PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Ραλλυ sprint στο Αεροδρομιο του Ελληνικου

volvos - Τρι 04 Ιούν 2013, 20:09:27
Θέμα δημοσίευσης: Ραλλυ sprint στο Αεροδρομιο του Ελληνικου
30-6-2013
υπογραφτηκε σημερα λενε η αποφαση
και τρεχουμε πανικοβλητοι να προλαβουμε

http://imageshack.us/photo/my-images/837/sprintglyfada.jpg/
athanas - Τρι 04 Ιούν 2013, 21:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
αυτό για μένα πιο πολύ θα το ονόμαζα "πίστα" παρα ειδική rally....
'Andy'-lag - Τρι 04 Ιούν 2013, 22:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον πάντως..... Και διαφορετικό....!!
JDROGAS - Τρι 04 Ιούν 2013, 22:48:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια κινηση και πρωτοτυπη για τα Ελληνικα δεδομενα!
Clapping Clapping
SnakeMJK - Τρι 04 Ιούν 2013, 22:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
πάρα πολύ καλό, για να είναι αληθινό...;
Lef205 - Τρι 04 Ιούν 2013, 23:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος τρεχει πανικοβλητος ρε παιδια?
εγω την ειχα πεσει για απογευματινο υπνακο και ξυπνησα πριν λιγο Laughing

Λοιπον, για να βαλουμε μια ταξη σε αυτα που γραφει ο βιαστικος μου φιλος .

Γινονται καποιες κινησεις για να γινει αγωνας Ραλλυ Σπριντ στο αεροδρομιο του Ελληνικου στις 30 Ιουνιου απο το Αθλητικο σωματειο "Μελανιων".
Ανεπισημα χειλη λενε οτι η πολιτεια εδωσε το οκ αλλα επισημη ανακοινωση δεν υπαρχει ακομη.
Εναλλακτικη διαδρομη υπαρχει αν δεν εγκριθει το Ελληνικο και θα ειναι το ιδιο κοντα .
Αthanas συμφωνω μαζι σου, ουτε εμενα μου αρεσει η ιδεα της διαδρομης, αλλα ισως να ειναι μια καλη περιπτωση για προβολη του Αθληματος με πολυ χαμηλο κοστος για συμμετεχοντες και θεατες.
Οσο αφορα εμας (moi και Τακης) αν εχω βρει τα χρηματα που χρειαζονται τοτε υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να τρεξουμε, αν δεν τα βρω θα λυπηθω πολυ αλλα δυστυχως that's life.
Lef205 - Τρι 04 Ιούν 2013, 23:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:
Ωραια κινηση και πρωτοτυπη για τα Ελληνικα δεδομενα!
Clapping Clapping

Η κινηση δεν ειναι ακριβως πρωτοτυπη, το 2001 ειχε γινει σιρκουί στο Ελληνικο και τα μονα που θυμαμαι ηταν που ειχα τσακωθει πολυ ασχημα με τους δικους μου για να παω να βοηθησω τον θειο μου που ετρεχε διοτι την επομενη εδινα μαθημα Πανελληνιες (τελικα πηγα Laughing ) και οτι τοτε οι κατοικοι της περιοχης ειχαν διαμαρτυρηθει για τον θορυβο των αγωνιστικων, φαινεται οτι τα μπόινγκ που περνουσαν 40 χρονια πανω απο τα σπιτια τους ηταν πιο αθορυβα. Laughing
volvos - Τετ 05 Ιούν 2013, 00:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
https://www.facebook.com/pages/Athens-Rally-Sprint/313438722121122

