volvos έγραψε: |
http://www.peugeotsport-store.com/product.php?id_product=3047
αυτη ειναι με ημιστενα και ειναι δρομισια τη πουλανε καπου 1000 λαιον ελας υπαρχει και η φουλ αγωνστικη που εχει μεχρι και τοπ μαουντ και εχει μερικες χιλιαδες ευρω ποια εχεις |
αθηνα δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ
Bud racing ειναι ασχετος amendola ειναι αδυνατο να συνεννοηθεις μαρακακης θα τη πληρωσεις σα καινουργια σαλονικα υπαρχει σπυρος (δουλευε παλια κυρλακιτση) και κυρλακιτσης αλλα μονο αν ειναι μπιλσταιν τους εμπιστευεσαι επισης υπαρχει και παραμυθια γιαννενα ενας αλλα δεν εχω δει δουλεια του ολινς ελλαδα την εχει ενας βλακας που θα σου ζητησει απειρα λεφτα. το σωστο ειναι να τη στειλεις εξω αλλα επειδη εσυ θες μονο σερβις δηλαδη αλλαγη λαδιων ειναι πραγματικα κριμα να δωσεις τοσα λεφτα. προσωπικα τον μονο που εχω δει καλη δουλεια του ηταν ο σπυρος απο σαλονικα αλλα μονο σερβις απολυτως τιποτα αλλο |
sps έγραψε: |
πατριωτη, πως και δεν εχουμε συναντηθει ακομα δεν ξερω.Πρεπει να κανονισουμε καφεδακι απο κοντα να γνωριστουμε κιολας!
Εγω θα ελεγα να δοκιμασεις pam sport. Και αυτοι επισκευαζουν ps. Στειλε ενα email στην Patrice να δουμε ποσο θελουν επισκευη και μεταφορικα. www.pam-sport.com |
αυτος ο iceage ΠΟυ ειναι να μας πει τι εκανε με παραμυθια??????? |
'Andy'-lag έγραψε: |
Τώρα αυτές τις έβγαλες για την ανάρτηση ή για να μας σκανδαλίσεις με τα φρένα.....? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αυτο ηθελα να στο πω κ το ξεχασα
γενικα τα πισινα πεζο σπορισια δε φτιαχνονται συνηθως γιατι δεν ανοιγουν απο καπου. εγω παντως μια ιδια που ειχα στο 206 στο τελος τη πεταξα επειδη απογοητευτηκα. κρατησα ολα τα παρελκομενα και τα φορεσα σε κατι μπιλσταιν ![]() βγαλε την και βλεπουμε. αυτος ο iceage ΠΟυ ειναι να μας πει τι εκανε με παραμυθια??????? |
JDROGAS έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Ενταξει πια δεν ειναι και το μοναδικο 207 που φοραει τετραπιστονα. ![]() Αφου βρηκα δισκους παλι καλα να λες! |
Εχουμε κανενα νεο για επισκευη των αμορτισερ?
Επειδη και τα δικα μου χρειαζονται ενα φρεσκαρισμα(εχω και τα gaz ατην ακρη που και αυτα θελουν ριμπιλτ) και συζητωντας με το μαστορα μου μου ειπε οτι ενας στη καλλιθεα επισκευαζει και μπορω να στειλω και τα πεζω σπορτ και τα γκαζ. Εχει λεει τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα, για πιεσεις κλπ. Ψαχνοντας για καλλιθεα βρηκα αυτον. http://www.koniservice.4ty.gr/ Τον ξερει κανενας? Ετσι απο περιεργεια θα τον παρω ενα τηλ. |
Επειδη και τα δικα μου χρειαζονται ενα φρεσκαρισμα(εχω και τα gaz ατην ακρη που και αυτα θελουν ριμπιλτ) και συζητωντας με το μαστορα μου μου ειπε οτι ενας στη καλλιθεα επισκευαζει και μπορω να στειλω και τα πεζω σπορτ και τα γκαζ. Εχει λεει τελευταιας τεχνολογιας μηχανηματα, για πιεσεις κλπ. Ψαχνοντας για καλλιθεα βρηκα αυτον. http://www.koniservice.4ty.gr/ Τον ξερει κανενας? Ετσι απο περιεργεια θα τον παρω ενα τηλ. |
Samer έγραψε: | ||
Αυτος που επισκευαζει τα ΓΚΑΖ ποιος ειναι τελικα; kana thl? |
JDROGAS έγραψε: | ||
Σπυρο τελικα προχτες περασα κτεο και το αμορτισερομετρο εβγαλε 89-90 εμπρος 90-91 πισω,οποτε για την ωρα δεν κανω κινηση. Αν ειναι σωστα τα νουμερα παντως τα αξιζε τα λεφτα της η αναρτηση και με το παραπανω. |
alfasud έγραψε: |
Ελλάδα έχεις ψαχτεί καθόλου? Υπάρχουν ορισμένοι... αναρτησολόγοι που επισκευάζουν αναρτήσεις κομπλέ. ![]() |
alfasud έγραψε: |
Ρώτα τον Ραφαέλο Αμεντόλα. Αυτή τη στιγμή φοράω ανάρτηση που έχει επισκευάσει και φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά. Εφόσον δεν πας σε καινούριο, η επισκευή είναι επισκευή τόσο εντός όσο και εκτός... συνόρων ![]() |
akis1976 έγραψε: |
Και τα 2200 που σου ειπε ειναι και χωρις φπα! |
JDROGAS έγραψε: |
Το εχω κατανοησει το θεμα γενικοτερα.....
Ψαχνοντας ρωτωντας και μιλωντας με εναν Γαλλο ο οποιος ειναι αγωνιζομενος βλεπω συχνα πυκνα οτι πολλα 207 που ειχανε peugeot sport εχουνε βαλει bilstein χωρις να αλλαξουν τιποτα αλλο,κολλωντας μαλιστα τις 2 πατουρες για το σωληνακι των φρενων και για το ζαμφορακι πανω στα καινουργια αμορτισερ.Εχω κατι φωτο αλλα ακρη δεν βγαινει και φυσικα δεν ξερω ποιο bilstein βαζουν.Εδω οσους εχω ρωτησει κανεις δνε αναλαμβανει να κανει κολληση επανω στη μπουκαλα.Ο Γαλλος μου ειπε οτι εφτιαξαν τα δικα του μαλιστα με μια κολληση M.I.G (Metal iner gas) χωρις κανενα θεμα. Προφανως και αυτοι με την pam sport πλεον που τα εχει αναλαβει εχουνε βρει τοιχο. Περιμενω απο την Patricia μια απαντηση και θα δω πως θα προχωρησω. |
Υπαρχουν στιγμες στη ζωη που πρεπει να αποδεχτουμε οτι εχουμε κανει μαλ***α και να ξεκιναμε απο το μηδεν |
akis1976 έγραψε: | ||
|
NoDsl έγραψε: | ||||
Ορισμένες, εύλογες νομίζω, ερωτήσεις. 1.Ποιος θα τη σετάρει αυτή; 2. Με τι συνολικό βάρος έχει υπολογιστεί; 3. Με τι αναρτώμενο βάρος ανά άκρο; |