PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Σπασμένος καθρέφτης

DRAKE - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:29:12
Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένος καθρέφτης
Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι;
DimiP - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:33:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπασμένος καθρέφτης
DRAKE έγραψε:
Λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά και βρήκα τον καθρέφτη του συνοδηγού σπασμένο στο σημείο που ανοιγοκλείνει καθώς και τα πάνω και κάτω πλαστικά σπασμένα. Το τζάμι ευτυχώς δεν έσπασε ούτε έπαθε κάτι ο ηλεκτρικός μηχανισμός. Ποιός π@*στ"ς ήταν δεν ξέρω η πως έγινε καθώς ήταν κλειστός και από την μεριά του πεζοδρομίου. E-mail λοιπόν στην Peugeot και πήρα την απάντηση που φοβόμουμα "Ο καθρέφτης δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρος" και χωρίς να τον δουνε παρακαλώ. Για να μην τα πολυλογώ το κόστος αλλαγής μαζί με το βάψιμο μου είπαν ότι είναι περίπου στα 200€(!) επειδή λέει είναι ηλεκτρικός. Βρήκα έναν μεταχειρισμένο ηκλεκτρικό με 90€. Είναι καλά να τον πάρω, γνωρίζει κάποιος κάτι;

αν ησουν Αθηνα , θα επαιρνες με 50Ε!! τιμες προ 3μηνου.
αλλα βεβαια δεν ξερω αν υπαρχουν κωδικοι και τετοια ..αναλογα το μοντελο 206.
παντως αν θελεις να ρωτησω, να τον παρω και να στον στειλω με courier η αλλο τροπο, ευχαριστως... πες μου.
STELIOS - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις.
DRAKE - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω ακόμη... Είναι το πρώτο που βρήκα. Θα κατέβω Βαρδάρη μπας και βρω κάτι άλλο καθώς θέλω και φτερό....
DRAKE - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Αν ειναι ολοκληρος με τη βαση του (το τριγωνακι που στιριζεται στο τζαμι) μπορω να σε βοηθησω να βγαλεις τον παλιο και να τον βαλεις.
Σε ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Τον εβγαλα και τον πήρα σπίτι για να τον μελετήσω μπας και τον φτιάξω αλλά τζίφος. Πρέπει να βρώ άλλον φθηνά αυτό είναι το θέμα. Και ναι αυτός που βρήκα είναι ολόκληρος με το τριγωνάκι της βάσης.
TZAG - Κυρ 11 Ιαν 2004, 13:18:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Mad Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός).
STELIOS - Κυρ 11 Ιαν 2004, 16:01:17
DRAKE έγραψε:

Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια....
DRAKE - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Έτυχε να βάλω κι εγώ άλλον Mad Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ. Ο μεταχειρισμένος που βρήκες, τιμάται με το ΦΠΑ ή όχι; Αν ναι, τότε πάρτον (ως πιό οικονομικός).
Shocked Στην Peugeot μου είπαν 200€! Για καινούριο μιλάς ή μεταχειρισμένο; Ο άλλος ναι είναι με το ΦΠΑ.
DRAKE - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:46:06
STELIOS έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Τελικα εσενα ισως σου βγει καμια εκατοσταρια ευρω. Για φαντσου τον αλλον που σου τον εσπασε, να εχει 7 χρονια γρουσουζια....

Very happy Έτσι έτσι ο π@ύsτhqs. Την επόμενη φορά να προσέχει Evil
TZAG - Τετ 14 Ιαν 2004, 16:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καινούργιος ηλεκτρικός/θερμαινόμενος και με αισθητήρα θερμοκρασίας καθρεύτης έχει 120€ με το ΦΠΑ Exclamation

ΚΩΔ. ΑΝΤ/ΚΟΥ: 00008149Ν0
147 gr - Πεμ 15 Ιαν 2004, 02:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα παιδια,σπασανε της κοπελας μου τον καθρεπτη.τον ξεκολιασανε για την ακριβεια...δεν εχει σπασει τζαμε,ειναι του οδηγου,και ευτυχως ουτε ηλεκτρικος ουτε βαμμενος!!!ξερει κανεις τιμες?ευχαριστω εκ των προτερων Wink
mick206 - Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε cuore sportivo(έτσι δεν λέγεστε εσείς οι Alfaκηδες; Smile ) το ίδιο έπαθα κι εγώ σήμερα απο ένα τριαξονικό νταλικιέρη... Ζήλεψε το τριαξονικό GT μου και είπε να το πληγώσει... Sad Confused Crying or Very sad Πήρε παραμάζωμα τον αριστερό καθρέφτη μου... Evil Evil Evil Ήδη η απουσία του είναι αισθητή αφού νιώθω πως έχω "χάσει το αριστερό μου μάτι" Confused και ο φόβος για να μη κάνω κακό και πάθει κανείς τίποτα είναι πολύ μεγάλος... Sad Δέν έσπασε το τζάμι παρα μόνο τη συνδεσμολογία του καθρέφτη... Ούτε κι εμένα είναι ηλεκτρικός/θερμαινόμενος αλλά είναι βαμμένος στο χρώμα του αυτοκινήτου... Τώρα κατα πόσο θα το επηρεάσει αυτό δεν ξέρω... Rolling eyes Περιττό να σας πώ πως ήμουν εκείνη την ώρα!!! Evil Evil Evil
Anyway... όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι στα γκέττο... F*ck!ng sh!t happens...

Τάσοοοοοο!!! Θα χρειαστώ τη βοήθεια σου φίλε μου! Περίμενε τηλεφωνάκι μου το πρωι μιας και δεν μπορώ να μπώ πλέον απο τη δουλειά στο forum για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε... Confused Sad

Μακριά απο εσάς παιδιά!! Εύχομαι να μην σας τύχει!
147 gr - Παρ 16 Ιαν 2004, 00:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
mick 206 περαστικα σου φιλε μου.εγω ακομα δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να εσπασε σε δρομο πλατους 10μετρα...Αλλαχτηκε σημερα με κοστος 67€.οντως ειναι πολυ επικυνδινο να κυκλοφορεις χωρις καθρεφτη και ειδικα αριστερο.
ναι ετσι λεγομαστε...αλλα να φανταστειτε επειδη δε βγαζω ακρη στα συνεργεια της αλφα προχτες ρωταγα τον ντασιο...
DRAKE - Πεμ 05 Φεβ 2004, 11:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε καθρέφτης σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση ηλεκτρικός και θερμαινόμενος ΚΑΙ ασημί καπάκι από Βαρδάρη ............45€! Άρε αντιπροσωπείες!
TZAG - Πεμ 05 Φεβ 2004, 18:40:36
Θέμα δημοσίευσης:
Είδατε που η Θεσσαλονίκη έχει πολλά καλά; Εμείς εδώ τρέχουμε και δεν φτάνουμε...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες