακόμα για να ξέρω ιπποδύναμη...Τα πρώτα 1300 χλμ είναι απροβλημάτιστα...το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι με 35 βαθμους τα πρωινα στη Κρητη το αυτοκίνητο δεν παει οπως το βράδυ φυσικά και το βιντιλατερ μες στη πόλη δουλεύει υπερωρίες...προσεχώς intercooler αναγκαστικά λοιπόν! |
salex έγραψε: |
άντε και για καμια βόλτα μέχρι το σούπερ μάρκετ, έτσι Βαγγέλη;
Φαντάζομαι το δικό μου δε μετράει μάλλον! ![]() |