PHSYBORG έγραψε: |
Διαβαζω καθημερινα εδω για παραπανω αλογα, συμμετεχω σε συζυτησεις οταν παμε για καφεδακι με φιλους για τρελλες μοντιφες για να παρουμε εστω κ 1-2 αλογακια .
Σκεφτομαι , αχ να χα το 1600 , αχ να χα το GT , RC ....κ παει λεγωντας.. Βλεπω στο δρομο κανα Civic type R k αναστεναζω .... Τελικα τα χρειαζομαστε τα παραπανω αλογα η απλα εχουμε το μικροβιο της μοντιφας ? Εγω εχω ενα ταπεινο 1400αρι που με χοανη κ καζανακι εχει παρει τα πανω του λιγα αλλα πανω απ ολα με τρελαινει ο ηχος του ( ειδικα της χοανης οταν ροπιαζει ) , στο δρομο εχω ριξει τσαγακι κ σε Focus 1400 k Astra 1400 k Punto Sportin k Polo 1400 k Ibiza 1400 k se Rallye 1300 , βεβαια εχω φαει ασχημες ηττες απο Saxoralla αλλα αλλες φορες το χω παλεψει κ τους εχω παει προφυλακτηρα η ακομα τους εχω περασει με σφηνες . Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την αποδοση του τουτου μου κ σε εκκινησεις κ σε ρεπριζ κ σε τελικες Πηγαινοερχομαι Κορινθο με μεση ταχυτητα 160-170 κ ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε μασαει...... ΤΕΛΙΚΑ εγω πιστευω οτι κ να ειχα , Impreza , Evo ακομα κ Porche παλι θα αναζητουσα το κατι παραπανω , κατι να σκαλησω ........ποτε δεν θα κατσουμε στα αυγα μας !!!!!! ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη ![]() Για το δευτερο εχεις δικαιο...Και ο Παφ (συνοδηγος του glf) εχει το EVO7 και δεν του φτανει και θελει να το παει (Θα το παει σιγουρα) στην Αγγλια στην RALIART για πειραγμα ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη ![]() |