PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 207 rallye πατάκια

Rallyes - Κυρ 21 Απρ 2013, 20:19:13
Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye πατάκια
Καλησπερα, επειδη μετα απο 3 βδομαδες καθηστερησει στο να μου δωσουν πατακια που μου ειχαν πει οτι θα μου δωσουν τη μερα της αγορας στην πεζό και δεν ειχα μεχρι τωρα...πηγα προχθες και μου δωσαν κατι που ουτε που ταιριαζουν, ειδικα τα πισω που στο μεσαιο που εχει το ανυψωματακι δεν μπορει να μπει αυτο που μου δωσαν γιατι εξεχει...οταν τους το πα μου ειπαν οτι αν θελω τα γνησια πρεπει να δωσω 30 ευρω...( για κατι ξερω γω που ειναι υποχρεωμενοι να μου δωσουν αυτοι πιστευω...) τελος παντων δεν με πειραξε τοσο αυτο το τελευταιο... αυτο που θελω τωρα ειναι επειδη δεν θελω να δωσω αμεσα για τα γνησια λεφτα μηπως για λιγο καιρο κανω κατι, ισως αν υπαρχει καποιο που να ειναι φθινο και να ταιριαζει στο πισω μερος που ειπα...
υπαρχει κανενα τετοιο φθινό! πατακι για 207 rallye ? ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Samer - Κυρ 21 Απρ 2013, 20:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Με την αγορα του αυτοκινητου πρεπει να σου δωσουν τα γνησια! Δωσε πισω αυτα που σου δωσανε και πες τους να στα φερουνε!! Φιλε, εγω στη θεση σου θα τα ειχα κανει πουτανα εκει μεσα μονο και μονο γιατι προσπαθουν να σε κλεψουνε!! Δηλαδη πηρες αμαξι και στο δωσανε χώρις πατακια;;
actinf - Κυρ 21 Απρ 2013, 21:02:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλως όρισες στην Peugeot.
Κλασσική συμπεριφορά φίλε μου. After sales για γέλια και κλάματα μαζί.
Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ. Όπου και να απευθυνθείς απλά θα σε γράφουν. Ακόμα και στην LION ή στην Peugeot Γαλλίας να μιλήσεις, απλά δε θα σου απαντήσουν ΠΟΤΕ.
Σου εύχομαι ο μόνος λόγος που θα χρειαστεί να μπλέξεις μαζί τους να ήταν τα πατάκια...
Υπομονή και απλά άρχισε να το συνηθίζεις.
Driver ///M - Δευ 22 Απρ 2013, 02:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά πήγαινε και απαίτησε γνήσια καινούρια πατάκια για το αμάξι σου!

Δεν έχει ακουστεί πουθενά να χρεώνουν 30 ευρώ για κάτι τέτοιο.
Ένα κάρο άτομα έχουμε 207, τέτοιο πράγμα δεν νομίζω να'χει ξανακουστεί.
Εγώ που'χω 1400άρι με λιγότερο εξοπλισμό απ'το δικό σου, είχα κανονικά γνήσια πατάκια απ'τη μέρα παραλαβής, έλεος δηλαδή.