Μια διαδρομή 30χλμ περίπου.Τεχνικός Ελεγχος το Σαββατο 29 Ιουνίου 2013.Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, οπως και τα service, θα εχουν την δυνατότητα να παραμεινουν στον χώρο του Service Park στο Ελληνικό, καθόλη την διάρκεια της νύχτας πάντα φυλασσόμενα απο security.
Οι Δοκιμές θα ειναι ελεγχόμενες και θα ξεκινήσουν απο το Σαββατο το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ η κάθε συμμετοχή θα εχει συγκεκριμένο αριθμό περασμάτων. Ο αριθμός θα οριστικοποιηθεί μετά την λήξη των συμμετοχών, αλλα μεχρι στιγμής η οργάνωση προσανατολίζεται στα 5 περάσματα...
amonas999 - Τετ 05 Ιούν 2013, 19:06:48
Θέμα δημοσίευσης:
αντε επιτελους να ανεβουμε λιγο μακαρι!!!!!!!!!!!!!!
Steve - Τετ 05 Ιούν 2013, 19:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ken Block : Gymkhana Greece
MEMsound - Πεμ 06 Ιούν 2013, 00:14:21
Θέμα δημοσίευσης:
..."με αρεσει..."!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Δευ 24 Ιούν 2013, 23:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το δελτιο τυπου

http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1029

Εως τωρα οι συμμετοχες εχουν φτασει τις 82 ενω εχει δωθει παραταση μεχρι και την Τεταρτη.
MEMsound - Τρι 25 Ιούν 2013, 10:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Με Γιώργο Iceage και xrysa ειπαμε οτι θα πάμε να χαζεψουμε λιγο... Wink
teo206GT - Τρι 25 Ιούν 2013, 13:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να περασω κ εγω μια βολτα να δω κ ενα φιλαρακι με 206 Α6. Ειχαν βαλει πλαφον τις 120 συμμετοχες. Για να δουμε μεχρι αυριο.
Road_Runner - Τρι 25 Ιούν 2013, 15:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιον απ'ολους?
Jean - Τρι 25 Ιούν 2013, 15:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Το δελτιο τυπου

http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1029

Εως τωρα οι συμμετοχες εχουν φτασει τις 82 ενω εχει δωθει παραταση μεχρι και την Τεταρτη.

Καταραμένοι καιροί!!!!!!

Αναζητείται χορηγός για συμμετοχή και λάστιχα για σοβαρή ομάδα με 106 Ν/2 Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz
teo206GT - Τρι 25 Ιούν 2013, 18:13:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τον γερασιμο κυπραιο, αν η ερωτηση πηγαινε σ εμενα.
Road_Runner - Τρι 25 Ιούν 2013, 19:08:12
Θέμα δημοσίευσης:
teo206GT έγραψε:
να πεις στον συνοδηγο του να "τον παει" ταπα...
teo206GT - Τρι 25 Ιούν 2013, 21:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ξερεις τον γιωργο; Παντως στα μετεωρα προχτες πηγαν πολυ καλα. Smile
teo206GT - Τρι 25 Ιούν 2013, 22:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner - Τρι 25 Ιούν 2013, 23:03:43
Θέμα δημοσίευσης:
teo206GT έγραψε:
Ξερεις τον γιωργο; Παντως στα μετεωρα προχτες πηγαν πολυ καλα. Smile

Ναι αμε, γνωριζομαστε χρονια.... Την κυριακη θα ειμαστε και αντιπαλοι Razz
Lef205 - Παρ 28 Ιούν 2013, 20:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1034
sod - Παρ 28 Ιούν 2013, 22:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το DotTV.gr συμμετέχει στο Athens Rally Sprint - Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού 30/6/2013 με Opel Corsa Kit Car στην κατηγορία A6 με οδηγό τον Σωτήρη Καρύδη και συνοδηγό τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

www.dottv.gr
sps - Σαβ 29 Ιούν 2013, 08:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
προβλεπω το Τακι Laughing Καϊτατζη να ριχνει πολυ ξυλο εκει μεσα!
athanas - Σαβ 29 Ιούν 2013, 12:19:00
Θέμα δημοσίευσης:
εχει και είσοδο 8€....
γυναίκες και παιδιά είναι τσάμπα...
προλαβαίνουμε εγχείρηση αλλαγής φύλου???? Laughing Laughing
Jean - Σαβ 29 Ιούν 2013, 12:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Σαβ 29 Ιούν 2013, 13:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
ραντεβου που και τι ωρα?
Tzive - Σαβ 29 Ιούν 2013, 13:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
είναι αρκετά στενά...τα evo θα δυσκολευτούν... Είναι και ο Καμιτσάκης. Θα κάνω ενα πέρασμα σαν πλοηγός με το ΑΧ μου... Πολυ στενό σπαστίρι είναι όμως...
Lef205 - Σαβ 29 Ιούν 2013, 20:22:12
Θέμα δημοσίευσης:
κανοντας σημερα αναγνωρισεις, το μονο που εχω να πω ειναι οτι οποιος το σκεφτεται να μην το ξανασκεφτει και να ερθει.
Η διαδρομη για τα δεδομενα του Ελληνικου ειναι πολυ ωραια, θα εχει στεγασμενο χωρο για τον κοσμο και σημεια που θα βλεπει για πολλη ωρα τα αυτοκινητα.
Οσο αφορα την εισοδο, σημερα σε ενα αλλο σημειο ειχε ντριφτ με το κοστος της εισοδου να ανερχεται στα 12 ευρω χωρις να εξαιρουνται γυναικες και παιδια.
MEMsound - Σαβ 29 Ιούν 2013, 20:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ραντεβου που και τι ωρα?

Question Question Question Question
iceage - Σαβ 29 Ιούν 2013, 20:35:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
MEMsound έγραψε:
ραντεβου που και τι ωρα?

Question Question Question Question

8-8:10 στον σταυρό στο ύψος του καλογρίτσα
Road_Runner - Σαβ 29 Ιούν 2013, 23:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Κστσε μην δεις Αμαξοπουλο στην τριαδα.....
Road_Runner - Σαβ 29 Ιούν 2013, 23:59:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο Αγωνα και καλο Τερματισμο Ελευθεριε Laughing Laughing
sps - Κυρ 30 Ιούν 2013, 09:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ο αμαξο σιγουρα θα παει πολυ καλα!
Καλη επιτυχια σε ολους και δη στο Λευτερη και Νικολα!
Road_Runner - Κυρ 30 Ιούν 2013, 16:30:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αναμοικτα συναισθηματα απο τον αγωνα, ειχε τα καλα του, ειχε και τα κακα του...

Αναμενουμε φωτο απο το ενθουσιώδες πληθος!!!
Laughing Laughing

Thanks guys!
MEMsound - Δευ 01 Ιούλ 2013, 08:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
πολυ μου αρεσε ολο το σκηνικό...ελπιζω να το ξανακάνουν
φωτο μολις μπορεσω...

μπραβο και στους απο εδω μεσα συμμετέχοντες... Cool Cool Cool Cool
volvos - Τετ 03 Ιούλ 2013, 08:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
μου κανει εντυπωση που δε βρισκω αναφορες στο νετ.
ουτε για κοσμο αν ειχε
ουτε για διαδρομη
ουτε για κραξιμο ή οχι

εχει πεσει νεκρικη σιγη μετα τον αγωνα.

κανα νεο?????? Laughing
MEMsound - Τετ 03 Ιούλ 2013, 09:29:42
Θέμα δημοσίευσης:
κοσμο δεν ειχε

διαδρομη ενδιαφερουσα / τεχνικη / αν και σε μερικα σημεία χωρις λογο νομιζω καπς επικινδυνη (κατι γωνίες πεζοδρομίων κάτι / παγκακια / κατι κολώνες -- αλλα θα μου πεις και στο "βουνό" ο γκρεμός και τα δεντρα δίπλα είναι...)

απ οτι μου ειπαν τα παιδια το "τερεν" αλλου κραταγε αλλου γλιστραγε αλλα και αυτο εχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας..

κριτες ειχε καμποσους νομίζω θελει περισσότερους που να βλέπουν σωστά -- γιατι κατι ακουστηκε για "κλέψιμο" σε καποια σημεία της διαδρομής οταν ειχαν κοπεί κορδέλες

θελει και μερικα νεροκουτια αντι για σκετες κορδελες που μπερδευουν ουτως η αλλως τον οδηγό και δεν μπορει να υπολογισει σωστα τα φρενα και την διοαδρομή

αυτα σε γενικές γραμμές...

επίσης αν ποτε μαζεψει πραγματικα πολυ κοσμο θα χρειαστουν αλλα μετρα ασφαλείας για να ειναι ο κοσμος πιο μακρια απ την διαδρομή --- εστω τα κλασσικα κιτρινα καγκελα της ΕΛΠΑ σε "χαρακτηριστικά σημεία κλπ κλπ --- ξαναλέω βεβαια οτι και στο βουνο οπου γινονται "κανονικά" (συνηθως) τα ραλλι δεν πολυ υπαρχουν τετοια πραγματα και πρακτικά καθενας καθεται οπου γουσταρει --- μεχρι να τον κραξει καποιος κιριτής (αν τον δει) κλπ κλπ

..τα γνωστα...
με φωτο δεν εχω προλάβει ν ασχοληθω...
sps - Τετ 03 Ιούλ 2013, 11:09:10
Θέμα δημοσίευσης:
Που να μαζεψει κοσμο μες στο λιοπυρι!
Ας το εκαναν απογευμα, πιο ανθρωπινα θα ηταν.
Και τωρα το σ-κ εχει αναβαση στον αχλαδοκαμπο.
Ποιος νοημων ανθρωπος θα παει να παρακολουθησει???
Road_Runner - Τετ 03 Ιούλ 2013, 11:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μου κανει εντυπωση που δε βρισκω αναφορες στο νετ.
ουτε για κοσμο αν ειχε
ουτε για διαδρομη
ουτε για κραξιμο ή οχι

εχει πεσει νεκρικη σιγη μετα τον αγωνα.

κανα νεο?????? Laughing

Να σας πω εγω την αποψη μου περαν απο αυτα που ειπε ο μανθος. Ο αγωνας ηταν μια μεγαλη μουφα.
Οκ, εξυπνο σαν concept, αλλα χωρις σωστη οργανωση. Ενδεικτικα, δεν υπηρχε προβλεψη να ζεστανεις λαστιχα, και οταν ρωτησα καποιον απο την οργανωση που μπορουμε να ζεστανουμε με κοιταζε λες και του ειπα απο ποση αποσταση βαραμε τριποντα...
Ο κοσμος σε οτι να'ναι σημεια οπου κατα τυχη δεν ειχαμε ενα "Auto Festival No2"....
H Διαδρομη υπερβολικά τεχνικη και σφιχτη σε τετοιο σημειο που το αμαξι ανεβαζε θερμοκρασιες λογω του οτι δουλευε συνεχεια σε υψηλες στροφες και δεν επαιρνε αρκετο αερα στο ψυγειο..
Ο τεχνικος-διοικητικος ελεγχος ηταν ο ορισμος της ανοργανωσιας.. 1 ωρα μεσα στον ηλιο για να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να ξεκινησει ο ελεγχος..
Χρονοι των αλλων πληρωματων στο τελος καθε περασματος ανυπαρκτοι, και οταν υπηρχαν (μονο στο πρωτο σκελος ηταν τελειως λαθος)
Και το αποκορυφωμα επισης ηταν η ενημερωση αγωνιζομενων στις 9 το βραδυ του σαββατου
που στο τελος καταλαβαν την μλκια και την εκαναν κυριακη πρωι.

οκ, πρωτος αγωνας να μην κραζουμε κλπ, αλλα η ΙRΟΝ ΤΕΑΜ που ηταν μεσα στους οργανωτες κανει χρονια αγωνες (μηχανες) καποια πραγματα επρεπε να τα γνωριζει..

Ας ελπισουμε του χρονου (αν υπαρχει αγωνας) να ειναι καλυτερα..
Lef205 - Τετ 03 Ιούλ 2013, 15:40:00
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχας Σπυρο δεν μπορουσε να γινει απογευμα διοτι αν γινονταν σοβαρη διακοπη θα μας επιανε νυχτα κυριολεκτικα.
Σιγουρα η ημερομηνια ηταν τελειως λαθος, συμφωνω απολυτα με την αποψη οτι οι αγωνες θα επρεπε να ξεκινανε Σεπτεμβρη και να τελειωνουν με το ακροπολις .
Νικο, για το ζεσταμα των ελαστικων δεν αναφερει πουθενα ο κανονισμος οτι πρεπει να εχει χωρο warm-up σε ραλλυ,για τον τεχνικο ελεγχο να λες καλα που περιμενες και ηρθε ο Παπακωστας σε καθε τεντα ξεχωριστα και δεν ζησαμε εποχες που περιμεναμε εξω απο κανενα κτεο να ερθει η σειρα μας.
Για τους χρονους κανανε οντως κουταμαρα γιατι υπηρχε σελιδα στο ιντερνετ που τους εβλεπες απευθειας http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/rally/RL13ELLINIKO/ ενω θα μπορουσε να τοποθετηθει και μια οθονη να τους βλεπουμε απο το σερβις. Το χαρτι που πηρα εγω τουλαχιστον, δεν ηταν λαθος οι χρονοι.
Το θεμα της ωρας για την ενημερωση των αγωνιζομενων επισης φαουλ αλλα λυθηκε νωρις και φυγαμε για τα σπιτια μας το Σαββατο .

Προσωπικα μου αρεσε, ηταν ενας αγωνας που κοστιζε συνολικα 300 ευρω για ενα αυτοκινητο Ν.180 συμμετοχη (χωρις τα +30 για τον σενσορα της infomega που μας ειχε βαλει στον κ*λο η ελπα) 50 βενιζνες αγωνα 50 βενζινες περασματων και αλλα 20 για καφεδες νερα κλπ .
Ειχε 5 περασματα οποτε κανεις δεν μπορουσε να κανει απειρες δοκιμες και να εχει και απειρες δικαιολογιες, ενω επειδη ο χωρος ηταν ελεγχομενος δεν ενοχλησαμε κανεναν.
Για τους θεατες τα ξερουμε οπως και για τους κριτες που δεν εχουμε .
Δυστυχως ετσι γινεται απο το Ακροπολις μεχρι και το σπριντακι που διοργανωνει η πιο μικρη λεσχη.
Οσο αφορα εμας, μου αρεσε πολυ το αυτοκινητο που ειναι πραγματικο οπλο, εχει ολα τα καλουδια ενος αυτοκινητου της κατηγοριας του και κραταω οτι στο τριτο σκελος καναμε χρονους που εκαναν οι πρωτοι της κατηγοριας μας στο πρωτο σκελος. Πραγμα που σημαινει οτι ο Φιλωνας σιγουρα μπορει να διακριθει απλα χρειαζεται να γραψει αγωνιστικα χλμ με το αυτοκινητο για να το μαθει . [/i]
iceage - Τετ 03 Ιούλ 2013, 16:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Ποιος νοημων ανθρωπος θα παει να παρακολουθησει???

Παρών!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
sps - Τετ 03 Ιούλ 2013, 17:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαιρουνται οι παροντες! Laughing Laughing
Λευτερη αν μπορεις για δωσε καποιες ινφο παραπανω για το 206 του φιλωνα!
Τι φοραει απο σασμαν, εγκεφαλους, αναρτηση, φρενα κλπ,για να παιρνουμε ιδεες Laughing Laughing
Road_Runner - Τετ 03 Ιούλ 2013, 18:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Νικο, για το ζεσταμα των ελαστικων δεν αναφερει πουθενα ο κανονισμος οτι πρεπει να εχει χωρο warm-up σε ραλλυ

Συμφωνω, αλλα ειναι δεδομενο οτι ενα ραλλυ εχει και απλες, επομενως στις απλες ζεσταινεις λαστιχα... Γιαυτο και στις αναβασεις που δεν εχει απλες, υπαρχει ο χωρος για ζεσταμα.. Απο την στιγμη που εφτιαξαν εναν τετοιο αγωνα, θα επρεπε να το προβλεψουν.. θα μου πεις ολοι με κρυα μπαιναμε, οκ, αλλα απο θεμα ασφαλειας και μονο να το δεις, ηταν φαουλ
Lef205 έγραψε:

,για τον τεχνικο ελεγχο να λες καλα που περιμενες και ηρθε ο Παπακωστας σε καθε τεντα ξεχωριστα και δεν ζησαμε εποχες που περιμεναμε εξω απο κανενα κτεο να ερθει η σειρα μας.

Στον διοικητικο που θεωρητικα αρχιζε στις 2.30 ο πρωτος περασε στις 15.15 με το ρολοι, γιατι ο ενας κυριολεκτικα διπλωνε αποδειξεις και ο αλλος μετραγε αυτοκολλητα... Πραγματα τα οποια δεν κανανε απο τις 9 το πρωι γιαι πινανε καφεδες..
Lef205 έγραψε:

Για τους χρονους κανανε οντως κουταμαρα γιατι υπηρχε σελιδα στο ιντερνετ που τους εβλεπες απευθειας http://www.sportstiming.gr/live/results/auto/rally/RL13ELLINIKO/ ενω θα μπορουσε να τοποθετηθει και μια οθονη να τους βλεπουμε απο το σερβις.
Το χαρτι που πηρα εγω τουλαχιστον, δεν ηταν λαθος οι χρονοι.

Και το ιντερνετ δεν επαιζε καλα, οπως το ethea live πχ.. οταν ξεκινησαμε τριτο περασμα, ακομα δεν υπηρχαν αποτελεσματα του δευτερου σκελους..
Στα χαρτια που μοιραζαν ευτυχως ηταν σωστα...

Lef205 έγραψε:

Προσωπικα μου αρεσε, ηταν ενας αγωνας που κοστιζε συνολικα 300 ευρω για ενα αυτοκινητο Ν.180 συμμετοχη (χωρις τα +30 για τον σενσορα της infomega που μας ειχε βαλει στον κ*λο η ελπα) 50 βενιζνες αγωνα 50 βενζινες περασματων και αλλα 20 για καφεδες νερα κλπ .
Ειχε 5 περασματα οποτε κανεις δεν μπορουσε να κανει απειρες δοκιμες και να εχει και απειρες δικαιολογιες, ενω επειδη ο χωρος ηταν ελεγχομενος δεν ενοχλησαμε κανεναν.
Για τους θεατες τα ξερουμε οπως και για τους κριτες που δεν εχουμε .
Δυστυχως ετσι γινεται απο το Ακροπολις μεχρι και το σπριντακι που διοργανωνει η πιο μικρη λεσχη.

Στα υπολοιπα συμφωνω, σαν κονσεπτ ηταν καλο... μακαρι να διορθωθουν αυτα του χρονου
Lef205 - Τετ 03 Ιούλ 2013, 20:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
to ethea live παιζει με infomega, εφοσον infomega γιοκ ethea live δνε υπηρχε καν την Κυριακη .

Για τα λαστιχα, ειδικα το σκηνικο με τις κουβερτες ειναι σχεδον Ελληνικο στις αναβασεις.
Στην Ιταλια που εχει αναβαση την επομενη Κυριακη με 470 συμμετοχες οι κουβερτες απαγορευονται και δεν εχει χωρο warm up, πατας απο το πρωτο χλμ με παγωμενα λαστιχα.
Ειναι και αυτο μερος του παιχνιδιου απο τη στιγμη που ειναι ισο για ολους.
Δεν τιθεται θεμα ασφαλειας, προσαρμοζεις το γραψιμο σου μεχρι το σημειο που ξερεις οτι θα εχουν ζετσαθει τα λαστιχα, τι διαολο στον ηλιο χτυπησε το θερμομετρο 42 την Κυριακη.
Σπυρο σε γενικες γραμμες εχει προφλεξ τριων δρομων τετραπιστονα αλκον μπροστα και διπιστονα πισω, σασμαν dog box 6αρι Peugeot sport, εκκεντρα, καπακι πιστονια, αγραφο, βγαζει γυρω στα 177, στακ πολυοργανο, cage πολλαπλων συνδεσμων αντιγραφη του chromo, 17αρια.
Εχω σκοπο να του πω να το παρουσιασουμε εδω.[/i]
Road_Runner - Τετ 03 Ιούλ 2013, 23:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα και εισαγωγη-εξαγωγη δεν πρεπει να εχει?
Lef205 - Πεμ 04 Ιούλ 2013, 00:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
λογικα και εισαγωγη-εξαγωγη δεν πρεπει να εχει?

οντως ξεχασα τα βασικα! Laughing
sps - Πεμ 04 Ιούλ 2013, 09:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις εισαγωγη-εξαγωγη δεν μπορεις να ξεκινησεις τιποτα.
Αφου εχει αγραφο, εχει λυσει και ολα τα θεματα με πλεξουδες, γκαζι κλπ.
Γενικα ειναι ενα πληρες 206 Α6 κιτ καρ με απαγορευτικο κοστος για εμας τους κοινους θνητους!
Steve - Κυρ 28 Ιούλ 2013, 23:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα βλέπω ότι ο Lef τελικά έτρεξε με ... 206 συνοδηγός Laughing και ο Ιντζόγλου με C2R2 συνοδηγός! Laughing

Έχω μια καθυστέρηση, μήπως να είμαι έγκυος; Confused
sps έγραψε:
Γενικα ειναι ενα πληρες 206 Α6 κιτ καρ με απαγορευτικο κοστος για εμας τους κοινους θνητους!
Σε 206 Α7 αν θες, με 30.000 euro στο έχω έτοιμο (συμπεριλαμβάνεται η τιμή αγοράς 206 RC) Cool
Jean - Δευ 29 Ιούλ 2013, 00:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
με τόσα €€ παίρνεις evo
Steve - Δευ 29 Ιούλ 2013, 00:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
με τόσα €€ παίρνεις evo
Το οποίο το έχουν πάρει όσοι έχουν πάρει την Τζούλια Αλεξανδράτου Cool
Jean - Δευ 29 Ιούλ 2013, 00:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καλα N/4 αστέρι παίρνεις...
Steve - Δευ 29 Ιούλ 2013, 00:30:43
Θέμα δημοσίευσης:
Jean έγραψε:
Ναι καλα N/4 αστέρι παίρνεις...

sps - Δευ 29 Ιούλ 2013, 09:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σταυρο αμα ειναι να δωσω 30.000 για αγωνιστικο παιρνω ο,τι θελω και χαρτι,
RoadRunner122 - Δευ 29 Ιούλ 2013, 09:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
Α, καλά.... ενώ το 206RC.... σπανιότατο Splat

sps έγραψε:
Σταυρο αμα ειναι να δωσω 30.000 για αγωνιστικο παιρνω ο,τι θελω και χαρτι,

Με 30k βάζεις και τον Κύρκο να στο πλένει μέσα-έξω πριν κ μετά τον αγώνα Laughing
Jean - Δευ 29 Ιούλ 2013, 13:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οκ και όταν σε περάσω από πάνω και με το χέρι κρεμασμένο έξω να κρατάω το φραπέ, Laughing τότε να πεις: Αφού το έχουν πάρει τόσα χεριά πως γίνεται...
(που και πάλι βρίσκεις χαρτί εβο με τόσα)
Road_Runner - Δευ 29 Ιούλ 2013, 14:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα, μην λεμε οτι θελουμε, με 30000 εβο και μαλιστα "χαρτι" δεν βρισκεις.
Εκτος και αν λεμε για 6αρι Razz
volvos - Δευ 29 Ιούλ 2013, 15:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
bazeis stoixima?
μεχρι και χρωμα διαλεγεις αν βγεις εξω και κουνησεις 30 ζεστα.
Jean - Δευ 29 Ιούλ 2013, 15:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Καλα, μην λεμε οτι θελουμε, με 30000 εβο και μαλιστα "χαρτι" δεν βρισκεις.
Εκτος και αν λεμε για 6αρι Razz

Και όμως αν έχεις 30 μετρητά παίρνεις άνετα!
Lef205 - Δευ 29 Ιούλ 2013, 18:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες ωραια η συζητηση αλλα pls στο καταλληλο τοπικ!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες