fpug έγραψε: |
Ναι μακαρι να το δειχνει και σε νορμαλ ωρες.
Επιτελους να βλεπουμε και να γραφουμε στο βιντεο αυτα που θελουμε. |
Vaggelis έγραψε: |
Και ποιος θα κάνει την μετάδοση;;;;;
Ο Τάκης Τσουκαλάς;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
και νορμαλ μερες θα ελεγα ( κανα σ/κ ) να βλεπουμε και εμεις οι σκληρα εργαζομενοι... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||
τι λες βρε Ζαχαρία........ ![]() αφού οι αγώνες είναι πάντα Π Σ Κ...... |
glf έγραψε: |
και μεις που δεν το πιάνουμε, στην απόξω θα μείνουμε ?
δε γαμ.... έτσι κι αλλιώς από το Eurosport (deutche) το έβλεπα και πέρυσι. Αυτές τις μέρες βλέπω dakar! |
Sidobre έγραψε: |
Aς είναι καλά η Nova και φέτος... με το Eurosport..!
Ευτυχώς που έχει και την επιλογή γλώσσας γιατί αν περίμενα να ακούσω τον Ελληνικό σχολιασμό (με την βουλωμένη μύτη) ακόμα θα γέλαγα...! Μήπως να τους προτείνω να κάνω την μετάφραση και τον σχολιασμό εγώ; Ωραία φωνή έχω! |
Byron206 έγραψε: |
Tασουλη αν δεν κανω λαθος τον μεταγλωτισμο δεν την κανουμε εμεις απο την NOVA.... ![]() (χωρις παρεξηγηση) Υ.Γ. Για πες μου το Κ.Σ σου να σε κοψω ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Kαι ποιός τον κάνει καλέ; Ο τυπάς (σορρυ δεν ξέρω ποιος είναι) με την βουλωμένη μύτη, είναι και στο Supersport εκφωνητής... Και ο μεταγλωτισμός αλλά και η περιγραφή δεν είναι και από τις καλύτερες (σορρυ) |
kovac έγραψε: |
Βρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι?
Είδα καλά? Το 307 το cc έτρεχε? |
Ρε παιδιά ήξερα για 307, όχι για 307 cc, και όταν το είδα τρελλάθηκα. |
Έλεγα...εντάξει, θα είναι σαν το 206 αλλά λίγο πιο ογκώδες...τώρα με το cc...γ**α τα! Τι πιο ογκώδες, άλλο αυτοκίνητο (μόνο τα μπροστά φώτα το θυμίζουν...). Κρίμα! ![]() Τουλάχιστον είχε καλές επιδόσεις (καλύτερες μου φαίνεται από το 206 ![]() ![]() ![]() |
Tony, δεν ξέρω αν ήταν 4άρι το κιβώτιο...εγώ μέχρι 3η είδα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το πιάσατε έτσι? |
Στο σημείο που είδες, αν έβαζε μια ταχύτητα παραπάνω, θα έβγαινε αυτομάτως εκτός αγώνα με σπασμένη ανάρτηση ή θα κόλλαγε σε κανένα τοίχο.... |
Vaggelis έγραψε: | ||
Εδώ βούϊξε ο τόποε, τώρα το κατάλαβες;;; |
Tony, δεν ξέρω αν ήταν 4άρι το κιβώτιο...εγώ μέχρι 3η είδα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το πιάσατε έτσι? |
Στο σημείο που είδες, αν έβαζε μια ταχύτητα παραπάνω, θα έβγαινε αυτομάτως εκτός αγώνα με σπασμένη ανάρτηση ή θα κόλλαγε σε κανένα τοίχο.... |
Sidobre έγραψε: |
Μήπως να τους προτείνω να κάνω την μετάφραση και τον σχολιασμό εγώ; Ωραία φωνή έχω! |