Samer έγραψε: |
Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια. |
Σε παρακαλω πηγαινε και απαιτησε τα γνησια. Πετα τους τα αλλα που σου δωσανε!! Εγω πηγα και αγορασα τα γνησια τωρα με 24 ευρω γιατι τα αλλα χαλασαν μετα απο 5 χρονια. |
Δεν ειναι λογικο να σου δωσουν αμαξι καινουριο (καινουριο το πηρες?) χωρις πατακια, και μετα να σου δωσουν γτπ πατακια που δεν χωρανε ΚΑΝ! και μετα σου ζητανε και 30 ευρω που δεν κανει τοσο, να περιμενεις και 20 μερες (εμενα μου τα φερανε την επομενη μερα). Δηλαδη εσενα σου φαινεται λογικο ολο αυτο?? Εγω δεν θα εφευγα απο κει μεσα χωρις να μου πουνε οτι ερχονται τα πατακια χωρις χρεωση, και ενα συνγνωμη για την ηλιθιοτητα εκ μερος τους. Ποια περιοχη ειναι αυτη η αντιπροσωπεια? |
Rallyes έγραψε: | ||
αφοι καλλιανταση ειναι..... το ξερω φιλε ολο αυτο που λες και συμφωνω...αλλα οπως ειπα πηρα και στα κεντρικα και μου ειπαν οτι δεν οφειλουν τιποτα και με υφακι και οταν φωναξα μου λεει να παρετε εκει που το αγορασατα και θα παρω αυριο...αν και πιστευω κατα 99% οτι θα μου πουν τα ιδια....σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη...ποσο κανουν και που μπορω να τα βρω φθινα? ή εστω τα πισω μηπως βρω μονο αυτα πιο φθινα...ευχαριστω...!! |
puglover έγραψε: |
Φιλε το γκρι rallye της προσφορας πηρες με 10490 € ? Ποσο σου βγηκε τελικη τιμη με πιναξιδες κλπ. ? Βγαλε καμια φωτογραφια να δουμε το χρωμα. |
gew_ponos έγραψε: |
Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα ![]() |
puglover έγραψε: |
ουτε πατακια σου εβαλαν,ουτε το ποδηλατο που δικαιουσαι σου εδωσαν...Ελπιζω μονο να μην ξεχασαν να βαλουν λαδια ![]() |
πως τα τσεκαρω? αυτος που το πηρα μου ειπε οτι μου τα αλλαξε γιατι δεν ηταν καλα...εχουν κατι ασπρο στο πλαι σαν gel ayto τι ειναι? τα υγρα πως τα κοιταω ειμαι ασχετως με αυτα? παντως οταν βαζω μπρος απο την αρχη μου λεει oil ok..αυτο καλο δεν ειναι? Υ.Γ ρωτησα σημερα για το ποδηλατο αλλα στα κεντρικα για να δω τι θα πουν εκει που δεν με ξερουν οτι και καλα θα παρω καινουργιο τωρα και μου λεει ναι δινουμε ενα ποδηλατακι παιδικο...οποτε το παιδικο τι να το εκανα? ισχυει οτι ειναι παιδικο? |
Samer έγραψε: | ||||
Δες πρωτα την προσφορα αν ηταν "ποδηλατο" η "παιδικο ποδηλατο". Παιζουν κ με τα λογια τωρα για να ξεφορτωσουν το παιδικο. Στα λαστιχα δες την ημερομηνια. Θα δεις 4 νουμερα, κατι σαν 1013 που σημαινει δεκατη εβδομαδα του 2013. Με τα λαδια κανονικα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) πρεπει να ειναι στο πανω μπαλακι στη μεση πανω στο συρμα. Ετσι κ αλλιως στα 1500χλμ θα πας για αλλαγη λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου. Απο θεμα βενζινης, τι περιμενες να σου βαλουν μισο ντεποζιτο;; ![]() |
Δες τα νούμερα παραγωγής στα λάστιχα, κατα τη γνώμη μου και στα 4 (έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτο στο λέω) και αν δεν είναι φρέσκα τσέκαρε τα μάγουλα για τίποτα ραγάδες κτλ. Για τα λάδια να επιμείνεις να τα αλλάξεις στα 1500 μαζί με φίλτρο οπωσδήποτε..!! |
sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια? |
sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια? |
Rallyes έγραψε: |
αρα εμενα που μου ειπε στις 5000 χλμ..να του ζητησω στα 1500-2000 χλμ αλλαγη λαδιων απλα? |
Samer έγραψε: | ||
Κλεινεις ραντεβου για αλλαγη λαδιων. Οτι και να σου πουνε, απλα θα πεις οτι θελω αλλαγη και τελος. |
Rallyes έγραψε: | ||||
και το επομενο στα 10000χλμ που ειναι το κανονικα ορισμενο σερβις? |
Samer έγραψε: | ||||||
Κοιτα, αυτο εξαρτατε απο εσενα καθε ποτε θες και αν θα του ρουφας το αιμα η οχι. Εγω τα αλλαζω καθε 5,000, αλλοι τα αλλαζουν καθε 10,000, οι περισοτεροι νομιζω τα αλλαζουν στα 7-8,000χλμ. Εγω θα σου ελεγα να τα αλλαξεις καθε 7 με 8,000. Και μετα τα λαδια που σου ειπε ο Αρης πιο πανω, και ΠΑΝΤΑ να αλλαζεις και το φιλτρο μαζι. |
Rallyes έγραψε: | ||||||||
δηλαδη αν το προβλεπομενο σερβις ειναι στα 10000 χλμ και γω εχω κανει αλλαγη στα 8000χλμ λαδιων....να κανω και το σερβις των 10000 νωριτερα στα 8000χλμ δηλαδη? ή να ξαναπηγαινω στα 10000? επισης το φιλτρο θα τους λεω να το αλλαζουν σε καθε αλλαγη...(φιλτρο λαδιου λεγεται???) το φιλτρο αυτο ειναι ακριβώ???? και τα λαδια ειναι αυτα total/elf 0W30 ε? αυτα τα παρειγγελνω απο πριν παω ? ή τα εχουν ηδη εκει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!! |
μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!! |
Driver ///M έγραψε: | ||
Τα λάδια που χρειάζεσαι είναι το πρώτο ή το δεύτερο απ'το λινκ. http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang= Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές. Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια). |
Rallyes έγραψε: | ||||
αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα! |
Samer έγραψε: | ||||||
Οποιοδηποτε θες παρε. Εγω βαζω ELF γιατι αυτα εχει ο μηχανικος μου και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν διαλεξεις, με αυτα θα μεινεις. Μην αλλαζεις συνεχεια μαρκες. Και οποσδηποτε θα μεινεις με 0-30!! εγω που κανω 15-20,000 χλμ το χρονο αγοραζα και αφηνα stock γτ αλλαζω συνεχεια. Αν σου περισευουν παρε κ συ. Αποψη μου. |
Φίλε μου μην σε πιάνει αμοκ..θα πάρεις τα total 0-30 που σου είπαν παραπάνω. Εγώ στο rallye μου βάζω 4250ml ακριβώς. Οπότε θα πάρεις 5 λίτρα λάδι και θα κρατήσεις και καβάτζα για ότι κάψεις, αν χρειαστεί να συμπληρώσεις ![]() ![]() |
5 litra δηλαδη 50 ευρω περιπου.... αν τα βαλω απο την αντιπροσοπια ποσο πιο ακριβα παει δηλαδη? |
ok... κατι σχετικα με τα πατακια...τα μεχρι τωρα τα οποια μπλεκονται στο συμπλεκτη δεν παθαινει τιποτα ετσι?
εννοω ο συμπλεκτης...απλα μπλεκεται ε? |
Πηρα εγω πατακια, υποθετω οτι ειναι γνησια, απο Peugeot αλλα δεν ειναι αντιπροσωπεια της Lion, στη Γλυφαδα πανω στην Βουλιαγμενης.
Αυτα εδω: http://www.caraccessoriesplus.co.uk/product/peugeot-207-car-mats-standard.html 25-30 ευρω περιπου δεν θυμαμαι ακριβως ποσο. Οταν βρω την αποδειξη, "αν την βρω" θα σου πω για σιγουρια. Μου τα φερανε την επομενη μερα. http://synergeio24.gr/synergeia/gxantzakis-bdrakos-ekseidikeymeno-service-renault-citroen-peugeot-glyfada Παρε ενα τηλ, απο δευτερα. Τωρα κλεισανε. |