superbike1977 έγραψε: |
Το χω απο καινουριο .Του πινω το αιμα εδω και 11 χρονια και ειμαι μαμα.Εχω αλλαξει εναν πολλαπλασιαστη και 3 map sensor.Κοστος πολλαπλασιαστης 160 ευρω περιπου και καθε map 50-70 .Εχω 185000χιλιομετρα και ακομα δεν τσιμπαει καθολου λαδι.Αν ημουν στη θεση σου θα αγοραζα ενα μεταχειρισμενο gti που εχει και abs με 3000 χιλιαρικα.Το abs ειναι χρησιμο και σου μιλαω επειδη ο αδερφος μου εχει saxo vts 16v και εχει πολυ καλυτερο φρενο απο μενα λογω abs.O μονος τομεας που πασχουν τα saxoralla ειναι ο πισω αξονας που θελει αλλαγη στα ρουλεμαν καθε 80.000 χιλιομετρα.Κοστος περιπου 180-200 ευρω.Κι αν ποτε το αλλαζα...παλι ραλακι θα παιρνα.... |
Apostolos-106 rallye έγραψε: |
....Αν δεις στις αγγελιες στο car.gr θα δεις οτι με 11000 παίρνεις το 207 rc που είναι πολύ καλύτερο από την έκδοση rallye σε αρκετά πράγματα εκτός από το βασικό (την δυναμή).... |
oldhag έγραψε: |
ευχαριστω παιδια για τις αποψεις
κοβω λασπη απο rallyie,rc κλπ γιατι απο οτι φενετα ήι θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια |
ευχαριστω παιδια για τις αποψεις
κοβω λασπη απο rallyie,rc κλπ γιατι απο οτι φενετα ήι θα πρεπει να εισαι μηχανικος ή θα πρεπει να χωνεις καθε λιγο και λιγακι σε συνεργεια |
με ενδιαφερει η αγορα του αλλα με προβληματζουν τα διαφορα προβληματα κατοχων.
Προσωπικα η χρηση που θα του κανω αν το παρω ειναι 20000 χλμ ετησιως . |
teo206GT έγραψε: |
Δημητρη συγνωμη για τη κακια που θα πω αλλα για τα προβληματα που λες δεν φταιει το καημενο τ αμαξακι. Γραναζι στις 3000; :Ο Το rallye το εχω απ το 07 κ εχει 110.000χμ. Με σκισιματα και κυνηγητα αλλαξα στις 95.000χμ καδενα. Και το σωληνακι του λαδιου. Ουτε δισκο πλατο ουτε τιποτα αλλο. |
JDROGAS έγραψε: |
Εγω που ειμαι κατοχος και 207 rc και 207 1.4 μονο καλα λογια εχω να πω.
Δεν εχω βεβαια ειδικοτητα στα gt/rallye αλλα θεωρω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να αποκτησεις με 10000 ευρω ενα αυτοκινητο αυτης της κατηγοριας.Νομιζω οτι τα παραλεμε για βλαβες κλπ. Καντε μια ερωτηση σε κατοχους γερμανικων αντιστοιχων να δειτε τι εννοω και οχι μονο απο βλαβες αλλα και απο κοστος απλης συντηρησης. Ελατωματα βγαζουν ολοι οι κατασκευαστες λογικο να βγαλουν και τα 207 καποια. Απλα εμεις μιλαμε για πεζω λογικο ειναι εδω μεσα να αναλυουμε προβληματα κλπ.Ας μην φοβιζουμε τον κοσμο ετσι! Υπαρχουν και αλλα φορουμ με γερμανικα,ιταλικα οπου και εκει αναλυουν τα προβληματα τους.Αυτο δεν σημαινει τιποτα. |
nOkpos έγραψε: | ||
εγω λεω για τα δικα μου προβληματα φιλε μου και δεν θελω να φοβησω κανεναν ! απλα τα προβληματα που μου εβγαλε λεω !! |
JDROGAS έγραψε: | ||||
Καταρχην δεν αναφερθηκα σε σενα φιλε μου ας μην ανοιξουμε αντιπαραθεση. Εννοειται πως η αποψη σου ειναι σεβαστη και τα προβληματα που σου εβγαλε τα ασπαζομαι.Σιγουρα δεν ειναι κανονας ουτε η δικη μου περιπτωση αλλα ουτε και η δικη σου ![]() Η πραγματικοτητα ειναι παντα καπου στη μεση.Καμια φορα ειναι και θεμα τυχης τι θα σου κατσει.Ποσες φορες δεν εχει τυχει να παρεις μια tv η μια φωτογραφικη η ακομα και εναν εκτυπωτη μαζι με εναν φιλο την ιδια ωρα την ιδια στιγμη και ο ενας εκτυπωτης να ζει 10 χρονια και ο αλλος να μην λειτουργει απο τον πρωτο κιολας μηνα.Σιγουρα δεν ειναι απολυτα συγκρισιμο το παραδειγμα μου γιατι στο αυτοκινητο υπαρχουν πολλοι ανασταλτικοι παραγοντες αλλα καπως ετσι ειναι τα πραγματα τελικα. |
reselie-206 έγραψε: |
όπως και να έχει η προσφορά είναι άκυρη μιας και ΟΛΑ τα 207 έχουν εξαντληθεί ![]() |