PSClub - Hellas

Κινητήρας - Προβλημα με αντλια βενζινης

Sakis Peugeot rallye207 - Δευ 29 Απρ 2013, 23:27:38
Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με αντλια βενζινης
Καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιος στο forum και εχω ενα peugeot rallye 207 μοντελο του 2008 και θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε να με βοηθησετε φυσικα...το προβλημα ειναι πως οταν δουλευει το αυτοκινιτο ακουγετε συνεχεια ενας θοριβος σαν να δουλευει κατι ζζζζζζζζζζ συνεχομενα....σημερα που πηγα σε εξουσιοδοτημενο μου ειπανε πως 99 της εκατο ειναι η αντια βενζινης.. Sad .μοιπως μπορειτε να μου πειτε αν εχει γινει και σε εσας κατι παρομοιο?? Sad Sad
vasilisalessia - Δευ 29 Απρ 2013, 23:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως εννοουσανε την αντλια υδραυλικου?αυτη συνηθως ακουγεται σε πολλααα πεζω.τωρα δε ξερω αν ακουγεται η αντλια βενζινης..
Sakis Peugeot rallye207 - Δευ 29 Απρ 2013, 23:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα δεν νομιζω.. Sad .τωρα οταν κανω check ακουγετε γρρρρρ καμοια σχεσει με παλια.. Sad.ευχαριστω πολυ παντος. Very happy
recife_rallye - Τρι 30 Απρ 2013, 10:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τσεκαρε αυτο που θα σου πω..
Οταν βαζεις το κλειδι στο on φορτιζεται η αντλια βενζινης για μερικα δευτερολεπτα(αναλογα με το ποση ωρα-μερες εχει να δουλεψει)Αν παρατηρησεις καποιον παραξενο ηχο κατα αυτη τη διαδικασια,τοτε ειναι η αντλια βενζινης σου.
Sakis Peugeot rallye207 - Τρι 30 Απρ 2013, 20:34:22
Θέμα δημοσίευσης:
εε ναι απο οτι μου φενετε και εμενα η αντια βενζινης ειναι Sad αλλα σημερα το πρωι τιποτα απολιτος δεν ακουστηκε αλλα τωρα ακουγετε..γινετε να ειναι η αντια βενζινης και απο την μια να ακουγετε και απο την αλλοι οχι?? Sad .να συμπληροσω πως το αυτοκινιτο δεν εχει κομπιασμα πουθενα και ουτε μπουκοματα τιποτα δουλευει πολυ καλα.. Sad
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες