PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - μια βοηθεια με θεμα εξατμιση

dilomenos_trelos - Σαβ 01 Ιούν 2013, 20:39:53
Θέμα δημοσίευσης: μια βοηθεια με θεμα εξατμιση
καλησπερα εχω ενα 206 1.4 8v του 98-2000
η universal στο δικο μου θα κανει δουλεια θα πεσει η θα ανεβει??? και μπασο που ακουω ειναι εντονο μπασο η χαλαρο??
ευχαριστο εκ των προτερων...

συγνωμη για την ορθογραφια ειναι λογω δυσλεξιας!!!
reselie-206 - Σαβ 01 Ιούν 2013, 21:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα γνώμη μου είναι μην ασχολείσαι στο συγκεκριμένο μοτέρ.Απλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Προκοπη δε θα δείς (παίζει να πηγαίνει και χειρότερα) και θα το κάνεις απλά κουραστικό. Λόγοι που το λέω αυτό υπάρχουν πολλοί γραμμένοι ήδη στο συγκεκριμένο φόρουμ όπως και απο προσωπική εμπειρία (είχα το ίδιο αμάξι στο παρελθόν)

Τώρα αν απλά θές να ακούς βαβούρα βάλτο αλλα κρίμα τα λεφτά καλύτερα μάζεψε τα για άλλο αμάξι εάν θές να πηγαίνει καλύτερα.Λιγότερο θα σου πάει ... Laughing
dilomenos_trelos - Σαβ 01 Ιούν 2013, 22:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Καλησπέρα γνώμη μου είναι μην ασχολείσαι στο συγκεκριμένο μοτέρ.Απλά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Προκοπη δε θα δείς (παίζει να πηγαίνει και χειρότερα) και θα το κάνεις απλά κουραστικό. Λόγοι που το λέω αυτό υπάρχουν πολλοί γραμμένοι ήδη στο συγκεκριμένο φόρουμ όπως και απο προσωπική εμπειρία (είχα το ίδιο αμάξι στο παρελθόν)

Τώρα αν απλά θές να ακούς βαβούρα βάλτο αλλα κρίμα τα λεφτά καλύτερα μάζεψε τα για άλλο αμάξι εάν θές να πηγαίνει καλύτερα.Λιγότερο θα σου πάει ... Laughing

λογο ηλικιας δεν εχω την δυνατοτητα για αλλο αυτοκινητο αν την ειχα 8 μηλαγα με το κλαμπ της skyline απλα θελω λιγο βαβουρα και να ανεβι ενα σκαλη ισα ισα της χαμηλες ν ανεβασω λιγο τιποτα αλλο και συγγεκριμενα δεν σκοπεβω να πειραξω μοτερ εχω δει τι πεζει
dilomenos_trelos - Κυρ 02 Ιούν 2013, 16:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
λογο ηλικιας δεν εχω την δυνατοτητα για αλλο αυτοκινητο αν την ειχα 8 μηλαγα με το κλαμπ της skyline απλα θελω λιγο βαβουρα και να ανεβι ενα σκαλη ισα ισα της χαμηλες ν ανεβασω λιγο τιποτα αλλο και συγγεκριμενα δεν σκοπεβω να πειραξω μοτερ εχω δει τι πεζει[/quote]

την προτεινεται?? δεν εχω σκοπο να το εφτιαχνα για των λογω οτι με σχεδων ενα χιλιαρικο κουμπονο των rc 2λιτρο να των βαλεις ευκολο να των συντυρισης ειναι το προβλημα ενα σαββατο\κυριακο βγαινω μια μεγαλη βολτα αν βαλω των rc θα βγενω μια φορα το μηνα οποτε δεν κοιταω καν να των φτιαξω και τα λευτα να ειχα. προτειμω να φτιαχτω οικονομικα και μετα να φευγουν λευτα στο αμαξι δεν με νοιαζει αν θα στεριθο κατι οσο το να το εχω και να μην μπορο να το βγαλω ποιος ο λογος για να πουλαω μετα οτι εβαλα επανω???
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες