Giannis307 έγραψε: |
Δες το μανιουαλ...αλλα και παλι και ναεκαψε ασφαλεια κατι παιζει και πρεπει να το βρεις....φρεον πως το ελενξες? |
Giannis307 έγραψε: |
βγαλε τον πολο δοκιμαστικα..... |
kostasvti έγραψε: |
Η διάγνωση της αντιπροσωπείας ήταν '' το κουτί (??) που φέρνει ρεύμα στον κομπρέσσορα.. κόστος 190 ευρώ.. συγνώμη τι κουτί είναι? από χρυσό? |
makis106 έγραψε: | ||
Όχι, απο Peugeot! ![]() ![]() |
psilos133 έγραψε: |
Εμένα τρεις φορές έχει χαλάσει το κλιματιστικό..Την μια ηταν ο κομπρέσσορας έκανε ενεαν μεταλλικό θόρυβο αλλάχτηκε στην εγγύηση..την δεύτερη είχε αδειάσει από φρέον επειδή είχε τρυπήσει σωληνάκι μάλλον από την αλλαγή του μοτέρ.(κόστος 160)..Τελευταία φορά που δεν κόμπλαρε ο συμπιεστής ήταν από πλακέτα καλοριφέρ ή κάτι τέτοιο ..(80ευρώ)..Αλλά μου είχε βγάλει μήνυμα σφάλματος δεν θυμαμαι τι όμως..Α κ δούλευε συνέχεια το βεντυλατέρ.. |
marios_207_GT έγραψε: |
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα γραφω εδω, περισυ αφου αλλαξα μαντεμι τουρμπο αλλαχτηκε και το φρεο, το ai-condition ζωντανεψε, πατουσα το a/c και εβγαζε με το καλημερα παγωμενο αερα, φετος εχω παρατηρησει το εξης, αν το αμαξι ειναι στον ηλιο για ωρα και ξεκινησω και βαλω a/c θα κανει ενα 10 λεπτο να φερει κρυο αερα ακομα και στο LO και αυτο μονο αν κινειται, σε σταματα-ξεκινα μπορει να μην φερει και ποτε, το κομπρεσερ ξεκιναει με τη μια το ακουω, αν ομως το αμαξι δεν ειναι στον ηλιο μπορει να μην φερει με το καλημερα παγωμενο αερα αλλα φερνει σε κανονικο χρονο, λετε να ειναι απο το φρεο, να το κοιταξω ξανα? αν ειχα διαροη εστω και μικρη θα ειχα κατι τετοιο ή δεν θα δουλευε καν, τελος ας μου πει καποιος καποιο οικονομικο μαγαζι να το κοιταξω δεν θελω αντιπροσωπεια θα με γδαρουν. |