Δεν θα λέμε τα αυτονόητα τώρα.
Ζήτα τα γνήσια πατάκια με τα οποια έρχεται το αμάξι σου, αλλιώς κάνε μακελειό.
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 14:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
περαν του οτι μου τα καθηστερησαν 3 βδομαδες και το χα χυμα ετσι...πρχθες που μου τα φερανε τα ειδα οτι δεν ταιριαζουν και οταν τους το πα μου λενε οτι για να φερουν τα γνησια πρεπει να κανω παραγγελια και τα λοιπα....
πιστευω οτι αν τους το ξαναπω τα ιδια θα μου πουν.... ΠΕΡΑΝ του οτι ειναι γυφτοι γιατι ουτε τα μη γνησια οτι νανε που μου δωσανε δεν τα δωσαν την πρωτη μερα....δηλαδη 3 βδομαδες κανανε για να μου φερουν τα ακυρα? πολυ απλα πιστευω οτι ειναι τοσο γυφτοι που ουτε τα μη γνησια θελανε να δωσουν...απλα γτπ οι τυποι!
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 14:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
εντομεταξυ και κατι ακυρο πειραζει που τις πρωτες μερες πατουσα στο σαλονι και γω και οποιος εμπαινε χωρις καθολου πατακια??? την 4 μερα εβαλα κατι απο παλιο που ειχα μεχρι να μου φερουν αυτα...
actinf - Δευ 22 Απρ 2013, 14:29:24
Θέμα δημοσίευσης:
Πληροφοριακά δεν μας λες και αντιπροσωπεία?
Όχι ότι πρόκειται να ξαναπάρω Peugeot, απλά για να ξέρουμε αν τύχει κάτι που θα θέλει αντιπροσωπεία, τουλάχιστον να μην πάμε σε κάποιους ΤΟΣΟ γύφτους...
Samer - Δευ 22 Απρ 2013, 14:48:58
Θέμα δημοσίευσης:
Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια.
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 14:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια.

και σε σενα δεν ειχαν βαλει τα γνησια? ή σου χαλασαν τα γνησια?
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 14:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:

θα παρω ενα τηλεφωνο αυριο...και θα τους το πω για τα γνησια...αλλα σε περιπτωση που μου πουν για 30 ευρω πως θα τους αποδειξω εγω οτι πρεπει να μου τα δωσουν δωρο? (ενω πρεπει) αλλα αυτοι ειναι μαλ***κες....
Samer - Δευ 22 Απρ 2013, 15:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειναι λογικο να σου δωσουν αμαξι καινουριο (καινουριο το πηρες?) χωρις πατακια, και μετα να σου δωσουν γτπ πατακια που δεν χωρανε ΚΑΝ! και μετα σου ζητανε και 30 ευρω που δεν κανει τοσο, να περιμενεις και 20 μερες (εμενα μου τα φερανε την επομενη μερα). Δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο ολο αυτο?? Εγω δεν θα εφευγα απο κει μεσα χωρις να μου πουνε οτι ερχονται τα πατακια χωρις χρεωση, και ενα συνγνωμη για την ηλιθιοτητα εκ μερος τους. Ποια περιοχη ειναι αυτη η αντιπροσωπεια?
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 15:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
πηρα μολις τωρα ενα τηλεφωνο στα κεντρικα...(οχι οτι το πηρα απο κει απλα εκει που το πηρα ο αρμοδιος που με ειχε εξυπηρετησει λειπει σημερα..)
και τους ρωτησα αν ωφειλουν να μου τα δωσουν τα πατακια και μου ειπε οτι δεν ωφειλουν και οτι ισα ισα χωρις πατακια τα δινουμε ( δηλαδη και απο τα κεντρικα τα ιδια μου ειπαν) θα ρωτησω αυριο και στο δικο μου που το πηρα αλλα πιστευω οτι τα ιδια θα μου πουν....ποια η γνωμη σας? μηπως να το παρατησω το θεμα για 25 ευρω ποσο κανουν γιατι εχω και σοβαροτερα προβληματα απο αυτους τους γυφτους....ευχαριστω!
Rallyes - Δευ 22 Απρ 2013, 15:46:06
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Δεν ειναι λογικο να σου δωσουν αμαξι καινουριο (καινουριο το πηρες?) χωρις πατακια, και μετα να σου δωσουν γτπ πατακια που δεν χωρανε ΚΑΝ! και μετα σου ζητανε και 30 ευρω που δεν κανει τοσο, να περιμενεις και 20 μερες (εμενα μου τα φερανε την επομενη μερα). Δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο ολο αυτο?? Εγω δεν θα εφευγα απο κει μεσα χωρις να μου πουνε οτι ερχονται τα πατακια χωρις χρεωση, και ενα συνγνωμη για την ηλιθιοτητα εκ μερος τους. Ποια περιοχη ειναι αυτη η αντιπροσωπεια?

