Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - power steering se peugeot 207 thp vaggelisgr - Πεμ 25 Απρ 2013, 17:42:39 Θέμα δημοσίευσης: power steering se peugeot 207 thp
Tο ειδα σημερα και αυτο..το τιμονι ειναι οκ δε σκληρυνε καθολου,σαν σφαλμα εβγαλε ελλειψη επικοινωνιας κατι με τα χιλιομετρα, ισως σταματησε να καταγραφει τα συνολικα χιλιομετρα του αυτοκινητου ως τωρα μιας και τα υπολοιπα οργανα δουλευουν κανονικα..απο λαμπακια και συμβολα στο ταμπλο τπτ, μονο στην οθονη εγραψε τη μαλ***α αυτη και μετα τπτ..Μονο μην ακουσω τπτ γιαπωνεζικα παλι για ολοκληρη κρεμαργιερα μπροστα κτλ...
Καμια ιδεα κανεις και τροποι αντιμετωπισης? makis106 - Πεμ 25 Απρ 2013, 18:34:25 Θέμα δημοσίευσης:
Αν ολα ειναι νορμαλ τωρα, μην αγχωνεσαι.
μου το ειχε βγαλει και μενα πριν κανα δυο χρονια, μετα απο σπιναρισμα και αναπηδησεις του τροχου, οπου τρανταχτηκε το συστημα. Μου εβγαλε το μνμ και σκληρυνε το τιμονι, δλδ εχασε την υποβοηθηση. Το εσβησα, το ξαναεβαλα μπροστα και ολα οκ.
Peugeot-αυτοϊαση! bagos - Πεμ 25 Απρ 2013, 21:55:24 Θέμα δημοσίευσης:
Ριξε κ μια ματια στη σταθμη υγρων του υδραυλικου... makis106 - Πεμ 25 Απρ 2013, 21:57:57 Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγο δε νομιζω να εννοεις του τιμονιου, γιατι εχουμε ηλεκτρικο. vaggelisgr - Πεμ 25 Απρ 2013, 23:17:00 Θέμα δημοσίευσης:
Mετα παντως απο ολονυχτια ρυθμισματα και απανωτα πατηματα ως και τωρα το αμαξι δεν εκανε κιχ απλα αφησα τη βλαβη να υπαρχει στη μνημη μιας και εγω την εσβησα αλλα απο χτες την ξαναβγαλε σημερα.
Αλλα ουτε σφιξιμο στο τιμονι, ουτε χλμ εχασε, ουτε check στο καντραν..εκτος και αν τα παιξε και μενα η μοναδα του esp οπως σε ολα, αν και γω ειμαι ολο με το κουμπακι και το χω εκτος μονιμα..
Ιδωμεν...Και ενα off topic, big turbo και μηχανικη σκαστρα τρελες πιεσεις.. bagos - Σαβ 27 Απρ 2013, 10:49:17 Θέμα δημοσίευσης:
makis106 έγραψε:
Βαγγο δε νομιζω να εννοεις του τιμονιου, γιατι εχουμε ηλεκτρικο.
Νομιζω οτι οταν τα υγρα φρενων κατεβουν αρκετα,πεταει βλαβη στο τιμονι,κατι με το σερβο,αλλα δε θυμαμαι ακριβως τι κ πως,ειχε τυχει σε εναν φιλο πριν 2 χρονια...