Samer έγραψε: |
Μεγεια το αμαξι Τασο!
Ετσι οπως τα λες θελει update.. Εκανε ακριβως το ιδιο το δικο μου οποτε γουσταρε τουρμπιζε, και με update απο τη peugeot το εφτιαξε. Εχει και προγραμμα αποτι καταλαβα. Δες με τον παλικαρι που το ειχε τι γινοτανε |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Καταρχήν έχει διαβάσει για τα "προβλήματα" των 207 (1.6thp) στο forum?
Υπάρχουν κάποια βασικά θέματα που θα πρέπει να τσεκαριστούν κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου. Πχ Ίσως το πιο βασικό, η απώλεια χρονισμού. Ύστερα Ν75 και αντεπίστροφη βαλβίβα αναθυμιάσεων καυσίμου από το ρεζερβουάρ. Αυτά ίσως ευθύνονται για σκαμπανευάσματα στη πίεση. Επίσης να έχεις κατά νου, ότι το καπάκι (στη πλευρά της εισαγωγής) θα χρειαστεί καθάρισμα από επικαθήσεις καμμένου λαδιού. |
Όχι αναγκαστικά, σε φίλου 207 η Ν75 είχε θέμα αλλά δεν φαινόταν πουθενά. Δυστυχώς Ν75 και αντεπίστροφη (στους thp) τα αλλάζεις καλού-κακού και αν είσαι τυχερός θα διορθωθεί το πρόβλημα. Ειδάλλως κοιτάς αλλού.
Πρίν όμως προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή θα ήταν θεμιτό κατά τη γνώμη μου να έρθεις σε επαφή με το προγραμματιστή του αυτοκινήτου να ρίξει μια ματιά (αν αυτό είναι εφικτό). Και ακόμη καλύτερα, πέρασε πρώτα το τελευταίο εργοστασιακό update σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service peugeot και μετά βρίσκεις το προγραμματιστή (αφού πρώτα βέβαια έρθεις σε επαφή μαζί του για να του εξηγήσεις τι θα κάνεις, μην τυχόν και μείνεις χωρίς πρόγραμμα). |
N207r έγραψε: |
Πάντος το δικο μ rallye + μαμά όταν μ έκανε τα ίδια ηταν η σκαστρα ρίξε κ εκεί μια ματια
Απλα επειδή είναι το πιο εύκολο.. |
bagos έγραψε: |
Εχω κανα δυο σκαστρες καβα,αν χρειαστει να δοκιμασεις τασο.κ αν σου κανουν,παρτη δωρο... ![]() ![]() |
athanas έγραψε: |
βάψτο και πέτατο ρεεεεεεε,πάρε ένα 206 να σωθείς..... ![]() ![]() ![]() πέρα από την πλάκα πάντως θυμίσου τι σου είπαμε την Πέμπτη το βράδυ εγω και ο Σταύρος ότι για μερικά δευτερόλεπτα ακούστηκε να βαράει....πήγαινε κοίτα για χρόνισμα αμέσως... |
Driver ///M έγραψε: |
Όλα αυτά τα προβλήματα στα είχε περιγράψει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του?
Αν ναι και σου έκανε καλύτερη τιμή τότε κατανοώ το ρίσκο, αλλιώς πρόκειται περι κοροϊδίας να αγοράζεις αμάξι και να έχει τόσα θέματα. Όπως και να'χει ελπίζω να βρεις λύση στα προβλήματα σου όσο το δυνατον πιο σύντομα και ανέξοδα. |
N207r έγραψε: |
Maf δεν έχει το 207. Πάντος μην έχουν κάνει καμια μαλ***α με την w/g την έχουν σφίξει πολύ κ κάνει τα τρελά με την πίεση?? |
Να φανταστώ έχεις κάνει τράμπα τους πολλαλπασιαστές.
Όταν λες του είχε λιώσει 2 φορές? Πιστόνι ή μπουζί? ![]() Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο θα ήταν θεμιτό να ψάξεις πιο βαθιά το θέμα για να βρείς από που προέρχεται πρίν ξανασυμβεί. |
volvos έγραψε: |
ant ksilose programma tora
kai allakse ypografi... |
reselie-206 έγραψε: | ||
Γιατί ρε?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μου πήρανε πινακίδες εχθές χαχαχαχαχαχα (διπλοπαρκάρισμα για 5 λεπτά ανέβηκα σπίτι να πάρω το κινητό μου και μέχρι να κατεβώ λείπανε χαχα) ![]() ![]() ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
Eμενα παντως στο 1.94 bar δεν κανει κιχ...!!! ![]() |