αφοι καλλιανταση ειναι..... το ξερω φιλε ολο αυτο που λες και συμφωνω...αλλα οπως ειπα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν οφειλουν τιποτα και με υφακι και οταν φωναξα μου λεει να παρετε εκει που το αγορασατα και θα παρω αυριο...αν και πιστευω κατα 99% οτι θα μου πουν τα ιδια....σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη...ποσο κανουν και που μπορω να τα βρω φθινα? ή εστω τα πισω μηπως βρω μονο αυτα πιο φθινα...ευχαριστω...!!
Driver ///M - Δευ 22 Απρ 2013, 16:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:

αφοι καλλιανταση ειναι..... το ξερω φιλε ολο αυτο που λες και συμφωνω...αλλα οπως ειπα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν οφειλουν τιποτα και με υφακι και οταν φωναξα μου λεει να παρετε εκει που το αγορασατα και θα παρω αυριο...αν και πιστευω κατα 99% οτι θα μου πουν τα ιδια....σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη...ποσο κανουν και που μπορω να τα βρω φθινα? ή εστω τα πισω μηπως βρω μονο αυτα πιο φθινα...ευχαριστω...!!

Φίλε, 25-30 ευρώ για γνήσια πατάκια δεν είναι πολλά (όχι ότι πρόκειται για καμια τρελή ποιότητα αλλά εντάξει έχω δει και πολύ χειρότερα).
Το θέμα είναι η γυφτιά του εμπόρου αλλά και της πεζώ γενικότερα (αφού σου είπαν αυτά απ'το τηλέφωνο).

Δεν το'ξερα να πω κι ευχαριστώ στον Κόνδωρα που μου το είχε παραδώσει με γνήσια πατάκια.
Για τα πανηγύρια οι Γάλλοι ρε γα**το, αυτά δεν γίνονται!
puglover - Δευ 22 Απρ 2013, 16:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε το γκρι rallye της προσφορας πηρες με 10490 € ? Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πιναξιδες κλπ. ? Βγαλε καμια φωτογραφια να δουμε το χρωμα.
Rallyes - Τετ 24 Απρ 2013, 23:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
Φιλε το γκρι rallye της προσφορας πηρες με 10490 € ? Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πιναξιδες κλπ. ? Βγαλε καμια φωτογραφια να δουμε το χρωμα.

ναι αυτο ειναι! 11100 περιπου βγηκε συνολο...
καποια στιγμη θα βαλω και φωτο!
Rallyes - Τετ 24 Απρ 2013, 23:34:59
Θέμα δημοσίευσης:
εντομεταξυ μια ερωτηση, οταν πηρα το αμαξι επρεπε να μου δωσουν δωρο ενα ποδηλατο? γιατι διαβασα κατι στο site για ποδηλατο...
puglover - Πεμ 25 Απρ 2013, 08:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
ουτε πατακια σου εβαλαν,ουτε το ποδηλατο που δικαιουσαι σου εδωσαν...Ελπιζω μονο να μην ξεχασαν να βαλουν λαδια Exclamation Ενταξει, δεν γινονται αυτα αλλα καλου κακου κανε εναν ελεγχο στα υγρα του αυτοκινητου και στον αερα στα λαστιχα, αν δεν εχεις κανει ηδη. Τοσο καιρο καθοταν στις αποθηκες το αυτοκινητο.
DIMITRIS RALLY 207 - Πεμ 25 Απρ 2013, 11:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Α καλα τοσο καλη εταιρια ειναι ολα στα εδωσε !!!!να στειλουμε κιαλλουs εκει να αγορασουν αμαξι
gew_ponos - Πεμ 25 Απρ 2013, 12:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα Shocked
Rallyes - Πεμ 25 Απρ 2013, 16:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
gew_ponos έγραψε:
Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα Shocked

πως τα τσεκαρω? αυτος που το πηρα μου ειπε οτι μου τα αλλαξε γιατι δεν ηταν καλα...εχουν κατι ασπρο στο πλαι σαν gel ayto τι ειναι?
τα υγρα πως τα κοιταω ειμαι ασχετως με αυτα? παντως οταν βαζω μπρος απο την αρχη μου λεει oil ok..αυτο καλο δεν ειναι?

Υ.Γ ρωτησα σημερα για το ποδηλατο αλλα στα κεντρικα για να δω τι θα πουν εκει που δεν με ξερουν οτι και καλα θα παρω καινουργιο τωρα και μου λεει ναι δινουμε ενα ποδηλατακι παιδικο...οποτε το παιδικο τι να το εκανα? ισχυει οτι ειναι παιδικο?
Rallyes - Πεμ 25 Απρ 2013, 16:21:10
Θέμα δημοσίευσης:
puglover έγραψε:
ουτε πατακια σου εβαλαν,ουτε το ποδηλατο που δικαιουσαι σου εδωσαν...Ελπιζω μονο να μην ξεχασαν να βαλουν λαδια Exclamation Ενταξει, δεν γινονται αυτα αλλα καλου κακου κανε εναν ελεγχο στα υγρα του αυτοκινητου και στον αερα στα λαστιχα, αν δεν εχεις κανει ηδη. Τοσο καιρο καθοταν στις αποθηκες το αυτοκινητο.

αερα δεν εχω τσεκαρει...ποσο πρεπει να εχουν????

παντως απο βενζινη ηταν αδειο τελειος οταν το πηρα εβαλα στα 100 μετρα γιατι δεν θα με πηγαινε...(αλλα νομιζω ολα τα καινουργια ειναι αδεια απο βενζινη οταν τα ααγοραζεις...)
Samer - Πεμ 25 Απρ 2013, 17:22:50
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

πως τα τσεκαρω? αυτος που το πηρα μου ειπε οτι μου τα αλλαξε γιατι δεν ηταν καλα...εχουν κατι ασπρο στο πλαι σαν gel ayto τι ειναι?
τα υγρα πως τα κοιταω ειμαι ασχετως με αυτα? παντως οταν βαζω μπρος απο την αρχη μου λεει oil ok..αυτο καλο δεν ειναι?

Υ.Γ ρωτησα σημερα για το ποδηλατο αλλα στα κεντρικα για να δω τι θα πουν εκει που δεν με ξερουν οτι και καλα θα παρω καινουργιο τωρα και μου λεει ναι δινουμε ενα ποδηλατακι παιδικο...οποτε το παιδικο τι να το εκανα? ισχυει οτι ειναι παιδικο?

Δες πρωτα την προσφορα αν ηταν "ποδηλατο" η "παιδικο ποδηλατο". Παιζουν κ με τα λογια τωρα για να ξεφορτωσουν το παιδικο.

Στα λαστιχα δες την ημερομηνια. Θα δεις 4 νουμερα, κατι σαν 1013 που σημαινει δεκατη εβδομαδα του 2013.

Με τα λαδια κανονικα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) πρεπει να ειναι στο πανω μπαλακι στη μεση πανω στο συρμα. Ετσι κ αλλιως στα 1500χλμ θα πας για αλλαγη λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου.

Απο θεμα βενζινης, τι περιμενες να σου βαλουν μισο ντεποζιτο;; Laughing εγω οταν το πηρα ισα ισα που μπορουσα να βγω απο το παρκινγκ τις πεζοτ!!
Rallyes - Πεμ 25 Απρ 2013, 17:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

Δες πρωτα την προσφορα αν ηταν "ποδηλατο" η "παιδικο ποδηλατο". Παιζουν κ με τα λογια τωρα για να ξεφορτωσουν το παιδικο.

Στα λαστιχα δες την ημερομηνια. Θα δεις 4 νουμερα, κατι σαν 1013 που σημαινει δεκατη εβδομαδα του 2013.

Με τα λαδια κανονικα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) πρεπει να ειναι στο πανω μπαλακι στη μεση πανω στο συρμα. Ετσι κ αλλιως στα 1500χλμ θα πας για αλλαγη λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου.

Απο θεμα βενζινης, τι περιμενες να σου βαλουν μισο ντεποζιτο;; Laughing εγω οταν το πηρα ισα ισα που μπορουσα να βγω απο το παρκινγκ τις πεζοτ!!

αυτο με το ποδηλατο πως το κοιταω?
στα 5000χλμ μου ειπαν να παω για αλλαγη λαδιων παντως...
gew_ponos - Πεμ 25 Απρ 2013, 19:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Δες τα νούμερα παραγωγής στα λάστιχα, κατα τη γνώμη μου και στα 4 (έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτο στο λέω) και αν δεν είναι φρέσκα τσέκαρε τα μάγουλα για τίποτα ραγάδες κτλ. Για τα λάδια να επιμείνεις να τα αλλάξεις στα 1500 μαζί με φίλτρο οπωσδήποτε..!!
Rallyes - Πεμ 25 Απρ 2013, 23:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
gew_ponos έγραψε:
Δες τα νούμερα παραγωγής στα λάστιχα, κατα τη γνώμη μου και στα 4 (έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτο στο λέω) και αν δεν είναι φρέσκα τσέκαρε τα μάγουλα για τίποτα ραγάδες κτλ. Για τα λάδια να επιμείνεις να τα αλλάξεις στα 1500 μαζί με φίλτρο οπωσδήποτε..!!

sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια?
Driver ///M - Πεμ 25 Απρ 2013, 23:51:27
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια?

Όχι, μετά θα τα αλλάξεις σε 8.000χλμ περίπου όπου θα'ναι και το διάστημα που θα αλλάζεις λάδια.

Και πολύ βασικό, να χρησιμοποιείς αυστηρά total/elf 0W30.
Eίναι το πλέον ενδεδειγμένο λάδι για τον κινητήρα σου.
Samer - Παρ 26 Απρ 2013, 00:17:03
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

4612 σημαινει οκτωβριος του 2012. Καλα ειναι για αμαξι απο showroom.

Για το ποδηλατο, πως ηξερες οτι ειχες προσφορα; Το διαβασες καπου η στο ειπανε πριν το αγορασεις;
gew_ponos - Παρ 26 Απρ 2013, 02:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα ποδήλατα υπήρχε προσφορά αλλά έχουν φύγει σχεδόν όλα, μόνο τα hoggar έχουν μείνει για ενήλικες (τουλάχιστον πριν 3 εβδομάδες υπήρχαν) και παίζουν στα 1000-1200€, οπότε αποκλείεται να στο χαρίσουν. Αν σου δίνουν παιδικό πάρτο ρε συ, γιατί να το αφήσεις;Κανένα ανήψι ή μικρό παιδί δεν έχετε στην οικογένεια; Τα λάδια κάθε 8000-10000km, ανάλογα το σκίσιμο και μπουζί κάθε δεύτερα λάδια.. (περίπου 20000km). Είμαστε ΠΟΛΥ offtopic, δεν αλλάζετε τίτλο καλύτερα?? Very happy
Rallyes - Παρ 26 Απρ 2013, 13:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
αρα εμενα που μου ειπε στις 5000 χλμ..να του ζητησω στα 1500-2000 χλμ αλλαγη λαδιων απλα?
Samer - Παρ 26 Απρ 2013, 14:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
αρα εμενα που μου ειπε στις 5000 χλμ..να του ζητησω στα 1500-2000 χλμ αλλαγη λαδιων απλα?

Κλεινεις ραντεβου για αλλαγη λαδιων. Οτι και να σου πουνε, απλα θα πεις οτι θελω αλλαγη και τελος.
Rallyes - Παρ 26 Απρ 2013, 14:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κλεινεις ραντεβου για αλλαγη λαδιων. Οτι και να σου πουνε, απλα θα πεις οτι θελω αλλαγη και τελος.

και το επομενο στα 10000χλμ που ειναι το κανονικα ορισμενο σερβις?
Samer - Παρ 26 Απρ 2013, 15:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κοιτα, αυτο εξαρτατε απο εσενα καθε ποτε θες και αν θα του ρουφας το αιμα η οχι. Εγω τα αλλαζω καθε 5,000, αλλοι τα αλλαζουν καθε 10,000, οι περισοτεροι νομιζω τα αλλαζουν στα 7-8,000χλμ. Εγω θα σου ελεγα να τα αλλαξεις καθε 7 με 8,000. Και μετα τα λαδια που σου ειπε ο Αρης πιο πανω, και ΠΑΝΤΑ να αλλαζεις και το φιλτρο μαζι.
Rallyes - Παρ 26 Απρ 2013, 16:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κοιτα, αυτο εξαρτατε απο εσενα καθε ποτε θες και αν θα του ρουφας το αιμα η οχι. Εγω τα αλλαζω καθε 5,000, αλλοι τα αλλαζουν καθε 10,000, οι περισοτεροι νομιζω τα αλλαζουν στα 7-8,000χλμ. Εγω θα σου ελεγα να τα αλλαξεις καθε 7 με 8,000. Και μετα τα λαδια που σου ειπε ο Αρης πιο πανω, και ΠΑΝΤΑ να αλλαζεις και το φιλτρο μαζι.

δηλαδη αν το προβλεπομενο σερβις ειναι στα 10000 χλμ και γω εχω κανει αλλαγη στα 8000χλμ λαδιων....να κανω και το σερβις των 10000 νωριτερα στα 8000χλμ δηλαδη? ή να ξαναπηγαινω στα 10000? επισης το φιλτρο θα τους λεω να το αλλαζουν σε καθε αλλαγη...(φιλτρο λαδιου λεγεται???) το φιλτρο αυτο ειναι ακριβώ???? και τα λαδια ειναι αυτα total/elf 0W30 ε? αυτα τα παρειγγελνω απο πριν παω ? ή τα εχουν ηδη εκει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
piratee - Παρ 26 Απρ 2013, 17:45:51
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι οποιαδήποτε 0-30.

Total Quartz 9000 0W-30.
Τα elf δεν θυμαμαι τώρα ποιά ακριβώς είναι
Driver ///M - Παρ 26 Απρ 2013, 17:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

δηλαδη αν το προβλεπομενο σερβις ειναι στα 10000 χλμ και γω εχω κανει αλλαγη στα 8000χλμ λαδιων....να κανω και το σερβις των 10000 νωριτερα στα 8000χλμ δηλαδη? ή να ξαναπηγαινω στα 10000? επισης το φιλτρο θα τους λεω να το αλλαζουν σε καθε αλλαγη...(φιλτρο λαδιου λεγεται???) το φιλτρο αυτο ειναι ακριβώ???? και τα λαδια ειναι αυτα total/elf 0W30 ε? αυτα τα παρειγγελνω απο πριν παω ? ή τα εχουν ηδη εκει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Βασικά το πρώτο σέρβις ουσιαστικά είναι αλλαγή λαδιών, οπότε όταν αλλάξεις λάδια θα κάνεις και το πρώτο σέρβις (αν τυχόν περιλαμβάνει και κάτι άλλο που απ'όσο θυμάμαι δεν περιλαμβάνει, απλά θα γίνει κι ένας έλεγχος στο αμάξι σου).

Πάντως, αν αλλάξεις στα 2000χλμ λάδια και μετά σε 8000χλμ, τότε μας κάνει 10.000χλμ οπότε έρχεται ακριβώς με το πρώτο σέρβις.

Φίλτρο λαδιού πρέπει να αλλάζεις σε κάθε αλλαγή λαδιών.
Δεν είναι ακριβό, 10-12 ευρώ κάνει.
Όσο για τα λάδια, παλιά δεν τα είχαν, στο εξουσιοδοτημένο που πήγαινα εγώ κάτι 5-30 shell είχαν μόνο και 10-40 total για παλαιότερα μοντέλα.
Όπως και να'χει, παρτα και πήγαινέ τα γιατί ενώ μπορείς να τα βρεις έξω με κανα 10ευρω, στο εξουσιοδοτημένο θα στα χρεώσουν διπλάσια τιμή.

Όσο για τα λάδια, έχω την εντύπωση ότι τόσο η total όσο και η elf μια σειρά έχουν μόνο με 0-30 ιξώδες, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
Rallyes - Παρ 26 Απρ 2013, 18:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Driver ///M - Σαβ 27 Απρ 2013, 01:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Τα λάδια που χρειάζεσαι είναι το πρώτο ή το δεύτερο απ'το λινκ.
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang=

Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές.
Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια).
Rallyes - Σαβ 27 Απρ 2013, 13:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Rallyes έγραψε:

http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang=

Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές.
Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια).

αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα!
Samer - Σαβ 27 Απρ 2013, 14:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Rallyes έγραψε:

αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα!

Οποιοδηποτε θες παρε. Εγω βαζω ELF γιατι αυτα εχει ο μηχανικος μου και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν διαλεξεις, με αυτα θα μεινεις. Μην αλλαζεις συνεχεια μαρκες. Και οποσδηποτε θα μεινεις με 0-30!! εγω που κανω 15-20,000 χλμ το χρονο αγοραζα και αφηνα stock γτ αλλαζω συνεχεια. Αν σου περισευουν παρε κ συ. Αποψη μου.
Rallyes - Σαβ 27 Απρ 2013, 14:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Οποιοδηποτε θες παρε. Εγω βαζω ELF γιατι αυτα εχει ο μηχανικος μου και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν διαλεξεις, με αυτα θα μεινεις. Μην αλλαζεις συνεχεια μαρκες. Και οποσδηποτε θα μεινεις με 0-30!! εγω που κανω 15-20,000 χλμ το χρονο αγοραζα και αφηνα stock γτ αλλαζω συνεχεια. Αν σου περισευουν παρε κ συ. Αποψη μου.

1 litro περνω? αυτο που εχει στο λινκ? με τα 10,50 ευρώ....ποσα λιτρα πρεπει να παρω πριν παω για την αλλαγη? ακριβως δηλαδη...ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο...ποσα θελει για την αλλαγη?
gew_ponos - Σαβ 27 Απρ 2013, 15:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις Twisted evil Twisted evil
Rallyes - Σαβ 27 Απρ 2013, 16:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
gew_ponos έγραψε:
Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις Twisted evil Twisted evil

5 litra δηλαδη 50 ευρω περιπου.... αν τα βαλω απο την αντιπροσοπια ποσο πιο ακριβα παει δηλαδη?
Samer - Σαβ 27 Απρ 2013, 16:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

5 litra δηλαδη 50 ευρω περιπου.... αν τα βαλω απο την αντιπροσοπια ποσο πιο ακριβα παει δηλαδη?

Παραπανω. Ποσο ακριβως δεν ξερω αλλα σιγουρα δεν ειναι 10€ το λιτρο. Εχω να παω στη peugeot απο το 2010.
Bill207 - Σαβ 27 Απρ 2013, 16:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
σε Αθηναική αντιπροσωπεία χρέωναν τα λάδια της Shell (5-30) γύρω στα 17-18€ το λίτρο
Rallyes - Σαβ 27 Απρ 2013, 17:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
καλα σιγουρα στην αντιπροσωπια θα τα χρεωσουν παραπανω...εχω καιρο ακομα για τα 2000 χλμ ....
εχω μια ερωτηση που ταιριαζει και με τον τιτλο Razz υπαρχει καποιο μαγαζι και εξωτερικο και οτιδειποτε και οχι απαραιτητα τις πεζό, για να παρω τα γνησια πατάκια ή εστω να ταιριαζουν και να χωρανε κανονικα στο αμαξι για το 207 ραλλύ???
Rallyes - Κυρ 28 Απρ 2013, 13:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
τιποτα?
Rallyes - Παρ 31 Μάϊ 2013, 14:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και αυτο ηταν το αρχικο θεμα ας ρωτησω εδω... :

θελω να αγορασω τα γνησια πατακια για το 207 rallye για να κουμπωνουν γιατι αυτα που μου δωσανε μπλεκονται στο συμπλεκτη και με εμποδιζουν στην οδηγησει επειδη μπλεκονται οταν παταω συμπλεκτη....
το ερωτημα μου ειναι ... αν υπαρχει καποιο μαγαζι που να εχει τα γνησια πατάκια για το 207 rallye σε καλυτερη τιμη απο αυτη των αντιπροσωπιων...ευχαριστω προκαταβολικα!
Samer - Παρ 31 Μάϊ 2013, 14:58:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πηρα εγω πατακια, υποθετω οτι ειναι γνησια, απο Peugeot αλλα δεν ειναι αντιπροσωπεια της Lion, στη Γλυφαδα πανω στην Βουλιαγμενης.

Αυτα εδω:
http://www.caraccessoriesplus.co.uk/product/peugeot-207-car-mats-standard.html

25-30 ευρω περιπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσο. Οταν βρω την αποδειξη, "αν την βρω" θα σου πω για σιγουρια. Μου τα φερανε την επομενη μερα.

http://synergeio24.gr/synergeia/gxantzakis-bdrakos-ekseidikeymeno-service-renault-citroen-peugeot-glyfada

Παρε ενα τηλ, απο δευτερα. Τωρα κλεισανε.
Rallyes - Παρ 31 Μάϊ 2013, 15:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
ok... κατι σχετικα με τα πατακια...τα μεχρι τωρα τα οποια μπλεκονται στο συμπλεκτη δεν παθαινει τιποτα ετσι?
εννοω ο συμπλεκτης...απλα μπλεκεται ε?
Samer - Παρ 31 Μάϊ 2013, 15:40:44
Θέμα δημοσίευσης:
Rallyes έγραψε:
ok... κατι σχετικα με τα πατακια...τα μεχρι τωρα τα οποια μπλεκονται στο συμπλεκτη δεν παθαινει τιποτα ετσι?
εννοω ο συμπλεκτης...απλα μπλεκεται ε?

χουατ??

Τι να παθει ο συμπλεκτης? Εγω θα σου ελεγα να βγαλεις το πατακι του οδηγου μην γινει καμια μαλ***α στην οδηγησει. (μακρια απο μας)! Σαν την αλλη φορα εχω stress ball στο αμαξι και καποιος το ειχε αφησει διπλα απο το χειροφρενο και πηγε πισω απο πεταλ του γκαζιου. Παλι καλα πηγε εκει και οχι πισω απο το φρενο ας πουμε. Βγαλτα και βαλε μια εφημεριδα μεχρι να παρεις τα αλλα
Rallyes - Τρι 04 Ιούν 2013, 11:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Πηρα εγω πατακια, υποθετω οτι ειναι γνησια, απο Peugeot αλλα δεν ειναι αντιπροσωπεια της Lion, στη Γλυφαδα πανω στην Βουλιαγμενης.

Αυτα εδω:
http://www.caraccessoriesplus.co.uk/product/peugeot-207-car-mats-standard.html

25-30 ευρω περιπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσο. Οταν βρω την αποδειξη, "αν την βρω" θα σου πω για σιγουρια. Μου τα φερανε την επομενη μερα.

http://synergeio24.gr/synergeia/gxantzakis-bdrakos-ekseidikeymeno-service-renault-citroen-peugeot-glyfada

Παρε ενα τηλ, απο δευτερα. Τωρα κλεισανε.

Πήρα σημερα τηλεφωνο σε αυτο το δευτερο λινκ που μου δινεις και μου ειπε οτι ειναι συνεργειο, δεν πουλανε πατακια...
Rolling eyes
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες